oonko tulossa hulluksi?

Pari viikkoa sitten löyty rinnasta kyhmy... ja tk:n ultrassa näky toisessa yksi ja toisessa kaksi... mammoonhan se lähete tuli yksityiselle. Viikko hirveetä pelkoa, ahdistusta... olin varma että on syöpä! No se päivä koitti.. mammosta ei näkyny mitään ku oon sen verran nuori.. lopulta ultrassa näky toisessa neljä ja toisessa kuusi hyvänlaatuista kasvainta. Mutta jotenki kun siitä selvisin, niin alkoi kauheat syövän pelot.. ja pelkään varsinki että ne on levinny ja en selviä. Pelkään nyt suusyöpää, kun tunnen jotain epämäärästä. Pelkäsin välillä melanoomaaki. Oon tulossa ihan hulluksi... Onko tämä normaalia? Kuvittelenko vaan kaiken? Auttakaa minua!

14.9.2014
Belpi
Belpi

Kannattaa puhua asiasta, eikä jäädä asian kanssa yksin. Puhuminen auttaa ja sitten ei tule ainakaan mietittyä koko aikaa sitä "pahinta". Mulla on löytynyt joskus pari vuotta sitten kesällä patti, mutta sitä ei sitten tutkimuksissa löydetty. Eli ollut vain joko tulehtunut tms, joka aiheuttanut sinne pienen patin.

Aivan varmasti on normaalia käydä läpi kaikenlaisia tunteita! Syöpä, eikä syöpäepäilykään ole pikku juttu. Monelle se on elämän viimeinen juttu, monelle taas uuden alku.

15.9.2014
carata
carata

Yritä uskoa ja luottaa siihen, mitä lääkäri sulle kertoo. Jos on sanottu, että kaikki on hyvin, usko se.

Tuo syömättömyys ja stressi jo sinällään aiheuttaa lisää oireita.

Helpommin sanottu kuin tehty, mutta yritä rauhoittua.

Mene vaikka peilin eteen ja sanot itsellesi joka kerta peilin ohi kulkiessa vaikka kymmenen kertaa, että kaikki on hyvin. Niin kuin jotain ystävääsi rauhoittaisit kun tiedät että turhasta ottaa kierroksia.

Ei ole kevyt juttu sulla mietittävänä, mutta ei se pelkääminenkäön auta. Ota asiat vastaan niin kuin ne on. Sure asioita vasta JOS siihen on tarvetta.

15.9.2014
misukka
misukka

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

15.9.2014
Belpi
Belpi

Napero, kiitti vastauksesta.
Joo mulla on taipumusta... Nyt oon vaan ihan helisemässä, kun pelkään koko ajan ja niitä pahimpia asioita, ei ole välimuotoa. Mullavaan pääkestä enään jos jotain vielä löytyy/tapahtuu. oo niin varma asioista ja mietin vaan että millonkohan kuolen, kun se on varmaa jo levinnykki.
Vatsa on ties monetta päivää sekasin, johtuneen kovasti stressistä... Kolmatta viikkoa lähes syömättä. .. ei vaan pysty, ei ole nälkä, mietin että mikä aiheuttaa pahentaa syöpää.
Kyllä mie oon sekasin x (

15.9.2014
Belpi
Belpi

Kiitos Sralla vastauksestasi.
Käyn useasti juttelemassa... Nyt viime aikoina tiheemmin käyny, kun sattunu kaikennäköistä... Ensin mummon kuolema, sitten sain hirveän ison puhelinlaskun jota en itse tehnyt. Nyt tuli tuo rintahomma... Tää ja nää oireet tuntuu todellisilta, vaikka järki sanoo aina välillä että kuvittelen vaan kun stressaan ja pelkään niin...

14.9.2014
Belpi
Belpi

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

14.9.2014
Belpi
Belpi

Etusivu

14.9.2014
Belpi
Belpi
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...