TORSTAITA TAAS!

Mihkäs nää viikot oikein vierii..?

11.9.2014
Vipe
Vipe

Me heräiltiin vasta klo 10 aamulla. Mies teki aamupalat ja ruoat itselleen töihin. Syötiin, mies meni töihin ja mä lähdin lapsien kanssa puistoon ja mummilaan. Tyttö sai kamalan raivarin kun mentiin mummin luo. Oli aivan yli väsynyt jo klo 13! Ei suostunut syömäänkään juuri mitään. Nukuttuaan pari tuntia oli taas huomattavasti mukavampi.

Mä olen soitellut meidän vakuutuksista ja hoitanut asioita uuteen kotiin. Huh. Kamalaa kyllä tämä muutto ja remppa.

Huomenna on tytön 2v hammastarkastus/hoitaja/lääkäri. Sitten sen jälkeen kiireellä mittaamaan uuden kotin pinta-alaa ja sitten ostamaan tapetteja ja maaleja. Mies on töissä, joten koitan saada noi ostettua, jotta viikonloppuna sais taas mennä vain tekemään.

Kaikki muiden mammojen jutut luin, mutta päällisin puolin ei kamalasti mieleen jäänyt. Nki:llä oli ollut joku kuponki, joka ei ollutkaan enää voimassa? Mä olen joskus moisesta valittanut ja saanut tuotteen siihen hintaan mikä kupongissa. Mutta silloin niissä ei ole ollut voimassa-olo päivää.
Ja jollain oli vauva herännyt piipaan takia. Ne saa valittevasti soittaa missän vain ja koska vain. Minkä mä ymmärrän täysin. JOs kyseessä on ambulanssi, jonka hälytys on vaikka vakavuudeltaan A, niin kyllä ne kiireesti lähtee. Ja usein, jottei joudu odottamaan ja ihmiset osaa varoa ennakkoon ja antaa autoilla tietä, niin pakko sitä pilliä on soittaa. Jos kyseessä on taas vaikka potilaan siirto sairaalasta toiseen, niin silloin ei pillejä tarvii. Mutta kaupungissa etenkin ruuhka aikaan (aamu ja iltapäivä) on melko pakollisia, sekä vuorokauden ympäri risteysalueet.
Pari viikkoa hommaa kokeilleena sanon, että kannattaa miettiä mitä siellä voi olla. Että miksi ne pillit on päällä. Vaikka niillä juuri nukahtanut vauva herää, niin silti. Siellä on usein jotain jonka takia niitä soitetaan. Turhaan niitä ei soiteta.

11.9.2014
carata
carata

Voi kyllä ne pillejä soittaa ihan täällä Helsingin keskustassakin! :) Asutaan samassa korttelissa kuin sairaala jossa tapaturma-asema eli ambulansseja menee koko ajan. Yöaikaan eli noin 23/24 jälkeen yleensä sammuttavat pillit korttelin kulmalla mutta siihen asti ajavat kyllä täydellä soitolla ja päiväsaikaan ajavat kyllä ihan oville asti pillit soiden. En oo tollasista rajoituksista koskaan kuullut ja ulkopaikkakunnilta tulevat ambulanssit ei osaa aina edes yöllä sammuttaa pillejä ennen ovea. Meillä on tänään ollut vauhdikas päivä kun kävin neuvolalla punnitsemassa vauvan, kaupassa ja nyt vielä iltakylässä anoppilassa. Isovanhemmat onneksi vei pojan kerhoon kun oon ite vieläkin vähän toipilas tuon synnytyksen jäljiltä. Tsemppiä opiskeluihin ja koti sekä muihin töihin kaikille mammoille!

11.9.2014
Jopster
Jopster

tuvituksen hemmo on jo noin iso! ♥ mä oon leikkinyt pojan kanssa piilosta koko illan ja Ai vitsi, mun pokka vaan ei pidä :D mä oon nauraa hihittäny niin et mulla on maha ihan järkky kipee :D

11.9.2014
teeko
teeko

Hyvä ettei ollut isompi vika misukka! Mä kuulin noista pilleistä joskus ku juttelin jonku ensihoitajan kanssa. . En mäkään sitä muuten tietäis :) no, mä kävin äsken taas kastelee vähän tuota valua niin kyllähän se silläkin pysyy hyvänä kun meillä on tuo letku niin sopivasti vielä tuolla valmiiks pannuhuoneessa. onpahan varmaan pojun kanssa kiva käydä vähän kastelee välillä ;) sain jonkun energiapiikin kun poika rupes nukkuu ja kävin tuon valun hoitaa ni laitoin sit pyykit ja tiskit kans samoin tein kun ukko meni autotalliin jotain hitsailee:) kohta on pakko herättää poika koska on nukkunut jo melkein 2h :( tänään vois varmaan vielä pojan kanssa leikkiä ulkonakin kun on niin nätti keli :) ja sit mä odotan kyllä maanantaita kun on noi treffit libbemammojen kans ja tiistaisin aletaan käymään avoimessa päiväkodissa pojan ja sen kummisedän vaimon kanssa :) kun tiistaisin on niin kivasti iltapäivä kans pienille toimintaa :) niin ja onhan meillä sunnuntaina vihdoin se uinti!! :D vähän oon joo hyvällä tuulella kun näin innostunut kaikesta ;)

11.9.2014
teeko
teeko

Torjantaita

Varmana kehtuuttaa mammae ku noin kävi. Mut en mie oo kuullu, että pillien käytöstä ois rajotuksia paitti just ehkä Helsingissä ihan keskusta-alueella. Kyllä ne reunemmalla sit mennee kerrostalojen välistä piipaata huutaen. Munki vanhempien vieressä vanhustentalo ni monta kertaa päivässä vinkuu ku menevät sinne.

Toivottavasti kelit hellii teekon valua.

Minnuu vähän vätystää taas. Kävin lounaalla syömässä kebabin ja ihan olo ku ois just syöny vaik siit on jo 2,5h.

Autosta oli joku letku irronnu joka sotki lambda-anturia, ku tuli väärästä paikasta ilmaa koneeseen. Onneksi ei ollu iso vika ja selvisi satkulla koko vaivasta. Mut käski seurata sitä, et jos irtoo uudestaan ni vaihetaan se letku kiinnityksineen.

11.9.2014
misukka
misukka

No me asutaan kaupunkialueella ja tossa lähellä palolaitos niin kyllä varsinkin kesällä vinkuu koko ajan pillit,en oo koskaan kuullu et ne ei ois päällä:)
Mutta on totuttu eli ei haittaa:)

11.9.2014
huiskutin
huiskutin

vanhana myyjänä voin sanoa et vaikka tarjous olis loppu, jos alelappu on kiinni se tuote myydä alennuksella.. Sen tähden monissa lapuissa nykyään lukee voimassaoloaika jotta kauppa voi sanoa ettei myy siihen hintaan. Mut siis jos ei päiväyksiä Lue niin alelka myydään. .

11.9.2014
teeko
teeko

on kyllä ärsyttävää jos noin kävi! ! Eihän kaupunkialueella saa sireeniä huudattaa! Se miten se määritellään, en tiiä mut desibelien takia ei saa esim Helsingin keskustassa kun ne kivitalot saa sen kaikumaan liian kovaa

11.9.2014
teeko
teeko

intoa kouluhommiin!! musta on kyllä kiva kuulla et sulla sralla on nyt vähän rennompaa! hirvee väsy edelleen. hepat hoidettu ja kotiin pääsin just. kauhea miettiminen tuon betonin hoitamisessa kun nää ilmat ei osaa päättää minkälaista on. ny mä toivoisin hiukka ilmankosteutta ettei tarvi hakee muovia siihen. valun pintaan. . No, onneks on sitä hyvää fiilistä jäljellä :)

11.9.2014
teeko
teeko

Ihan hyvä välillä levätäkin.. :) Ja onhan sulla poika ja koulu hommat siinä silti,ettet ihan täysin laiskaksi voi alkaa ;)

11.9.2014
Vipe
Vipe

Toivotaan että Mummy ja Riu saa koulujuttuja eteenpäin ja myös Srallalle opiskelu intoa..

Käykös se sralla enää ollenkaan töissä ;P Hyvä vaan että on välillä "löysääkin" :)

Ja juu Riu,joka viikko pyritään käymään ja paremmin tuleekin lähdettyä kun on sovittu päivä ja kellon aika ja kaveri jonka kanssa mennä,niin ei tule laistettua tyhmin tekosyin ;) Ja onhan se kiva välillä nähdä tollei ilman lapsia niin saa rauhassa jutella kaikkea ilman keskeytyksiä :)

kiva että Teeko sai nukkua,vaikkei ilmeisesti tarpeeksi pitkään ;) Ja eilisestä? Ketjusta luin että sulla oli kellari hommista jääny tosi hyvä fiilis,toivottavasti sitä on edelleen jäljellä :)

Nyt taidan ruveta ruuan laittoon..

11.9.2014
Vipe
Vipe

Huomenta! Tänään herättiin vasta ysiltä ja silti olis voinut vielä jatkaa unia :D ukko vie mut tallille ni saan oman auton mukaan sieltä. Eipä täällä muuta

11.9.2014
teeko
teeko

Haudihau!

Toivottavasti et tuu vipe kippeeks, se ei oo kivaa. Vitsi tuo siun laatuaika kaverin kaa kuulostaa tosi mukavalle, työ taijatte käyvä joka viikko?

Mummylle opiskeluintoa! Miulla se on ainakii kovin hukassa nyt jotenkii... En vaan saa aikaan sitten millään. Ahdistus.

Itekkii meen siis työmaalle tekemään koulujuttuja eteenpäin. Yks tehtävä on tavoitteena saaha tällä viikolla vielä valmiiksi... Harmi vaan kun se perustuu kokonaan lakitekstiin niin ei oikein meinaa pysyä silmät auki :D Tännää ei kai muuten sen kummempia, illalla jos maalais vähän aitaa ja kävis saunassa. Kai sitä on jo siinäkii? Mammuttimarkkinat alkais tänään, mutta oli taas niin onnettomat tarjoukset että enpä tiiä viittiikö sitä sinne ees mennä :)

11.9.2014
riu
riu

mukavaa päivää vipe! :)

mä meinaan karistaa kodin pölyt ja sekasorron jaloistani ja mennä koululle tekemään juttuja, jos ne vaikka edistyiskin jonkin verran :) miehellä on vapaapäivä, niin saa viettää sen minin kanssa ainakin aamupäivän osalta.

11.9.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenta!

Tässä taas hiljalleen heräilen eka itse ja sitten vasta herätän ton pojan puurolle ja perhetuvalle olis tarkoitus taas mennä ja neuvolaan lääkitseen poika..

itsellä kurkussa sellainen tunne että oisi yöllä saanut vähän kylmää,mutta toivotaan ny ettei kehity mitään flunssaa.. Sitä kun on liikkeellä paljon..

Tänään myös tarkoitus mennä illasta salille ja uimaan.. Tai ainakin nyt uimaan,kun kaverilla ollut selkä kipeänä,niin jos ei ole yhtään hellittänyt,niin jätetään sali väliin..

Ei tässä sen kummempia,katsotaan mitä muuta päivä tuo tullessaan :)

Mukavaa päivää kaikille!

11.9.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...