eri kestovaipoista

no niin! Herätetääs kestoilevat/ osakestoilevat libbemammat tänne keskustelemaan! Tuli mieleen että vois tuosta kestoilun loputtomasta viidakosta kerätä eri vaippojen hyviä ja huonoja puolia. tai ylipäätään eri ominaisuuksia? Tuli mieleen ihan siitä, kun meilläkin poika jää kokojen väliin ja tarvis haaroista kapeat vaipat. mutta olikin todella vaikeaa löytää näitä tietojamuuten kuin kyselemällä ja pyytämällä myyjiä mittaamaan.

15.9.2014
teeko
teeko

Hyvä, että löyty toimiva ratkasu. :)

16.9.2014
misukka
misukka

ne on meille pienet :) onhan nuo kaikki vähän erilaisia et millekään lapselle ei kaikki sovi :) mä teen aina sillai taskujen kanssa et taittelen imut suht kapeeks pötköks ja siit "ylimääräisestä" vaipan osasta tulee vuotosuoja. Ja harson tms nopeen sisään laitan sen mikrokuidun tai muun hitaan imun. Näin se kosteus levittyy ni saa musta parhaan tehon irti imuista. Ei sit tarvii laittaa niin tuhottomasti :) mä tykkään tehdä noiden vaippojen kans kaikkee ni tänäänkin oli poika 16-20 samalla kun ukko otti sen kainaloon ja häipy ennenkuin ehdin kanssa mitään sanoa niin se vaippa ei ollut vuotanut eikä se ollu pinnalta märkä :) ihan vaan taas kokeilemalla löyty toimiva :) eikä ees muuten näyttäny isolta paketilta ku ukko luuli et poika oli liberot päällä :D

16.9.2014
teeko
teeko

Myllymuksut on aika kapeita. Meillä oli kai lapsesta kiinni, että myllymuksut ei sopinu oikein. Lähes aina vuoti jos yvtään paksummin oli imuja.

Ja kushiesista kokeiltiin vaan yhtä AIOo. Sekin äippäpakkauksen vaippa. Musta se oli ihan surkea. Oli niin jättimäinen haaroista et kaikki tuli ulos vaikka veti tarrat ihan kireelle. En tiedä millaiselle vauvalle se olisi sopiva.

16.9.2014
misukka
misukka

Meillä on ollut paljon mun siskon tekemiä pul-taskuja. Ja sit myllymuksun taskuja. noi myllymuksut on mun mielestä ihan mahtavia :) kushcieseja oli kun poika oli pieni mut ne oli hirmu suuren tuntuisia ja joskus sit vuotikim reisistä. imsen ja muumin kuorista oon tykänny muuten mut ne tarrat on musta vähän sellaiset etten luota niihin vaikka ei oo koskaan auennut. Kun on jotenkin niin pienet :D

16.9.2014
teeko
teeko

Mä tykästyin kuopuksen kanssa taskuihin. Imuina mikrokuitu ja bambu/hamppu. Bambu on kiva kun se on luonnostaan antibakteerinen eikä siis haise. Imukyvyltään ihan huikea. Yövaipoissa oli joskus 2 bambuliinaa taiteltuna. Siitä tuli paksu paketti mut ei koskaan vuotanu vaikka olis kuinka paljon pissiny.

Ihan vastasyntyneelle mulla oli niitä äippäpakkauksen sisä ja kuorivaippoja. Merkkiä en muista kun siitä yli 3 vuotta kun niitä käytti viimeksi.

Noista taskuista tykästyin yhen koon vaippoihin eli menee vastasyntyneestä noin 15-kiloiseksi ihan nepeillä säätämällä. Tilavimpia on Babyland ja Bumgenius. Toi Babyland ei ollu edes uutena kovin pahan hintainen. Bumgenius oli vähän kallis mut kun alesta kerran sain ni kokeilin. Ja se on kyllä erinomainen.

Villahousuja en koskaan tullut kokeilleeksi...

15.9.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...