Pyhäpäivän huomenia!

Se on taas viikonloppu vilahtanut ohi melkein huomaamatta. Mitäpäs mammojen ja perheiden sunnuntaihin kuuluu?

7.9.2014
misukka
misukka

Sralla, onko lapselle tehty allergiatestejä? Mä muistan päiväkoti ajoiltani pojan, joka oli tosi paljon kipeänä. Oli vaihtelevasti nuhaa, ihottumaa, kurkkukipua, yskää ja silmien punoitusta. Homma selvis, kun perhe kävi yksityisellä ja lapsele tehtiin allergiatestit. Muistaakseni oli allerginen hevoselle ja jollekkin muullekkin. Tehtiin 1+1. Ryhmässä oli perhe, joilla oli maatila ja heppoja ym kotieläimiä. Repun ja ulkovaatteiden mukana tuli ilmeisesti riittävästi karvaa ym.
Poika sai lääkkeet ja jatkoi ryhmässä.

8.9.2014
carata
carata

musta tuntuu ettei saatu mitään aikaiseksi kun korkoja merkkailin mut siinä se. väsyttää ja inhottaa ku ei enempää saanu tehtyä... Tulee kiireinen alkuviikko sit. No onneks siivoomiset voi jäädä valun jälkeiseen aikaan. .

7.9.2014
teeko
teeko

Kyllä on caratalla hyvät löydöt! ! oi kyllä ootan mll.n kirpparia kun se tänne tulee :)

7.9.2014
teeko
teeko

aamuja. jos eilen pikkuinen olis vetäny makeasti sikeitä mut piti herättää seiskalta, ni tänään kiekus jo kuuden jälkeen pystyssä ku ite olisin voinu nukkuu pidempään.. esikkokin heräs seiskan jälkeen ja sitäkin saa kasin aamuina välillä herätellä mut ei sit viikonloppuina nuku.. noh, ehkä mä lakkaan ihmettelemästä muutamana vuoden päästä ku pääsee teini-ikään asti..
ei ikinä onnistuis multa tuo viisikon rytmi :)

mulla on pieni siivous meneillään, kun kaveri tulee kylään :) hyvä syy siivota ku muuten taas lykätty sitä. kotiäitiydessä ylivoimaisesti vmäisintä on tuo siivous ja miten silti ikinä ole siistiä. Sit tulee se fiilis et en edes viitti.

misukalle mukavaa tanssituntia ja srallalle tehokasta lenkkeilyä :) teeko, toivottavasti isomummulla ei ole mitään vakavampaa.. tuvitus, on ne miehet ihan kivoja, mut sotkee arkirytmiä. ainakin meillä ei jostain syystä uppoo nuo rytmit miehen ajatuskulkuun. enkä mä edes ole mikään natsi noiden rytmien kanssa, et tasan kello kuus syödään, mut kunhan joku rytmi on. mies taas tekee sitä mukaa kun tilanne tulee eteen, kellosta viis.7.9.2014
Mummy83
Mummy83

Lastenvaatekirpparilla käyty ja tuloksena pojalle kolmet housut ja kaksi paitaa. Tytölle kolmet housut, yksi paita, kaksi neuletakkia, farkkufaalarit sellaista ohuempaa farkkua, kolme muumikirjaa, pari Lilli ja Kukkaisystävät dvd:tä ja autoon toinen Be Safe peili! Koko lysti alle 30€! :) Nyt matkalla Ikeaan hakemaan viimeisiä osia keittiöön ja lastenhuoneeseen. Ihana päivä! :))

7.9.2014
carata
carata

aamupäivää! Mä tässä suunnittelen pyykkikoneellisen pesua ja sit tarvis jatkaa tota pihaa/ kellaria jos Mummi ja papppa tulee katsoo poikaa.. Vähän huoli varjostaa tätä päivää kun isomummolla oli yöllä joutunut tk.hon kun alapaineet oli hypännyt taivaisiin. Oli sille joku syy löytynyt mut mä en nyt oo sitä viel kuullut. .

7.9.2014
teeko
teeko

Meillä heräiltiin tänään ihan normiaikasn eli puolen kasin huudeilla. Kuopus ponkas mun kainaloon joskus seiskan pintaan.

Eilen herättiin isännän kanssa vasta puoli 10.:-O Se oli aika huikeeta.

Mun porukat on meille tulossa tuossa iltapäivästä. Ajateltiin äiteen kanssa lähteä kattelemaan löytyykö metästä sieniä.

Illalla mulla ois sit tanssitunti. Kiva päästä pitkästä aikaa tanssimaan. Tosin mie oon niin jäykkä että kahtotaan tuleeko koko touhusta yhtään mitään.

Mukavaa sunnuntaipäivää teille!

7.9.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...