lauantai huomenet!

vieläkös täällä nukutaan..? ;)

6.9.2014
Vipe
Vipe

Juu, Sellon Prismaa rempataan.

Anttila sieltä meni kiinni elokuun vikana lauantaina.

7.9.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Vipe, eipä tullut mentyä käymään siellä. Mutta huomenna kirpparille. Meillä ois tarvetta kaikenlaiselle. Tyttö tarvis talvihaalarin ja poika taas ison kasan vaatteita. Kaikki alkaa jäämään pieneks ja mitään tytön vaatteita ei luonnollisesti oikein voi hyödyntää, jollei poikaa kehtais pukea pinkkiin ja mekkoihin. Tyttö myös kaipailee uusia palapelejä, kun hän tekee ihan mennen tullen jo nuo 10 palan nuppipalapelit. 

Nki, mikä sitä anoppias vaivaa. Jos ihminen olis järkevä, niin ymmärtäis muuttaa itsensä ja muiden takia. Eihän sinne voi lapsiakaan vielä kylään. Oikeasti. Hö. Harmi juttu.

Misukka, oot siunatussa tilassa! Silloin ei tarvii olla huippu kunnossa. Jos kroppa vaatii lepoa ja sitä, että ollaan sohvan nurkassa jalat ylöspäin, niin antaa palaa! Kyllä ne perunat joku muukin kaivaa ;) Nyt pitää olla vain kiitollinen siitä pienestä ihmisestä, jota masussasi kasvatat :))

6.9.2014
carata
carata

Me käytiin tossa vähän ulkoilemassa. Kaivelin 2 riviä pottuja maasta ja nyt yskin keuhkoja pihalle. Ei ihminen voi olla näin rapakunnossa... Kasvimaallaki ku hetken kaiveli ja sit nous pystyyn, ni vintissä vippas niin et hyvä ko pystyssä pysy. Tuntuu, et mie oon ihan hyödytön ko mihinkään pysty.

Hitsi ku tulee pahamieli nki siun puolestas. Voi kunpa tuo hommeli helpottais piakkoin.

6.9.2014
misukka
misukka

Pikaisesti täällä taas pyöröhdän kuulumiset lukemassa.

Pakko kommentoida tuohon misukan tekstiin... Oon niin kovasti onnellinen sun puolesta. Niin hienoa että se aurinko paistaa nyt oikein taivaan täydeltä teille! Ja ihania löytäjä oot tehny! Ja kengistä kyllä voi maksaa maltaita...yleensä silloin haukkuvat hintansa. 

Yksi kesä ku olin sandaaleita vailla mies puhui mut ympäri eccoihin ja hintaahan tuli karvan vaille 100 euroa mistä seuras tietenki ihan kamala kamala morkkis mutta nyt ku alkavat olla tiensä päässä voin todeta ne hyviksi. Olisko ne nyt 6 vuotta vanhat suurinpiirtein ja niillä on kävelty ihan hirvee määrä kilometrejä. Siis oikeasti vois sanoa että viime kesää lukuun ottamatta ne on ollu mulla käytössä toukokuusta syyskuuhun...

Täällä odottelen miestä koulusta ja sitte lähdetään eväitten kans anoppilaan saunomaan. Meidän omaan saunaan ei noitten yläkerran putkitöiden takia pääse (siellä ei oo lauteita) ja appivanhemmat on mökillä niin me käydään lainaamas niitten saunaa. Flunssa oli tukkinu ittensä munkin nenään vime yönä, onneksi tänään on vaan oltu ja otettu rennosti ku eilen saatiin lasten kans koti siivottua.

Mukavaa weekendiä kaikille!

6.9.2014
myrmeli
myrmeli

Kaikenlaista tekosyytä se nkin anoppi nyt keksii. :/ Miusta tuntuu, et se nyt oikein urakalle keksii syitä ittelleen, miksi ei haluaisi muuttaa.

6.9.2014
misukka
misukka

Päivää!

Me käytiin Sellossa kattelee löytyiskö mulle ja isännälle kenkiä kun kummankin lipokkaat vähän heikossa hapessa.

Mulle löyty heti ekalla yrittämällä kookengästä. Ei ne halvat ollu mut haukkunevat hintansa jos pari vuotta kestävät...

Isäntä heittäyty krantuksi ni sille ei tietty löytyny.

Meinaakohan ne rempata sellon prismaa jotenki ko melkein kaikki varastotavara oli jos jonkinmoisessa alessa ja sit siellä oli palvelutiski peitetty ja muitaki tiloja siellä täällä tyhjennetty ja rajailtu.

Joka tapauksessa esikolle löyty vikingin goret syyskengiksi ja mulle sukset alle puoleen hintaan. Karhun beargrip.

Ihanaa kun isännys saa nyt uudessa työpaikassa parempaa liksaa ja miekii jonniimoista korvausta menetetystä vapaa-ajasta, ni vihdoinki on se tilanne ettei tartte aina tuskailla kun olisi jotain hyvään hintaan eikä oo rahaa ostaa. Sit jääny hankkimatta aina. Kyllä sitä kitkuttelua onkin harrastettu ihan riittämiin tässä taloudessa. Vihdoinkin helpottaa. :)

Kohta pitäis kai jottain ruuan tapasta ruveta laittamaan.

6.9.2014
misukka
misukka

todella inhottava kyllä nyt nkin anoppi! :( me mennään kohta anopille syömään ja sit poika saa mennä päiväunille. olis jo väsy mut pakko saada ite tuo ruoka ensin. Sit alkaa pihahommat ja mitä enemmän saan aikaiseksi sen parempi kun aurinko paistaa. Ihana kun poika on sen ikäinen et sitä voi lahjoa ;) sain nosefridalla sen nenän tyhjäksi ku lupasin keksin jos antaa rauhassa tehdä. Se kun on ollut sellainen huutoraivaritaistelu aina et on ihanaa kun ei tarvi tapella siitä :D

6.9.2014
teeko
teeko

Carata,tossa linnalla on joku militaria jutska 11-16 ja siellä oli jotain autoja ja ohjelmaa lapsille ja oisko ollut joku sotilas koira näytös yms. Joku perhepäivä se oli.. Ja hyvä kun sanoit tosta kirppiksestä,luin sen kyllä lehdestä,mutta olin jo unohtanut ;) Täytyy katsoa jos siellä kävis huomenna,vaikka ei just nyt paljon ole mitään mitä tarvis.. Tehdään varmaan niin että jos poika heräilee sillei että ehditään,niin käydään,mutten laita kelloa soimaan siksi :)

Mukavaa että mummylla oli kiva uinti kokemus ja harmi että Teeko ei pääse aloittamaan uintia vieläkään.. Toivotaan että poika nyt paranis edes seuraavalle kerralle!

Hauskaa päivää kaikille!

6.9.2014
Vipe
Vipe

Vipe, mikä tapahtuma? :0 Meille ei tule taas vaihteeksi lehteä, niin olen ihan ulkona.

6.9.2014
carata
carata

Tuvitus, meillä kävi aamulla oksennus vahinko sängyssä. Onneks oksentajana oli poika, joten tavara oli suurimmaksi osaksi vain maitoa, mutta hyi. Lensi kaaressa ja kyseessä siis oli vielä meidän aikuisten sänky. Kakka vahinko kävi jo toissa päivänä, kun tyttö hyppi sängyllä ja oli ilmeisesti pissannut vaippaan kakan päälle. Että lits lits vaan ja sieltähän pursus tavaraa, kun tyttö hyppi. Onneksi suurin osa jäi yöhaalarin sisään.

Tyttö heräs meillä tänä aamuna klo 7 ja onneks potkin miehen ylös, niin poika ei herännyt huomenen huutoon. En tajua mikä siinä on, että sitä pitää omasta huoneesta meidän vanhempien makkarin ovelle asti huutaa.
Poika heräs tissille 7:30 ja oltiin sängyssä vielä pitkään pötköttelemässä. Kunnes tuli oksu ja mentiin kiireellä vaihtamaan vaatteet ja lakanat.
Aamupalan jälkeen tyttö lähti mummilaan hoitoon ja mies lähti remontoimaan uutta kotia. Mä taas olen vuorostani pojan kanssa kotona, mikä on tuskaa, kun haluais rempata ja tehdä. Mutta milläs menet tuon pojan kanssa sinne, kun tällä hetkellä aiellä maalataan kattoja ja seiniä. Puretaan keittiötä ja kylppäriä. Ei siis onnistu. Enemmän meistä ois haittaa kuin hyötyä.

Huomenna taas Ikeaan, josko keittiön kaapit ois viimein tulleet. Viimeksi siis sieltä puuttui muutama.
Ja huomenna MLL:n lastentarvike/vaate kirpparille! Ihan parasta. Tykkään niin paljon niistä, kun siellä ei sit ole sitä turhaa lasi ym krääsää.

6.9.2014
carata
carata

Täälläkin niin on oltu jo jokunen tunti hereillä :) jos tuo mummi ja pappa tulis vahtimaan poikaa niin mä meen touhuamaan ulos. Vähän klapien siirtelyä varastoon rakoliiteristä niin saa talveksi nuo melkein märät tonne rakoliiteriin ni ei mee sit homeeseen. Samalla voi sitten kerätä tuolta pihalta kaiken varastoon mitä ei roskalavalle laiteta. Eipä huomenna päästä uimaan kun poika yöllä yski ja nyt alkoi taas nenä vuotaa. Ehkä tuo flunssa lähtee ny lopullisesti paranemaan. Eipä ihme et kestää kun sitä lämpöö ei oo kertaakaan ollut. .

6.9.2014
teeko
teeko

huomenta. aikaisin herätty täälläkin, uinnin takia. pikkuisen mietin aamulla et jaksanko ku kello herätti seiskalta ja pikkuinen nukkus niin makeasti et sai herätellä melkein 10min et heräsi :) mut oli kyllä kivaa uimassa et kannatti nousta :). ja 7 lauantaita enää.

mrillä ei ole mitään kummempaa suunnitteilla tälle päivää, meinasin et jos jollekulle kaverille kilauttais jos jotain seuraa sais, mies tekee just lähtöä töihin.

6.9.2014
Mummy83
Mummy83

Tänään herätty taas aikaisin uinnin takia :)

Tänään ois tarkoitus viettää ihan rento päivä.. Kaupassa käydään ja jos viitsii,niin käydään tossa sellaisessa tapahtumassa,missä on jotain autoja yms. Näytillä :) Mutta katsotaan..

6.9.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...