TORSTAI HUOMENTA!

Taas viikko lähestyy loppuaan, minkälaisia suunnitelmia ja oloja muilla?

18.9.2014
Vipe
Vipe

pyykit olis pesty ja ootan et poika herää päikkäreiltä. Oli kyllä vaikee hänellä nukahtaa kun äiti ei kelvannut ja isi ei jaksanut sitä touhua ja kiukkua niin meni ulos. Silti mä en kelvannut joten yksinään nukahti. No, oma oli valinta loppuun saakka ja ei se sit enää itkenyt kun tajus ettei isä nyt tule. Ihan kiltisti pysyi sängyssä ja nukahti sitten. :) hyvähän tuo on että oppii itsekseen nukahtaa ja vielä tätä tilannetta oon toivonut et itse siihen tilanteeseen ajautuu omaa jääräpäisyyttään niin ei tarvi tapella asiasta :) vähän tuolla pojallakin nokka vuotaa ja toivon vaan et menee ohi ettei taas tulis kipeäksi :( ukon kans tos hetki pihalla touhuttiin ja ny mä tulin sisään odottaa tuota pojan heräämistä ku meidän sänkyyn meni nukkuu. Ettei olis pienellä kova järkytys huomata että on ihan yksin sisällä :( mut on tuo itkuhälytin ihana asia kun voi mennä ja ottaa sen mukaan :) no, ukko päätti vihdoin laittaa tuon meidän pihalla lojuvan auton myyntiin ja 3h oli ja nyt se on myyty! :D no eihän siitä pyydetty ku 500 vaikka on hyvä auto et saman verran lisää olis voinut laittaa hintalappuun mut onpahan nyt pois jaloista ja siitä mä oon tyytyväinen! ! nki: hyvinhän tuo teidän pieni on kasvanut ja nyt kun alkaa tuo kehitys erilailla niin näkee hyvin itsekkin miten paino kehittyy :)

18.9.2014
teeko
teeko

Mä kävin aamulla treenaamassa kuntosalilla ja sieltä kaupan kautta kotiin. Nyt on porkkanapiirakka uunissa. :P Sit pitäis laittaa ruokaa ja käyttää 3 koiraa lenkillä. Illalla kun mies tulee töistä mennään synnytysvalmennukseen... :) Eipä tähän päivään kai muuta, huomenna rv 36+0 :)

Mukavaa päivää kaikille!!

18.9.2014
RJP76
RJP76

Lapset heräsi 8-9 välillä molemmat. Syötiin aamupalaa ja odotettiin mun porukoita. Tulivat hakemaan meidän ulkoa kaikki pihakalusteet ym, niin ei tarvii niitä huomenna pakata isoon autoon. Lapsien kanssa käytiin ostamassa vielä maalia ja ruokaa. Olo on kyllä edelleenkin, kuin olisin auton alle jäänyt. Siis tää on kamalaa. Edelleenkin huimaa, päätä särkee, nenä vuotaa ja kurkku on kipeä. Yskiessä tuntuu, että limaa irtoo. Maistuu pahalta, joten kai sieltä jotain lähteekin. Makuaisti on mennyttä. Lapset on onneksi vielä terveitä....

Mies meni tänäänkin töiden jälkeen tekemään uutta kotia valmiiksi ja yöllä ja huomenna pitäis pakata viimeiset tavarat, kun lapsi menee mummilaan. Toivottavasti tuon toisen kanssa pärjätään, mutta hänkin on onneksi kuitenkin tervetullut sinne, jollei sen kanssa pakkaus onnistu. Kantoapua onneksi saadaan, koska musta ei tässä kunnossa ole mihinkään :((

18.9.2014
carata
carata

Oho, mammae ollu tiukkana kun et sortunu. Tsempit laihdutukseen. Hyvin sulla on se lähtenyki käyntiin :)

18.9.2014
misukka
misukka

Huomenta :)

Maarualle miultakii kovasti jaksamista, toivottavasti löyvät itestäs voimaa että pystyt tukemaan siun ystävää. EI oo varmasti helppoa, en osaa ees kuvitella.

Miulla ois eessä tenttiin lukua, pläääääääh. Ei kiinnosta sitten ollenkaan. Pakko kuitenkii ettei tarviis uusia tuota tenttiä, koska se jos mikä turhauttaa. Markkinoilla pitänee vielä pyörähtää rinkelin ostossa. Illalla sauna. Onpas meijän päivä tylsän kuulonen X) Toivottavasti muilla on kivempi ja tapatumarikkaampi päivä :D

Misukalle intoa työpäivään, kohta on viikonloppu. Nuo vesivahinko aamut on ärsyttäviä kun ne pistää koko aamun jotenkii sekasin, hommat menee ihan väärässä järjestyksessä. Toivottavasti poika muistaa nappasta koneen päälle :)

Vipelle kivaa kerhoilua! Oot kyllä tehokas ku jaksat aina vaan herätä tuolleen, ite ainakii oon semmonen mukavuudenhaluinen j aamu-uninen että en viittis nousta X)

Teekolle paranemisia! Kurjaa ku et saanu nukuttuu kunnolla. Muista nyt levätä ja parantaa ihtes ettei tuo tauti tuosta pahene!

18.9.2014
riu
riu

Huomenia

Meillä alkoi aamu vauhdikkaasti. Minuuttia vaille kellon soiton kuopus huutaa ku palosireeni. Ja kun saan könyttyä itteni pystyyn ni poika tulee huoneensa ovesta ja sanoo et pissas housuun.

Eipä siinä. Hommat käyntiin oikein vilskeellä... Onneksi ei lumikko (unikaveri) saanu osumia. Se olis ollu katastrofi.

Mä heitin kamat pyykkikoneeseen ja esikolle ohjelappu, et saa laittaa koneen päälle ku tulee koulusta kotiin. Josko sais lakanat kuivausrumpuun ku ite oon hakenu kuopuksen päikystä. Ehtii vielä peitto takasi sänkyyn, ennen ku on uniaika.

Vähän meinaa nyt väsyttää. Haukotuttaa ihan kamalasti.

Mulla on auto parkissa työpaikan eessä. Kait mun kohta pitää könytä tonne mukamas läsnäolevaksi.

Mukavaa torjantaita kaikille. Onneksi kohta on viikonloppu.

18.9.2014
misukka
misukka

Huh. . Mun tarvis käydä tänään tallilla. Kaikki ollaan nukuttu huonosti koska mä yskin koko yön niin paljon. Nukuin sohvalla aamuyöstä saakka et poika ja mies sais unta edes vähän paremmin. Luulin eilen et tällä kertaa tää ihan tolkuton yskä jäisi pois mut ei :( koirakin kuorsaa sen näköisenä et senkin unta on häiritty :D muuten on ihan hyvä olo jo. Otin yöllä pojun yskänlääkettäkin kun ei ollut mitään muuta apua et sais unta mut meinasin lähinnä oksentaa sen jälkeen eikä hillinny yskää yhtään. Huono codesan

18.9.2014
teeko
teeko

Itse heräsin juuri ja poika vielä nukkuu.. Kohta pitää herätellä se puurolle ja sitten lähdetään kerhoon.. Siellä on muistaakseni tänään yks lelu esittelijä..

Muuten tää päivä meneekin varmaan siivoilun ja imuroinnin parissa.. Ja kai mun pitää totutusta poiketen tarttua imuriin,kun poika jo eilen kaipaili isiä imuroimaan,mutta se tulee vasta huomenna ja on varmasti aika väsy,kun sille kanssa flunssa iski ja 12 tuntisia päiviä tehnyt fyysesti raskasta työtä,niin en kyllä kehtaa jättää imurointia sen kontolle,vaikka se meillä yleensä on noitten poikien juttu..

Niin joo ja kerhon yhteydessä käydään neuvolassa ottamassa pojan joka viikkoinen lääkepistos..

Ja eiliseen vielä palaten Maarualle tosi iso voima hali ja jaksamista ❤ Ja ystävälle voimia ja uskoa tulevaan.. Toivottavasti hän päästää sinut lähelle ja antaa auttaa ja tukea,koska vielä raskaampaa on jos joutuu ihan sivusta seuraan ja murehtimaan ja toinen työntää pois..

Mukavaa päivää kaikille!

18.9.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...