KESKIVIIKKOA!

Huomenta! Täällä taas herätty vapaa ehtoisesti aikaisin :) En olisi itsestäni uskonut,mutta tähän on tultu,vaikka edelleen en mikään aamu virkku ole ;)

17.9.2014
Vipe
Vipe

Voi ei! Maarualle iso halaus! Kamalaa, kun joillekkin tulee vastoinkäymisiä koko ajan. Hyvä kun edellisestä edes selvitty :(

17.9.2014
carata
carata

Nyt kyllä lähetän sulle maarua miljoonasti haleja ja voimia! ! ♥♥ j.n sanoissa on sitä jotain. . Ei saa antaa syövälle tilaa. Mun tädillä uusiutui 6kertaa 20 vuoden aikana. Siinä ihmisessä oli sitkeyttä taistella ja sitä taistelutahtoa toivon myös ystävällesi! ♥

17.9.2014
teeko
teeko

voimia ja halaus maarua! tuo on niin epäreilua, että kun kerran jo joutunut käymään sen läpi ja selviytynyt voittajana, koetellaan uudelleen :( todella paljon tsemppiä ja voimia myös ystävällesi ja lippu korkealla! itsellä lähipiirissä kaksi tapausta, jota uusiutumisdiagnoosin myötä ovat täysin menettäneet taistelutahtonsa ja elämänhalunsa :(

17.9.2014
Mummy83
Mummy83

Voimia Maaru! Tosi ikäviä uutisia :(

17.9.2014
misukka
misukka

Iltaa.

Mä otin äsken kinkkukiusauksen pois uunista ja tein pastasoosin. Isäntä työpaikan risteilyllä ni hain tenavat päikystä. Esikkokin oli päässy tarhan puolelle leikittää pikkuveikkaa :D

Sit käytiin kaupassa pikasesti ja muksut sai maksalaatikkoa punajuurisalaatilla. Nyt mä sit urakoin noi tänöön parasta ennen päiväykset pois ni huomenna on evästä mitä syödä kun haen taas muksut myöhään. Tai no kuopuksen. Esikko tulee bussilla kotio.

Isäntä laitto viestiä, et laiva on satamassa neljältä. Ei ihan ehi viideksi naperoa hakemaan :D

Mulla on ärsyttävä yskä. Ja se on vaan kotona. Joskus autossa. Töissä ei oo. Kai täälä on vaan niin pölystä tai jotain. Imuroinki tänään ku lapset söi.

Ite en oo syöny lounaan jälkeen mitään mut ei o yhtään nälkäkään. Oli vissiin pikkasta vaille täyttävä kebabbiannos kun en jaksanu ees loppuun syödä.

Ihana juttu, et vipen poitsu tykkäs ylläristään ja junamatkasta :)

Ja voi teekon poitsua :/ Kova juttu Maltti ja Valtti...

17.9.2014
misukka
misukka

Mä en kestä!! Tuo poika huutaa vaan poliisii kun maanantaina oli pikku kakkosessa se maltti ja valtti.. kohta kun alkaa pikku kakkonen niin voi sitä pettymysten määrää kun ei tuu poliiseja :(

Mua inhottaa ja väsyttää.. ukon kanssa siivoiltiin pihoja kun mä menin pojan kanssa ulos leikkimään. saatiin tunti leikkiä ja sit tuo yks tuli sinne pistää hommiin.. sen isi tuli sit auttamaan ja mä sain laittaa sit pojan ruoan ja välipalan jälkeen unille. pyykit hoidin kanssa ja odotan just et olis kuivia.. suihkuun pitäis raahautua anopille. kun jaksais. ukolla on joku ahistus päällä ja se ei suostu kertomaan mistään aiheesta *huoh* ei kuulema liity kuin häneen, mutta tottakai se vaikuttaa meidän koko perheeseen kun toinen on huonolla tuulella ja olis kiva tietää mikä noin kauhean olon tekee :(

Ei se onneks ole meihin sitä purkanut mut onhan tää silti ahdistavaa..

Vipellä on ollut pojan kanssa ihanan kuuloinen päivä 3

Ninnupin korvapuusteja mäkin voisin tulla syömään :D nam

17.9.2014
teeko
teeko

carata,meille tuli erikseen joku willan mainos lehtinen,jossa oli noita willitys tarjouksia :) Sellainen oranssi pieni :)

Kyllä on poika innoissaan kun sai tohon Brion junarataan sopivan parkkitalon.. Nyt on jo pitkään puhina ja tuhina käynyt ja ulkopuolista maailmaa ei taida ollakkaan,niin keskittynyt on leikkiessään.. Eli ei tainnut olla turha reissu :) Ja toki juna matkat oli taas hieno juttu :)

Tässä lukenut noita ketjun viestejä aina pikaisesti kun on joutanut,mutta eihän sitä enää muista kuka mitäkin kirjoittanut..

Niin paitsi että hyvä Misukka että vauva lopulta "löytyi" ja äänet kuului.. Ja ei ihme tuo vaikka vähän mieli maassa,eiköhän se kohoa kun viikkoja vielä lisää siunaantuu.. Ja en huolestuisi kun ei johdu siitä että ei odota innolla vauvaa vaan siitä että pelkää sen menettävänsä.. Nekin on kaksi eri asiaa, että tuleeko masennus pisteet siitä että ei vaan odota vauvaa kun ei sitä tahdo vai siitä ettei osaa olla innoissaan,kun pelkää menetystä..

17.9.2014
Vipe
Vipe

No eipä tässä nukuttu, kun poika jo heräsikin. Kieltämättä myös nenä on niin tukossa, että ei mitään toivettakaan nukkua :(

17.9.2014
carata
carata

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

17.9.2014
teeko
teeko

Ninnup, sydänpullia saa aika hyvin niin, että kaulii pullataikinan levyksi, laittaa täytteet ja rullaa molemmista suunnista siihen keskelle. Eli jos ylhäältä katsoo, niin näyttää, että olisi kaksi rullaa. Sitten vaan veitsellä tms siivuiksi ja sitten pellille niin, että vähän käsillä muotoilet niitä.
Niin mä olet tehnyt, niin ei ole ollut niin kamalasti hommaa muotoilla niitä.

17.9.2014
carata
carata

Riu, kuulostaa ihan samalta. Ihan järkyttävää. Jotenkin kävi kyllä mielessä, että oisko se räkä ehtinyt jo mennä poskionteloon, jollei jopa otsaonteloon, mutta en tiedä. Vaihtelevasti tuo huimaus kuitenkin menee ohikin ja kuumetta ei ole...

Mies ei antanut mun lähteä tänään maalaamaan, joten koitan lapsien kanssa pakata kotona. Ihana äitini lähtee minun puolesta maalaamaan, jotta saadaan perjantaina vielä tavarat uuteen kotiin. Evakkoon mennään porukoilleni, koska keittiö ja märkätilat on vielä kesken. Saas nähdä miten lapsien kanssa pärjää. Ne kun tuntuu menevän joskus pienemmästäkin muutoksesta ihan sekaisin. Onneksi mummila on tuttu paikka.

Vipe, mä olen aivan pihalla kaikesta, kun ei tule lehteä! Willa on niin ihana paikka, että sinne menee melkein mielummin, kuin Ideaparkkiin :))

Tuvitus, miten sulla tuo huimaus on todettu? Magneettikuvalla? Onko ollut aina vai miten se on tullut? Hurjalta kuulostaa kyllä. Muakin meinaan yöllä huippas niin paljon, etten uskaltanut heti edes poikaa nostaa pinnasängystä viereen, kun tuntui tosiaan siltä, kuin olisi kännissä ollut :0

Misukka, ihana kuulla, että siellä on vauvalla ollut kaikki hyvin. Vaikka onkin ollut piilosilla. Taitaa olla melko pieni kirppu vielä :)) ...Ja hurjaahan se on, kun noi ajat varataan alkuun monen viikon päähän. Silloin tuntuu, että niihin on ikuisuus, vaikka kohta huomaat olevas jo salissa puskemassa vauvaa pihalle. 9kk on ainakin itsellä mennyt aina yllättävän nopeasti, vaikka tytönkin kanssa sai olla pelko persiissä, että onko se vielä siellä.... Ja jos se rauta ei maistu, niin kannattaa syödä paprikaa! Sitä mun teki mieli usein ja siinähän on paljon rautaa.

Josko sitä nukkuis nyt hetken, kun lapsetkin on päiväunilla. Ei meinaan kiinnosta tippaakaan tuo pakkaaminen :(

17.9.2014
carata
carata

Viime kerralla meidän neuvolan terkka mainitsi, että nyt on uudet ohjeistukset tullut äitiysneuvolaan. Tarkastuskertoja vähennetty ja ensimmäinen lääkärineuvola jää välistä jos nykyinen odotus sujuu normaalisti.

Näin se oli jo viime vuonna, mun odottaessa tyttöä.

Kyllä ihmetytti ensimmäisen  neuvolakerran jälkeen, kun seuraava oli 5 viikon päästä.

Ja huomenna sitten katsomaan, miten minineiti on kasvanut.

17.9.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Juu, hoitaja sanokin, et hän on lomalla ensi viikon mut sanoo paikalla olijoille, että ottavat kuuntelee jos paukkaan aamusella paikalle. Et millon vaan saa mennä. Ku mä meen sinne aamulla ekana jos meen. Ku ei päivällä oikein pääse.

Parin viikon päästä on eka lääkäri, yksi lääkäri poistettu. Sit ultra lokakuun puolivälissä ja siitä joku pari viikkoa neuvolaan. Et onhan noita tsekkejä tässä parin viikon välein. Omaa hoitajaa ei vaan nää ku sillon 6 viikon päästä. Lääkäriinkään ei enää mennä hoitajan kautta. Se on ny jääny kans pois.

17.9.2014
misukka
misukka

ihana kuulla misukka et noinkin hvin sinulla menee 3 Ja muista nyt, jos rupee ahistaa niin soittelet ja varaat sitten kuunteluaikoja jos kauhean pitkäksi meinaa välit venähtää, ettet hulluksi tule ;)

17.9.2014
teeko
teeko

Niin, ja hemppa oli valahtanu sen 3 pykälää alas minkä sai nostettua. Mut hoitsu tykkäs, että hyvä kun ei oo romahtanu täysin ku nyt vaavi vie miusta kaikki mehut. Eli jatketaan raudan nautiskelua.

Painokin vielä kurissa. Edellisestä mittauksesta oli tullu lisää mut vielä ollaan 100g lähtöpainon alla.

17.9.2014
misukka
misukka

Huomenia

Jiin pieni ihan ku meidän jannut :D Meillä ei auta mennä sanomaan, mitä syödään tai puetaan vaan kysyttävä otatko tätä vai tuota, tai laitetaanko tänään päälle tällänen vai tollanen paita.

Meidän tinttarella meinasi aamulla, ettei liiku meidän sängystä yhtään mihinkään mutta kyllä tuo liikkuu kun äiti ilmoittaa että nyt mennään, hyvällä tai pahalla. Taisi olla hiukka liian aikanen herätys pienen miehen makuun. Vaikka itte hää karju jo viiden aikaan omassa huoneessaan ja isännys kiikutti sen mun kainaloon jatkaa unia.

Vaan on tuo muutenkii löytäny oman TAHDON. Melkoinen tinttastelija kun sille päälle sattuu. Ja sattuu muuten vähintään pari kertaa päivässä. :D

kiva, et teekon lenssu helpannu ja kurja kuulla et caratalla vielä kurjempi olo ku eilen. Lepoa tarttisit.

Mä kävin sielä neuvolassa ja pienen kaivelun jälkeen tyyppi löyty vasemmalta puolelta jemmasta. Ei millään meinannu antautua kuunneltavaksi.

Hoitsu varasi jo seuraavan ajanki neukkulääkärin ja rakenneultran jälkeiseen aikaan jonneki viikolle 22 ni mie pohdin, et kauheen pitkälle se suunnittelee näitä asioita... Ko ite mennee päivä kerrallaan ni joku 5-6 viikkoa on ikuisuus. Tiiä, onko mulla sillon sinne enää mitään asiaakaan.

 Masennustestin teki mulle ja yllättäin 6 pistettä tuli heittämällä. Mut totesi, että asiaintilan huomioon ottaen tilanne on ihan kohtuullinen. Mun piti siltä oikein kysyä, että mihin tilanteeseen mun pitää oloani verrata. Sano, että vaikka tätä viikkoa edeltäneeseen. Jos ois ollu pitempi seurantaväli ni ois pinnoja ropissu paljon enemmän. Vaikka kuukausi. Sekin ois jo ollu aika hurja muutos. Puhumattakaan tilasta vaikka 3 vuotta sitten. Sillon mä oon kai viimeksi ollu suht normaali. Tai no jaa. Kuopus ollu puoli vuotias, mie ollu ihan rättipoikki ja väsy. Katkeamispisteessä silloinkin. Huoh. Onpas piristävää.

Nyt mennään niillä viikoilla kun viimeksi tuli se hyökyaalto joka kertoi että kaikki ei oo ok. Jospa se kohta helpottaisi. Sormet ja varpaat ristissä, että jonkin ajan päästä uskaltaisi toivoa jo jotain. Ja ehkä siitä jonkin aikaa ja uskaltaisi luottaakin...

Toivottavasti.

17.9.2014
misukka
misukka

juu,kauppakeskus Hyvinkäällä :)

17.9.2014
Vipe
Vipe

carata mie joskus heräsin aamulla silleen että huimas ihan kauheesti! Siis se oli järkyttävää! Kävelin seiniä pitkin vessaan ja luulin että puttoon siitä pöntöltä ku huippas niin paljon. Ihan kamalaa. Makasin sängyssäkin niin piti laittaa toinen jalka lattialle "ankkuriksi" ku huone pyöri niin paljon. Hui. Se sitten helpotti päivän aikaan niin että illalla oli vaan hutera olo. EN tiiä mikä lie.

Teeko hyvä että siulla alkaa tauti helpottamaan, johan tuota kerkes olemaankii :)

17.9.2014
riu
riu

voi carata! Kuulostaa kyllä siltä et olis parempi vaan levätä :(

17.9.2014
teeko
teeko

Minä en ymmärrä,että kotitöistä pitää maksaa.Meillä kun kaikki sotkee niin jokainen myös on velvollinen osallistumaan kodin siisteyteen:)Teini saa rahaa kun hoitaa pienenpiää,mutta ei siitä tietenkään jos katsoo vaikka vauvaa hetken kun syön,mutta pidemmistä keikoista kyllä:)

17.9.2014
huiskutin
huiskutin

riu: se willa on kauppakeskus ;)

17.9.2014
teeko
teeko

Nuhaa, kurkkukipua ja HUIMAUSTA! Että huomenta vaan. Yöllä tosiaan päässä pyöri ja ei kävely onnistunut. Mies nauroi jo, että olinko ottanut ihan punkkua avuksi, mutta ei kai pää noin sekaisin panadolista mene 😳 Tukkoisuus vähän helpotti ja kurkkukipuun otin codemaxeja. Maalaamaan menen vasta, kun sinne menee joku muukin, koska en uskalla ajaa tällä päällä. Jos sit vaikka huimaakin. Koska huimas tosiaan ihan sängyssäkin maatessa 0_o

17.9.2014
carata
carata

voi j.n pientä! :) tahtopakkaus :) hän tulee pärjäämään elämässä hyvin kun tahto vie läpi harmaan kiven :) onko ninnupilla kans sellainen hauska kaupan täti joka tietää "kaiken"? Meillä on yks sellainen ja oon oppinut tekemään vaikka kuinka monta mulle uutta perusruokaa hänen avulla :) muuten jaksamista päivään! luulis väsyttävän tuollaisen yön jälkeen :o voi vipen poikaa ♥ meidän isi taitaa istua siellä teidän hallissa pioppuhyllypaikalla niitä pelejä enkelinä :) on kyllä jotenkin hirmuisen paljon parempi olo :) kyllä on vielä röhä ja vähän nuhaa mut se eilinen kipu on hävinnyt tuolta henkitorvesta. Et kyllä ne inkiväärit ja sipulit auttoi et sai nukuttua ja rauhoittumaan tuon kurkun :) mun tarvis mennä keittää puurot. Poika kattoo muumeja :)

17.9.2014
teeko
teeko

Huomenta :)

Täällä on tännään syysmarkkinat, joten sinne siis! Ei kyllä arvais että on markkinapäivä ku on noin nätti keli :D Yleensä sataa vettä vaakasuoraan :D Ennen markkinoita on kuitenkii kaverin kanssa lounastreffit kiinalaisessa, nam. Poikaa pittää viiä puheterapiaan kanssa ja ehkä ois hyvä alottaa lukemaan siihen ens viikon tenttiinkii jostain aikaa X) Iltapäivällä mennään sitte koko porukka markkinahumuun kuhan isimies pääsee töistä ja tyttö tullee koulusta.

Jiille toivotan onnee ja menestystä tinttarellan kanssa :D Ja hienosti se poika ósas kouluun lähtee. Meillä se hiivatin taksi tullee joka päivä eri aikaan niin en oo ees yrittänyt saaha poikaa omatoimiseksi vielä tuon asian kanssa.

Vipe mikä se willa on? Hih vai meni se poika ja kannusti vastustajaa epähuomiossa :D

Mukavaa kerhoilua ninnup, toivotaan että lapset malttaa olla ihmisiksi :)

17.9.2014
riu
riu

Juuri puuron keitin ja poika täytyis herättää syömään..

Lähdetään junalla willaan tänään, kun siellä tämän päivän willityksillä sellainen tarjous mitä ei voinut ohittaa ;) Poika varmasti innostuu juna retkestä saati siitä mitä ostetaan ;)

Ja illalla ois sitten lätkä peli,poika jo eilen ois ollut menossa kun katsottiin mummolassa peliä telkasta.. Kovasti huusi "maali maali maali" tosin valitettavasti silloin kun vastustaja pyöritti kiekkoa maalilla.. Ei ehkä tunnistanut omia pelaajia,kun olivat valkoisissa vieras paidoissa oranssien kotipaitojen sijaan ;P

Mutta siinä meidän päivä mukavasti vierähtää,kuinkas muiden?

Hauskaa päivää kaikille,toivotaan että nuhaiset voi paremmin ja että Misukka saa neuvolassa kuulla ihanat sydän äänet,jotka sitten helpottais taas päiväksi tai kahdeksi oloa!

17.9.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...