perjantaiehtoota!

Työpäivä lusittu ja viikonloppu edessä. Mahtavaa! Kymmenen aikaan alko nokka vuotaa ja räkää on riittäny kyllä. :/ Mistähän lie tempasin tämänkii lenssun. Röörit on niin tukossa, ettei sarvikuonosta oo apua :( Ja esikolla ollu joku ikäväbuumi tänään. Ihan jatkuvalla soitolla soitteli mulle ku hällä on ikävä. Mutta en mä voi päivää lörpöttää sen kanssa. Joutuu ny vähän sietää tylsyyttä yksin ollessaan. Ku huikeen tunnin joutu peräti olee yksin kotona niin aamulla ku illallaki. Toivottavasti muilla menny paremmin. Aamuketjussa ainaki oli lörppää niin pitkälti ettei puhelimen kanssa jaksa sitä lähteä läräämään läpi. Jiin esikolle turvallisia kilometrejä ja onnea ajokortin johdosta.

5.9.2014
misukka
misukka

Juu, oli lunssaa mut siitä pääsin eroon ja reilun viikon ehti olla terveenä. Nyt sit iski puskista taas tänä aamuna.

Mä veikkaan rryaaazz , oho vähän typoja :D, että teillä vois olla kyse siitä, että ko ruoka on vieressä ni havahtuu nälkään helpommin. Ku et oo viekussa maidon tuoksun kanssa, ni herää vasta ku on kunnolla nälkä.

Joo, on se epistä.

Maarulla ollut kiva päivä :)

Mä otin jo pienet väliunoset tuossa. Kait tässä pitää kohta hipsiä tuonne nukkuhuoneen puolelle.

Jaksamisia teille, joilla on pienet uhmapakkaukset.

5.9.2014
misukka
misukka

Mä oon pakastanu maitoja,puoli pakastinta täynnä:D
Tänään sai tyttö ekan kerran pulloa kun kävin yksin kaupoilla.
Ensi viikolla aloitan jumpat niin sitten saa maitoo pakasteesta.
Mulla maidontulo tasaantui vasta nut kun sain tappoflunssan,olin kuumeessakin:/
Ja tuo tyttö on just sellanen että saattaa monta tuntia syödä koko ajan,
sit nukkuu 5h ja tissit räjähtää:)
Ollaan aamulla lähdössä ekaa kertaa reissuun 120km päähän,jännittää
huutaako koko matkan.Tänään on ikää 1kk

5.9.2014
huiskutin
huiskutin

iltaa!

Nyt on salilla ja uimassa käyty ja imuroituun kotiin sai palata :)

Juuri tossa tein lettu taikinan ja kohtapuoliin mies alkaa siitä iltapalaa paistamaan.. :) Poika istunut pöydässä odottamassa jo ekasta "lettu" sanasta asti ;P

Teeko onnea uhmakkaan kanssa,meillä pojalla tais uhma tulla ja mennä ;P Oli siis tossa yhden viikon ajan aika mahdottoman oloinen ja ajattelin että nyt se sitten alkaa,mutta nyt taas ihan normaali itsensä,että toivotaan että oli tossa ;) Vuoden kieppeillä ollut uhma kesti 2 päivää ja oli sillä ohi,että kyllähän tuo viikon uhma siihen verrattuna pitkä oli.. Tosin ei parane hurrata vielä,katsotaan sitten uudemman kerran kun vauva syntyy,että vieläkö on helppo tapaus :)

Misukalle paranemista..

Riulla on kyllä hyvän kuuloinen tuo sopimus!!

5.9.2014
Vipe
Vipe

no iltoo! :)

Siis miun diili työpaikan kanssa on kyllä paras ikinä! Mie meen sinne tekemään koulujuttuja ja tarvittaessa oon kiireapulaisena. Eli tänään neuvoin tasan kaksi matkailijaa :D Saan siellä miljoona kertaa enemmän aikaan kuin kotona, ja nuo harvinaiset pienet katkot ei haittaa työn tekoa yhtään. Paras ratkasu ikinä! Että sinänsä hyvillä mielin kun sain yhtä tehtävää kivasti eteenpäin :) Nyt tässä vietetään pitsaperjantaita ja karkkipäivää. Eli ei huono iltakaan :D Vielä saunassa käyvään ja sitte alkaa olla päivä paketissa :)

Misukka onpas sitkee tuo siun tauti, eikös siulla vasta ollu nuhaa? Toivottavasti helpottaa nyt viikonlopun aikana kun saat levätä :)

Teeko ihana kun saitte noin kivoja vieraita :) Ja tsemppiä tuhmaikäisen kanssa! Nuoo on nuo pienet temppuineen kun ei aina tiiä että pitäskö nauraa vai suuttua :D

5.9.2014
riu
riu

Lohjalla on nyt misukka tuota lenssuu liikkeellä. Meillä rupee poika olee Terve ja tiistaina alkoi tuo nuha. Tais saada sen la siellä päivystyksessä kun on ollut meidän ainoa ihmiskontakti.. ;) meillä on kummisetä täällä asennushommissa. iloksi tuli sen vaimokin vauvan kanssa käymään ♥ muuten täällä hengittelen syvään tuon uhmaisen pojan kanssa ja tekis mieli repiä hiukset päästä ku se on nyt just niin hankala kuin vain voi. .. No, kohta iltapala ja saa sen nukkuu.

5.9.2014
teeko
teeko
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...