JYVÄSKYLÄ ja Funky Mama!!

HEIPPA Jyväskylän mammat!! Huomenna alkaa Vaajakoskella Funky Fitillä Funky Mama- valmennus! Laitan linkin tähän, vaikken tiedä onko se sallittua, mutta siitä näette vähän infoa! Olen itse sinne ilmoittautunut, mutta nyt tuli sähköpostia, että pienen osallistujamäärän vuoksi se saatetaan perua :( MUA NIIN HARMITTAA!! Oon odottanut sitä niin pitkään!! Tuo hinta saattaa säikäyttää, mutta ei se ole oikeasti paha summa siihen nähden mitä sillä saa! Infoa liikunnasta ja ravinnosta, kehonkoostumusmittaukset, lapselle hoitaja valmennuksen ajaksi, HYVINVOINTIA!! Tää nyt on mainostusta, anteeksi, mutta olisi huippua jos innostuisitte lähtemään mukaan!! :)   http://www.funkyfit.fi/funky-mama/

10.9.2014
Tii03
Tii03

En toki lukenut kyseistä linkkiä.

Kun tuossa laaditaan kullekin henkilökohtainen kunto-ohjelma, se on hyvä.

11.9.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mä mietin kanssa sitä, et mites nää päiväuniajat nyt sumplitaan... mut meidän kohdalla se ei ollu niin ongelma, kun nukkuu joskus päikkärit vasta 14-15 aikoihin, niin venähtää sitten puolesta tunnista tuntiin tän valmennuksen vuoksi (tai vaihtoehtoisesti aikaistetaan)..

Mutta mietin myös, että kun meille varmaan nyt räätälöidään omat valmennukset jos ei porukkaa tule.. että pyydän tapaamisten ajankohtaa vaihdettavaksi johonkin suuntaan..

Ja tuohon laihduttamiseen, niin en usko että kyse on siitä:) vaan nimenomaan raskauden aikana lihaskunnon ylläpitämisellä ym. Jokaiselle tehdään siis henkilökohtaiset ohjelmat, joten varmasti otetaan huomioon, kuinka paljon pystyy raskausaikana liikkumaan :)

Mää jotenkin tätä olen odottanut nyt tosi innolla, kun toi syksyn aika meinaa alkaa vähän masentamaan aina, pimeys jne.. niin tää tulis tosi hyvään saumaan :)

11.9.2014
Tii03
Tii03

Muuten hyvä, paitsi tuo päiväuniaika ja se, että raskaana ei suositella laihduttamista.

11.9.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mä nostan tätä nyt vielä kerran, sillä lisäaikaa ilmoittautumisille annettiin viikko :)

Tämän päivän tapaaminen peruuntui mutta ensiviikolla katsotaan, että paljonko on porukkaa kasassa, ja että millaisella valmennuksella lähdetään liikkeelle :)

Nyt niitä mammakiloja polttamaan ammattilaisen avustuksella!!! :)

(Tämä on siis kotiäideille sekä odottaville äideille :) )

 

Ps. Toivottavasti tätä nyt ei katsota pahalla kun "mainostan" tällä tavalla.. Yritän vain saada mammoja liikkeelle! =)

11.9.2014
Tii03
Tii03

:) :)

10.9.2014
Tii03
Tii03
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...