ahneet kirppisihmiset :(

Mua ärsyttää ahneet ihmiset Joku myy 5€ käytettyä nukkaista bodyä kuka sellasen ostaa , ja vielä postikulut muka 6,60€ Ps:myös kirppis kusettajat jotka varaa ja tiodustelee muttei kelpaa mikään

15.9.2014
julle 95
julle 95

Siis apua! Kävin äsken katsomassa ko.blogia. Aivan kamalaa :D Tuo on juuri se syy, miksi mä en käy noissa kirppareilla, vaan aina niillä joissa on lastentarvikkeita. Niitä mitkä MLL järjestää. Niihin harvemmin kukaan kehtaa tuoda mitään kamalaa ja risaa...

17.9.2014
carata
carata

mummy, mäkin oon joskus vieraillut sitä blogia kahtomassa ja nauranut kippurassa xD pohjattomia kenkiä ja vaikka mitä xDD

17.9.2014
Blanco
Blanco

mammae, tsekkaas blogi nimeltä paskat kirppislöydöt. mä olen nauranut niitä välillä vedet silmissä X ,,D

16.9.2014
Mummy83
Mummy83

Mä yleensä myyn pelkkien postien hinnalla, ehkä saatan parista vaatteesta pyytää nimellistä 0,20-0,50 sentin hintaa mut suurimman osan oon tyyliin myynny postien hinnalla :D myös ne äp-pakkauksen vaatteet. Mut sitä en ymmärrä et joku ottaa äp-pakkauksen ja myy sen kokonaisuudessaan kalliimmalla ku mitä se rahasumma on ni eteenpäin, sellaisiakin tullu nimittäin nähtyä.

Merkkivaatteita mitä on (lähinnä MeandI) ni en oo myynny vielä, koska käytän ne jokaisella lapsella ja sit myyn sit halvalla pois jos ovat ehjässä kunnossa ja heitän roskiin jos eivät ole ehjiä koska mä heitän jokaisen vaatteen missä on reikä tai joku tahra mikä ei lähe pesussa ni roskiin suoraan, en ala ees kysymää haluaako joku remuvaatteita kahvipakettia vastaan tai ilmaseks.

Ja mulle se on ihan sama mitä se ostaja niille vaatteille sen jälkeen tekee ku ne on multa lähteny, kuhan ne on mun kaapeista tilaa viemästä. Jos ei kuitenkaan tykkää ja haluaa myydä typerällä kiskurihinnalla eteenpäin, ni samapa tuo on ku oon jo kerran rahat saannu niistä vaatteista. Mut kyllähän nuo merkkivaatekirppikset netissä jaksaa hymyilyttää välillä ja usein jos jaksaa etsiä ja oottaa ni löytää samanlaisen halvemmalla. 

Mut ei se oo tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa.

16.9.2014
Keisarinna
Keisarinna
36 weeks pregnant

Merkkivaatteet ei menekkään kirpparilla kaupaksi, ne menee lähinnä huuto.netissä. Mutta mä en kans tajua näitä, jotka siivoaa kaappinsa ja vie kaiken sonnan kirpparille. Mitään ei voi heittää roskiin. Oli se sitten käytetty pumpulipuikko tai raskaustesti niin kirpparille vaan. Kyllähän sitä varmaan joku tarvii.

Itse olen nähnyt käytettyjä pumpulipuikkoja, avatun pilttipurkin ja käytettyä serpentiiniä. Että näin. Tyhmähän se on kuka ostaa....

16.9.2014
carata
carata

Mä olen törmänny kirpparilla kerran yhteen bumboon,joka oli alkuperäislaatikossa,laatikko teipattu niin ettei päässyt kuntoa vilkaiseen ja päällä lappu että vain 10 kertaa käytetty ja hinta sama kuin uutena!! Mutta ainahan toki pyytää saa..

Toinen mikä huvittaa että äitiyspakkauksessa tulleista vaatteista saatetaan pyytää tosi isoja hintoja,vaikka ois tosi käytettyjä..

16.9.2014
Vipe
Vipe

mie en oo koskaan ymmärtäny kalliita hintoja kirppiksillä, vaike tuote oisi kuinka brändätty merkkituote tahansa.    kerran löysin kirppikseltä kivat korkkarit.  mitkä lie guggit tai löböttimet sit olleetkaan, mutta nuhjuuntuneinakin hinta oli 60e. ymmärrän toki että jos ovh on ollut monta sataa, niin onhan se silloin siihen verrattaen halpaa, mutta kyläkirppikselle melko suolainen hinta, varsinkin kun parempikuntosia kenkuleita sai ei-merkkisinä 6-8aan euroon:D

tokihan hullu ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa, mutta onhan se niin että jokaiselle tuotteelle ja jokaiselle hintaluokalle on oma paikkansa myydä. moni haluaa kirppiksellä löytää niitä parin euron löytöjä, kun taas ne kuudenkympin halvat löpöttimet menis varmaan paremmin kaupaksi jossain huutonetissä..

16.9.2014
Blanco
Blanco

Eiku myin mä yhdet ensiaskelkengät pois jotka odotusaikana kuopukselle ostin mut jotka ei mahtunu sille jalkaan ku rupes kenkää kaipaamaan.

En mä ihan neitseellinen sentäs lastenvaatteiden myymisessä ole :D

15.9.2014
misukka
misukka

Mä en oo vielä yhtään lasten vaatetta myyny pois. Kaikki esikon vaatteet on tallessa. Osa käyny jo toisen kierroksen kuopuksella, osa vielä odottaa uutta käyttökertaa.
Kengät oon antanu pois sellasia tarvitseville. Meillä ostetaan kullekin tenavalle omat monot. Saappaat on niin vähän käytössä ja harrastusvehkeet, et ne kiertää. Mut päivittäisessä käytössä olevat kengät ei kierrä pääsääntöisesti.

Kyllä mä varmaan aikanaan jonku kirppispöydän otan ku kaikki parikymmentä liberolaatikollista tyhjennetään varastosta :(

Mut karu välppäys käy kyllä, et mitä ees kehtaa tarjota pois.

15.9.2014
misukka
misukka

Ei sitä myymistä missään kielletä. Eikä sitä voi millään valvoakaan. Moralistit iskee niihin jotka niitä myy.

Toisaalta sekin moralisointi on miusta kyseenalaista.

Jos sulla on merkkivaate jonka oot saanu lahjaksi, ni sen myyminen on ihan ok kun kukaan ei tiedä ettet sä ole siitä itse maksanut latiakasn. Muttat ans olla kun joku pienituloinen erehtyy myymään hyväkuntoisia äippäpakkauksen vaatteita. Kauhee äläkkä. Tsiisus!

15.9.2014
misukka
misukka

Ja joillakin raha voi oikeesti olla niin tiukassa, että se äippäpakkauksen toppiksesta saatu vitonen tai kymppi antaa päivän ruuan...

15.9.2014
misukka
misukka

Kyllä musta voi niistä äippäpakkauksen vaatteistaki pyytää rahaa jos on siistissä kunnossa. Eikä kaikki muista mistä ne on mitäki ja millä hinnalla itelleen hankkineet tai saaneet.

Jos sä saat lapselle vaikka haalarit joltain sukulaiselta lahjaksi ni et sä sitä ilmaiseksi pois anna ihan vaan koska se on ilmaiseksi itelle saatu. Tai jos sä voitat auton arpajaisissa ni et sä sitäkään ilmaiseksi pois anna. Ihan vastaava juttu.

Tietty sellanen, jonka moni tunnistaa äippäpakkauksen puvuksi, ni ei siitä kauheita summia voi pyytää kun tunnistetaan äippäpakkauksen puvuksi. Ja suuri osa ei siksi sitä osta. Joka on toisaalta ihan pöhköä.

Mut ei se musta silti väärin ole, että pyytää vähän. Kymppi hyväkuntoisesta haalarista ei ole paljon, oli sen haalarin sit se myyjä itse saanut lahjaksi keneltä tahansa.

15.9.2014
misukka
misukka

kyllään sitä pyytää voi, mut saa siitä kyllä ärsyyntyäkki :D ja joo, hyväkuntoisesta ja "arvokkaasta" vaatteesta voi kierrätettynäkin maksaa enempi kuin jostain perus H&Mstä, niin lasten kuin aikuisten vaatteissa.

mua ärsyttää se, kun äitiyspakkauksen vaatteista pyydetään korkeeta hintaa, samaa kuin vastaavista muista vaatteista. Ne on ilmaisia saajalle, joten periaatteessa ärsyttää hyötymisyritykset. Joten jos joku myy vaikka sitä haalaria kympillä, ni ohitan koko pöydän, kun mulle iskee asennevamma siinä kohtaa.

Toinen mikä ärsyttää on se, et ihmiset myy rikkinäistä tavaraa. Se, että joku peltipurkki löyty ruosteisena ja lommoisena jostain varaston nurkasta, ei todellakaan tee siitä 20e arvoista "retroa" vaan kierrätyskelpoisen metallijätteen. Ja joo, tyhmä se ketä maksaa, mut kyllä ne pyytäjätkin joskus aika idioottimaisia on hintapyyntöineen.

Mut kierrän kirppareita niin harvoin, lähinnä kavereiden seurana joskus ja jouluna, et siks tuo ärsytys iskee ja muistan taas miksi en niitä kiertele. Lastenvaatekirppikset ja semmoiset pop-up jutut on ihan kivoja.

Noihin FB kirppiksiin en vielä ole päässyt jyvälle, kun olen kyllä tän seudun ryhmässä, mut en tiedä miten aktiivisia kyttääjät on, kun niissä on ihan aina niitä alustavia varauksia jo kymmenen vaikka olis postattu pari minuuttia sitten. :o

15.9.2014
Mummy83
Mummy83

Meilläkin on lapsilla osa vaatteista mm.Hilfiger, guess ja Me&I. Jollei niistä ole värilähtenyt ja eeikiä, niin kyllä mäkin kunnolla pyydän, koska ne kuitenkin maksaa aika paljon uutena.
Lindexin ja H&M:n vaatteista taas en pyydä juuri mitään, koska ne ei kamalasti uusinakaan maksa. Mäkin vielä kun ostan yleensä alennettuna. Pari euroa bodystä siis on ihan ok.

Postin hinnoille ei voi mitään. Mutta jos netistä ostaa, niin melkeinpä kannattaa sitten ostaa yhdeltä myyjältä enemmän. Tai sitten kysyä postittamista SmartPostiin joka on käsittääkseni vieläkin halvempaa?

Ja kuten tuossa muutama sanoi, niin eihän se hullu ole joka pyytää, vaan se joka maksaa.

Mä käyn aina myymässä itse paikan päällä, jotta joku voi halutessaan tinkiä vaatteesta jonka haluaa. Eikä niin, että tuote jää mulle, koska siinä oli ostajan mielestä 1€ liikaa hinnassa.

15.9.2014
carata
carata

Ei sitä ylihinnoteltua nukkaantunutta tartte ostaa. Ylihinnotelkoon ken lystää, mut tuskin sit kauheesti saa myytyäkään.

15.9.2014
misukka
misukka

Mua ärsyttää juurikin nuo kalliit postikulut! Hävettää pyytää se 7.40e vielä postikuluja päälle kun tuote ei mahu kirjeeseen :( ja yleensä myydyt vaatteet on 0.50-5e
Sen takia en jaksa enää laittaa mitään nettiin myyntiin...

15.9.2014
Hennu86
Hennu86
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...