Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Huhtikuisten kuulumisia :)

Tänne kaikki huhtimassut kertoileen kuulumisia :)

17.9.2014
Äitiorava
Äitiorava
2-year-old toddler

Meni kyllä joulun aikaan aika niin nopeasti ett äei paljon koneella tullut istuttua,  just kävin tarkastamassa raskausviikot et paljonkos niitä nyt ihan oikeesti on!! :D ei pysy enää niiden perässä ku aika menee niin vauhdilla! :)

 

Mitenkäs teidän joulu meni? Täällä meni ihan kivasti, mitä nyt ne joulusiivoillut ois saanut jättää jollekkin toiselle, hyvin alkoi supistelemaan aina siivoamisen jälkeen. 

 

Mulla on kans kauhea pelko isokokoisesta lapsesta! :'D mut mulla toki on se raskausdiabetes, ja esikoinen paino 4050g. joten.. :l luojan kiitos neuvola täti lupas laittaa lääkärille infoa,että saisin synnytystapa arviota, mua niin pelottaa,että jos se vauva on grammaakaan isompi niin ei mahdu syntymään. esikkokin loppujen lopuks vedettiin imukupilla.

7.1.2015
nunnukka
nunnukka
3 years, 3-month-old toddler

Hyvä kun sielläkin kaikki oli hyvin :) Tääkin odotus on ainakin tähän asti mennyt niin nopeesti että aattelen kyllä ihan samalla tapaa, kohta vuosi vaihtuu, seuraava neukku on mulla tammikuun lopussa ja sitten on enään pari kuukautta laskettuun :) Ja mä elättelen toiveita että tätäkin aletaan viimestään maaliskuun lopulla käynnisteleen, niinkuin parin edellisenkin kohdalla, juurikin noiden kokojen vuoksi :) Mutta senpä näkee..

18.12.2014
Äitiorava
Äitiorava

Hello! En ole jaksanut kirjoitella, kun tuntuu, että ei täällä oikein ketään käy. :) Mutta siis rakenneultra meni hyvin. Pieni vaan niin kovin vilkas, että tällä viikolla piti käydä vielä uusintakierros (TAAS, kun aiemmassakin ultrassa piti käydä kahdesti) lääkärin ultrassa, kun ei aiemmassa kätilöt saaneet kaikkea tarkistettua kovasta yrityksestä huolimatta. :) Pahoinvointi helpotti reilun kuukausi sitten. Nyt vaan sitten noita supisteluita riesana ja kaikennäkösiä iskias kipuja ym. :/ Mutta tyttöä ne meillekin meinasi. Muutamaa päivää pienempi oli ultran mukaan mitä viikkoja oli, mutta hyvähän se vaan on jos tässä kohtaa vielä vähän pienempi. En millään haluis synnyttää sellasta 4,5 kiloista mistä olen kauhukuvia itselleni maalaillut. Kun on tuntunut olevan minun synnyttämien lasten koko kerta kerralta suurenemaan päin. :D Jos sitten vaikka tällä kertaa saisi sellaisen "normaalikokoisen". :D Mutta nyt Joulua kovasti odotellaan. Ja sitten meneekin alkuvuosi ohi niin haipakkaa, että johan sitä kohta ollaan huhtikuussa. :) Ainakin toivoa voi. :D

14.12.2014
miukku2
miukku2

Harmi kun tää ryhmä on näin kuollut.. Mutta jos tänne nyt joku eksyy niin kysynpä rakenneultra kuulumisia? Meillä ultrasta vierähtänyt jo tovi ja siellä oli kaikki hyvin :) Tyttö olisi kätilön mukaan tulossa :) Mulla vieläkin jatkuu vähän paha olo mikä vähän haittaa menoa.. Supistellutkin on jonkun verran mutta ei vielä hälyttävän kipeesti. Nyt pohdin otanko äippäavustuksen pakkauksena vai rahana,tuossa pakkauksessa kun ei oo oikein mitään tytölle sopivaa niin ostaisko sitten sillä rahalla sellaista vaatetta mikä tulee käytettyä :) Eksyispä nyt joku muukin tänne kuulumisia kertoon..

11.12.2014
Äitiorava
Äitiorava

Minunkin esikoinen on syntynyt -09 :) ihan loppuvuodesta. Ja sitten hänen jälkeen on tullut kaksi lisää ja tämä nyt siis neljäs :)

Eilen illasta pikkunen mönki mahassa ihan urakalla :) kahdesta edellisestä mullakin istukka oli ihan edessä ja tosi myöhään alkoi liikkeet tuntua niin nyt on ollut kiva kun ajoissa jo tuntunut. Kyllä ne sieltä sullakin kunnolla tulee kunhan vauva vielä voimistuu :)

15.11.2014
Äitiorava
Äitiorava

Mulle on tulossa nyt toinen, eka on syntnyt -09, ja sillon täällä enemmän palstailinkin :) 

 Täällä kans on joku jatkuva väsy,etomista ei enää aiheuta enää muut kun PARSAKAALI, ja sen haju, sekä kaikki hammmastahnat saa oksennusrefleksin aikaan.. kiva pestä hampaita aamuin illoin :'D 

Mulla tuntuu liikkeita silloin tällöin, mikä harmittaa kyllä kovasti, tällä kertaa istukka on edessä ja sehän niitä vaimentaa :/ mut ehkä ne pikkuhiljaa alkais voimistumaan täällläkin!

 

töistä jouduin jäämään jo sairaslomalle työn fyysisyyden,ja supistelun takia.. pää meinaa hajota kotona oloon, kun tottunut tekemään kokoajan töissä jotain, ja enää sais vaan pieniä kävelylenkkejä tehdä :/

14.11.2014
nunnukka
nunnukka
3 years, 3-month-old toddler

Wuhuu! Tänne on eksynyt joku kirjottaan kuulumisia :) eli hyvin nunnukka mahtuu :) monesko lapsi sulle on tulossa? Kyllä mää ainakin oon viä ihan väsyny koko ajan ja ällö olookin pukkaa viä ihan sopivasti. No,jos vanhat merkit paikkaansa pitää niin parin viikon päästä pitäis helpottaa,aina kestänyt puoliväliin asti huono-olo..

Täällä tänään tasan 18+0 ja viimeksi kävin neuvolassa 16+ jtn,silloin olikin kiva yllätys kun neukkulääkärillä oli ultra ja näin siis silloin pikkusen taas :) kaks ja puoli viikkoa enään rakenneultraan! Mihin tää aika menee?! Vauvan liikkeitä oon tuntenut jo viikkoja ja koko ajan vahvistuu :)

5.11.2014
Äitiorava
Äitiorava

mahtuuko tänne tungokseen mukaan?! :D  mites teillä menee?  mulla siis laskettu aika  15.4 , ja tänään on tota öö.. tasan 17+0, JEEEEE! kaikki aina puhuu siitä energisestä ja hyvinvoivasta keskiraskaudesta,onko e sitä oikeesti, vai oonko mä vaan lunnonoikku,mikä meinaa edelleen kuolla väsymykseen?!?!? :DDD

5.11.2014
nunnukka
nunnukka
3 years, 3-month-old toddler

Kaikki oli ultrassa hyvin :) Ihana pikkunen siellä kovasti koko ajan touhuaa,kova on liikkumaan. Sain nähdä toukkiksen oikein 4d kuvissa ja mukaankin sain noita kuvia. Lasketun ne nyt laittoi sen mikä on menkkojen mukaan laskettu eli 8.4. ja kun koko oli vain 3 päivää tuota pienempi niin ei sitä muuttanut :) Seuraavaa ultraa saakin sitten odottaa pari kuukautta.

30.9.2014
Äitiorava
Äitiorava

täällä alkuraskauden ultra oli viime viikolla ja kaikki oli hyvin. etova olo mennyt ohi ja väsymys. onneksi aamupahoinvointia ei ole. nyt rv 12+5. seuraava ultra keskiraskaudessa ja vika rv36. la 8.4 tällä hetkellä.

29.9.2014
elviira3
elviira3

No mutta hyvä kun kaikki oli hyvin :) Mulla laskettu on tällä hetkellä 10.4. ja nyt viikkoja siis 12+1, että samoissa mennään! Maanantaina pääsee taas sitten ultraan pikkusta katsoon :)

27.9.2014
Äitiorava
Äitiorava

No on ihan tosiaan tungokseksi asti kirjoittajia. :D Mutta joo, uusintakierros meni hyvin. Pieni osasi olla niin valloittava jo nyt, että olen rakastunut. ♡ :) Eräpäivä siirtyi kuten aavistelinkin. Nyt siis viikon myöhemmin eli 11.4. jotta 11+6 nyt siis viikot. :) Oletkos sinä jo päässyt sinne oikeeseen ultraan? :)

26.9.2014
miukku2
miukku2
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...