60v lahja

Oisko kellään mitään lahjaideaa äidille 60v lahjaks? Ei ainakaan mitään koruja eikä mitään kasvo- ja jalkahoitoja, eikä oo mikään hurjapää :) kirjatkaan ei kiinnosta :) kyl on vaikeeta...

8.9.2014
Lintu4
Lintu4

tiituli moneen teatteriin käy lippupisteen lahjakortti :)

10.9.2014
riu
riu

hotellilahjakortti, pääsis vähän reissuun? Ite ollaan osteltu lahjaksi lahjakortteja elokuviin, lippupisteelle, konsertteihin, teatteriin, ravintolaan jne. Siitä vois muokata myös sellasen päivän, että ensin syömään ja sitten vaikka teatteriin tai konserttiin. Meijän äiti käy poikaystävänsä kanssa paljon kulttuurin parissa olemassa, että se ois taatusti mieluine lahja. Mutta kun kyseessä on 60 v lahja niin miusta ois kiva jos siitä jäis myös joku muisto. Että vaikka joku riipus tms? Miun äiti sai 60 v lahjaksi tatuoinnin :D

10.9.2014
riu
riu

miten ois, jos vaikka saat enemmän porukkaa osallistumaan lahjaan, niin risteilylahjakortti? tai sitte liput teatteriin? me ostettiin äidille äitienpäivälahjaksi liput kesäteatteriin.ei ollu ikinä käyny ja sanoi itekki ettei ois ikinä lähtenykkää jos ei ois ollu liput ostettuna tietylle päivälle ja tykkäs kyllä kovin.:) tai sitte siivooja, ite nimittäin tuskailen ikkunanpesun kans just...;)

9.9.2014
memmu
memmu

Joo ei astioita todellakaan, niitä on pilvin pimein niinkun kaikkee muutakin tavaraa...jotain kokemusta tai elämystä mietin mut en tiä mikä se vois olla kun on niin arkajalka :)

8.9.2014
Lintu4
Lintu4

Mulla tuli heti mieleen kasvo- ja jalkahoidot. Oma äitini ei ainakaan koskaan ole valittanut, vaan aina on kiltisti kipittänyt hoidattamaan itseään ja rentoutumaan. Ei olla paljoa kyselty, vaan ollaan ostettu. Mutta mamma on kyllä aina tykännyt ja sanonut, että oikeastaan on ihan hyvä, että joku kerran vuodessa muistuttaa, että pitää ottaa aikaa itselleen.

Omaa äitiäni ajatellen, voisin ostaa myös 60 ruusua. Saattaisin myös tehdä hemmottelu korin, jossa olisi vaikka laudeliina, pesuaineita, kasvonaamioita, jalkasuolaa tms. 

Lahja voisi olla myös Muumimuki, joka olisi joku tämän vuoden, eli jäisi just muistoksi tästä vuodesta, kun on täyttänyt pyöreitä, mutten tosiaan tiedä onko nyt edes mitään, joka olisi ollut vain tänä vuonna myynnissä.

 

Saattaisin myös antaa "lahjakortin", jolla pääsisi syömään. Eli ihan vaikka sellainen "lupaan viedä sinut syömään haluamanasi päivänä. Sinä saat valita ravintolan". Eli kahden keskeistä aikaa hyvän ruoan kanssa.

8.9.2014
carata
carata

....

8.9.2014
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...