TIISTAI HUOMENTA!

Mitäs tänään suunnitteilla?

16.9.2014
Vipe
Vipe

nki ootsä koittanu antaa sormiruokaa ihan pelkiltään? siis et syöttää vielä hienoa sosetta, mut antaa sormin tutkailtavaksi ja syötäväksi kunnon palasia, jos sitä kautta lähtis se kokkeroisempikin ruoka menemään?

16.9.2014
Mummy83
Mummy83

se voi carata olla et sulla on huomenna parempi olo ja toki voi toivon niin. mulla on muuten jo parempi mut mulla on tuo henkitorvi ihan ärtynyt niin älyttömän kipee kun viime yön yskin. No, onneks imetys ei rajaa pois sipulia. . Mites oli tuon inkiväärin juuren kanssa? Se pelasti kyllä mut taas kun mies sitä toi. . nkille vielä et mä annoin pojalle pidempään noita ihan hienoja soseita ja kokeilin aina välillä jotain uutta. Lapset on niin erilaisia et ei saa liikaa tuijottaa niitä kk määriä purkista. Meille tuli hampaatkin niin myöhään ettei tuo olis mitään saanu syötyäkään ajoissa eikä sormiruokailukaan häntä kiinnostanut kun lähempänä vuoden ikää. Siitä sit lähti kauhealla kyydillä uutta kohti Ruokajutuissa

16.9.2014
teeko
teeko

No en onneksi ole ainoa tämän kanssa. Kamalaa. Toivottavasti menisi yhtä nopeasti ohi mitä tulikin. Huomenna kuitenkin pakko mennä maalaamaan, joten täytyy toivoa, että lääkkeistä olisi apua. Harmillisesti vaan tuo imetys rajaa osan lääkkeistä pois :(

Tuntuu kyllä jännästi, että ois mennyt heti poskionteloihin... Mut toisaalta pää ei oo kamalan raskas, kun sitä pitää alaspäin. Eikä tunnu etenkään paine tossa silmien alla, miten yleensä, jos on poskiontelotulehdus.

16.9.2014
carata
carata

voi mä niin toivon et tää tauti meniskin jo ohi!! 

On kyllä kiva ku laps nukkuu noin hyvin :) Meillä nukutaan tänään hyvin , koska nukutin poitsun rattaisiin, niin et isi pesi autoja. tarpeeks kun on volymia nukahtaessa niin silloin ei pienet äänet herätä :)

mun pitäis joko käudä kaupassa tai pistää ukko käymään et sais inkivääriä ja sitruunaa.. ne on yleensä auttanut tähän yskään aika hyvin. 

Mä en oo moneen vuoteen käyny missään netin syövereissä tietokoneella muuta kuin verkkopankissa. Tuo meidän vanha kone on niin onneton et sillä ei oikein enää mihinkään  pääse On niin helppoa nyt kirjoittaa läppärillä kun on näppis! Tästä koneella istumisesta ei meinaa oikein tulla loppua taas ;)

16.9.2014
teeko
teeko

Ihana Teeko sun poikas ❤

Meillä kun sanoin pojalle olevani kipeä,kun se pyysi mua leikkiin junalla,niin se haki lääkäri tarvikkeet ja hoiti mua.. Ja sitten sanoi että mun pitää tulla leikkiin junaradalla sen kanssa..

harmi vaan ettei se sen hoito ollut ihan niin tehokas ;)

16.9.2014
Vipe
Vipe

Mulla ihan sama kuin caratalla.. Alkoi kurkkukivulla ja sitten tuntui kun olisi poskionteloissa,mutta sitten kyllä hellitti.. Pientä räkäisyyttä toki vielä on,mutta sellainen kaamea ja kipeä olo meni ohi ihan muutamassa päivässä.. Ai niin ja sitten sellaiset tuska hiki puuskat oli kanssa,siis että alkoi yht äkkiä päästä hikoilla hirveästi ja tuntui että on niska märkä ja sairaan kuuma..

Toivotaan että teeko ja carata pääsee flunssasta yhtä nopeasti eroon kuin mä,joillain meinaa kestää useamman viikon.. :(

Meillä meni lääkäri neuvola hyvin kun poika nukkui rattaissa koko ajan kuin tukki ja nukkuu edelleen.. Se ei pieniin heräile.. Saa pitää kyllä meteliä,niin nukkuu hyvin..

Ei enää oikein muista mitä muut kirjoitti.. Misukalle jaksamista ja onnea huomiseen neuvolaan.. Itselläni tää kaveri kanssa alussa teki sitä että liikkeet saattoi olla pois useamman päivän,mutta mä sentään pystyin lohduttautuun sillä että istukka oli edessä,kun jos oikein muistan niin sulla se ei ole.. Onneksi huomenna selviää tilanne vaikka sinnekin on pitkä aika tossa tilanteessa.. Toivotaan että liikkeitä tuntuis ennen sitä.. :)

Niin ja mitä ton miehen työhön tulee siis,niin niillä on sopimuksessa joku sellainen pykälä että jos sähköyhtiö julistaa työt hätäylitöiksi,niin niistä kieltäytyminen voi johtaa potkuihin jotka on ihan lailliset.. Toki nyt ei ole kyse niistä ja niilläkin pitää olla joku veruke ettei voi mitä tahansa työtä julistaa hätätöiksi,vaan pitää sitten olla oikeasti ihmisiä ilman sähköä tai kovia myrskyjä luvassa.. Ja lomalta eivät voi velvoittaa töihin,mutta jos työpäivän aikana ilmoittavat että tänään ei kotio lähetäkkään,niin sitten ei lähdetä.. Tossa viime vuonna joulun alla kävi niin että meidän piti lähteä Lappeenrantaan mun veljen kaverin tupareihin ja joululahja ostoksille,niin mies soitti päivällä,että ei pääsekään kotiin.. Lähdettiin sitten pojan ja mun veljen kanssa keskenämme ja mies jäi tekemään töitä.. Oli siinä toki se hyvä puoli että sai shoppailla kunnolla kun mies teki rahaa koko ajan ;P

Taas meni jaaritteluksi :) mutta tälläistä tää on,kun miehellä työ jossa voi lyhyellä aikataululla tulla jotain.. Kyllähän se välillä harmittaa jos on jotain sovittua,mutta kyllä siihen alkaa tottua ja sitten vaan mennään ilman miestä..

16.9.2014
Vipe
Vipe

no mulla alkoi jo se järkyttävä yskiminen ja nenän tajuton valumisvaihe on ohi.. mut mulla tätä yskää tuppaa aina jatkumaan monta viikkoa :( Sipulimaitoa oon keittäny ja propolis- ja carmolistippoja. viime yön oli sipulisukat jalassa, jotka kyllä helpotti oloa paljon. Hunajaa ja teetä yms.. mut mun tarvis parin päivän sisään saada vähän pahinta yskää kuriin et vois jotain ruveta varovasti tekemään. muuten rupee jo pää hajoamaan tähän kotona istumiseen kun poika vielä raivoaa vieressä kun äiti ei leiki.. pienet kun ei ymmärrä 3

paitsi aamulla poika osoitti mua ja sanoi äiti pipi, soittaa piipaa :)

16.9.2014
teeko
teeko

Samalta kuulostaa ja MIKÄÄN ei auta. Tekis mieli olla vaan vaakatasossa, mut pakko pakata. Harkitsen jo joidenkin tamponien änkemistä nenään, ettei räkä valuis. Kun ei ne tuossa haittaiskaan, kun nenä on ilmankin jo ihan tukossa :((

16.9.2014
carata
carata

Oi että tuota misukan pomoa :( voi ku vois auttaa! Tää mun flunssa on kyllä joku hirviö versio. ensin Tuntu että olis menny poskionteloihin ja tänään keuhkoihin et jos sama tauti jyllää siellä caratalla niin ei oo helppoa! ! kuumetta ei oo tosin näkynyt :)

16.9.2014
teeko
teeko

Onko sulla carata sarvikuonoa? Se suolavesi nenässä oikeesti auttaa. Mulla lähtee lenssu päivässä jos ehdin riittävän ajoissa huljuttelee röörit, ennen ku ne turpoo kiinni.

Kiitos vertaistuesta.

16.9.2014
misukka
misukka

Kiitos kaikki.

Luinpa tuon mun aamuisenkin kirjoituksen. Hävettää. Kamalasti kirjoitusvirheitä, kun puhelimella äkkiä näpyttelin.

Tänään hommat ei oo edistyneet yhtään. Ei olla lapsien kanssa pakattu mitään. Muutamia kaappeja käytiin kyllä läpi siihen kuntoon, että saa sitten vain kantaa muuttoautoon. Huh. Nenä valuu vielä enemmän, kuin aamulla. Pää tuntuu ihan kamalalta, jokseenkin jopa siltä, että ois mennyt poskionteloihin. Kurkku on ihan kamala ja sen takia tehtiinkin tänään makkarakeittoa. Omasta maasta hain aamupalan jälkeen porkkanaa ja perunaa, uusille asukkaille ei taida jäädä mitään :D

Huomenna lapset menee hoitoon ja mun pitäis selvitä uuteen kotiin maalaamaan. Saas nähdä. Täytyy kai vaan toivoa, josko maalihuurut avais nenää?

Misukka, tilanteesi on kyllä kurja vaikka sen pitäis olla jotain ihan muuta. Meille esikoinen tosiaan jäi kyydistä pois ennen rv 20 ja kunhan siitä selvittiin ja alettiin tyttöä osottamaan, niin kyllä sitä sai koko ajan pelätä. Etenkin, kun mullakin liikkeet tuntui huonosti ja sitten nämä on vielä lopettaneet liikkumisen rv 34 aikoihin. Mieskin sanoi, että kyllä taas voi sanoa, että "äidit ne stressaa aina kaikesta".
Ja pomos. Mä en varmaan jaksais :D Saattaisin haistattaa sille v:t päin naamaa, kunhan aloittaisin mammaloman. Ärsyttävää tuollainen.

16.9.2014
carata
carata

Ai, tuo sai sen tekstin sittenki ladattua tänne.

Viikkoja on nyt joku, oottakees ko lasken... 16+4 kait.

Ei oo tuntunu liikkeitä, sitäkään vähää mitä aiemmin.

Ja multa palaa käpy tohon pomoon. Helkutti se lykkii mulle jotain talotehtaan papruja eteen, et kato noista mitä piirrät. Ja ku en tiiä mitä pitäis piirtää ku mulla ei edelleenkään ole sitä rakennusalan koulutusta ja tollanen tulee ekaa kertaa nenän alle. Kato siitä, kyllä sun pitäis jo osata... Vittu! Anteeksi ruma sana.

Mä haluun vaan hittoon täältä.

16.9.2014
misukka
misukka

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

16.9.2014
misukka
misukka

oih! Tuvitus on saanut nukkua! :) Vähän käy kateeks kun mulla ei nyt jostain syystä tuo uni maistu kun olis se mahdollisuus nukku:(

Misukalle tsemppiä paljon! Joko sulla tuntuu enemmän niitä liikeitä?

16.9.2014
teeko
teeko

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

16.9.2014
teeko
teeko

Huomenia

Miekii töissä jo. Tulostelen yhtä pöytäkirjaa ni ehtii vähän naputtaa. :)

Kurja ylläri Vipe :/ Toivotaan, et jatkossa menis paremmin isännän työhukit.

Hienoa napero :) Ihan mahtavaa!

Hyvä juttu puhouu et ovat puuttuneet. Mut ei se lällättely noin vaan lopu, valitettavasti. Vaikka siihen puuttuukin. Se menee ajastaan ohi ja sitkeästi joka kerta pitää puuttua.

Mulla on illalla taas tanssitunti. Ja huomenna aamusta neuvola. Vähän pelottaa taas, että kuuluuko sydämensykettä. Tää on ihan arsesta kun kokoajan pelkää pahinta :( En odota neuvolaakaan innolla niin kuin aikaisemmissa odotuksissa. Lähinnä pelon sekaisin tuntein.

16.9.2014
misukka
misukka

koita carata selvitä muutosta ja flunssasta..

hyvä puhouu että otit sen puheeksi ja toivottavasti puututaan.. Lällättely voi olla ihan yhtä pahaa kuin lyöminen yms. Tai jopa pahempaa.. Ja se on kiusaamista yhtälailla,siksi ärsyttää että se monesti kuitataan sanomalla sille jolle lällätellään,että "älä välitä" ja se siitä..

Hyvä että Napero on saanut levättyä ja saa viettää mukavaa rauhallista aamua..

Mulla ei oikein ole vaihtoehtoa kuin ottaa poika mukaan,mutta se onneksi nätisti leikkii autoilla ja dinoilla eikä tule kurkkiin toimen pidettä.. Ainakin jos aikasempiin kertoihin on luottaminen ;)

16.9.2014
Vipe
Vipe

Harmi noita Vipen ukon työvuoroja :(

Hyvä puhouuh että puuttuivat! Mut jyllä vielä inhottavampaa kuulla et olivat muutenkin lälllätelleet:

Caratalle todella paljon tsemppiä ja toivotaan nyt et sulla menis tuo flunssa nopeasti pois!!

Napero : Tuo on kyllä kivaa kun saa vähän säästettyä, tulee ihan mahtava fiilis kun voi ostaa jotain. mistä on kauan jo haaveillut :)

Mä täällä pojulle teen aamupalaa. ukko nukkuu vuorostaan kun mä heräsin yskään jo kauan ennen poikaa.. nyt oli kyllä kiva kun nukuin sentäs yön kunnolla! :)

16.9.2014
teeko
teeko

Huomenta! Asunnon pitäis olla la klo 9 tyhjä ja palata pitäis kovaa vauhtia. Parasta tässäon se, että eilen illalla kurkku kipeytyi ja nyt nenäkin vuotaa!! :( Miksi just nyt?

16.9.2014
carata
carata

Tänään mies lähti niihin reissuhommiin,mutta ei se mennyt ny ihan niinkuin piti.. Ei sillä sitten olekaan se perjantai vapaa.. Ja muutenkin sitten jatkosta ei ole vielä tietoa,että onko ens viikonkin pois vai miten,mutta toivotaan että se tulevaisuudessa menis tosiaan niin että sais sitten edes sen pitkän viikonlopun..

Me pojan kanssa lähdetään taas kerhoon ja iltapäivästä mulla on lääkäri neuvola.. Sitten sitä vois ehkä käydä mun porukoilla kun iskällä on synttärit..

Eipä siinä sen ihmeempää,kohta on puuro valmiina niin saadaan aamu käyntiin.. :)

16.9.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...