Hyvvee huomenta!

Päivästä en oo ihan kärryillä, että missä mennään. Tälleen kukonlaulun aikaan ko herrää. Puoli tuntia lisää unta olis tehny terää. Onko se keskiviikko tännään?

3.9.2014
misukka
misukka

no on kyllä vähän oudot sosiaalityöntekijät kun antavat toisten asua siellä! Mä oon vaan pessyt pyykkiä vaikka kuinka paljon. Vielä pitäis yks villapeitto laittaa kohta kun vanhat pehmolelut sieltä tulee. Ei mitään hajua selviääkö ne sieltä hengissä mut ne on niin likaisia et oli menossa roskiin . olis kyllä kiva jos 70-luvun smurffi tulis hengissä ulos :)

3.9.2014
teeko
teeko

Carata, näinhän se on. Nyt oon vahdannu niitä liikkeitä ku tietää mitä odotella. Vihdoin jotain alkaa tuntumaan. Se tietyllä tapaa helpottaa kyllä. Vahvempia poukkoiluita odotellessa :)

teeko, meidän naapurissa käy kyllä sossut vanhaa paria tapaamassa ja kunnan työntekijöitä muutenkin. Mutta ko eivät suostu pois muuttaa. Musta se kämppä on ihan järkky enkä voi tajuta et kunnan sosiaalityöntekijät ei tee mitään sen kämpän suhteen.

3.9.2014
misukka
misukka

MISUKKA! Aivan ihana juttu, että äänet kuului ja liikkeitäkin löytyy :)) Nyt kun taas tiedät, että siellä tosiaan pienellä sydän sykkii, niin varmaan helpommin osaa tuota masun liikehdintääkin seurata. ...Ja hentojahan nuo liikkeet aluksi on. Jotkut tajuaa vasta niiden kunnollisten potkujen alkaessa, että ovat tunteneet pieniä töytäyksiä aiemminkin :)

Mä niin kaipaan vauvamasua. Vaikka onpahan tässä nyt jo kädet ihan tarpeeksi täynnä ilmankin, kun on 2v ja 0,5v. Jos sitten joskus vielä...

3.9.2014
carata
carata

Voihan joku terveystarkastaja laittaa asunnon asumiskieltoon ja eikö sosiaalityöntekijät ole kuitenkin ne keihin ottaa yhteyttä jos jollain on asiat noin huonosti että asuu jossain oikein läävässä

3.9.2014
teeko
teeko

Misukka,ihanaa että äänet kuului ja olo edes hiukan helpotti ❤ Kokemuksesta voin sanoa että jahka liikkeet alkaa tuntua selkeästi ja varmasti päivittäin,niin sitten helpottaa :)

Nki,toi on kyllä hankala tilanne,mutta kuulostaa siltä että jos vaan kiva asunto löytyis,niin ois valmis muuttamaan..

Toivottavasti teeko pysyt terveenä..

Meillä siis pojalla menee lastenreumaan kerta viikossa metotreksaatti pistos ihon alle..

3.9.2014
Vipe
Vipe

Kauhea tilanne sulla nki :( Toivottavasti anoppi sulattelee asiaa ja päätyy järkevään ratkaisuun. Ei tuollainen asuminen hyvältä kuulosta.

Oikeastaan hyvin pitkälti kuten meidän naapurin vanhan parin meininkiä. Se mökki ihan järkyssä kunnossa ja vilisee rottia ja hiiriä sun muita.

Mä en enää suostu ees kävelee sisään.

Oon monesti miettiny sitä, että pitäis olla joku vanhustensuojelusysteemi ettei ne joutuis tai oikeastaan sais tuollaisissa mörskissä asua. Vaikka se on kuinka koti, niin hirveä hygieniariski ihan kaikille.

Ja yleensä kun näillä vanhuksilla on joku läheinen joka välittää, kuten teillä nki. Meidän naapurissa ei taida niin hyvin olla asiat.

Uskomatonta, miten pienillä asioilla voi olla iso vaikutus. Mun valtaisa ahdistukseni kutistui aika pieneksi, kun kuuli ne sydänäänet. Ja tietty lohdutti sekin, että neuvolan hoitaja oikein käski tulla käymään jos yhtään huolettaa. Ku en mä oikein ois kehdannu nytkään mennä ylimäärästä häirittee. Mut pakko oli ku olis varmaan vintti pimenny pian. Oli niin järkyn paha olla.

Carata kyselit jossain iltaketjussa, et onko liikkeitä tuntunu. Nyt on ehkä kerran päivässä ollu sellasta muljahtelua semmoisella suunnalla, että voisi olla liikkeitä. Tuossa äsken juuri kävi porinaa alavattalla, että ehkä nyrkki tai kinttu viuhui. *sydän*

Toivottavasti tämä olo alkaa parantua kunhan noita liikkeitä alkaa tuntua enemmän.

Just eilen mä isännälle sanoin, etten mä uskalla yhtään ajatella asiaa ensi vuoden puolelle. Enkä uskalla vieläkään. Mutta toivottavasti jossain vaiheessa.

3.9.2014
misukka
misukka

Tuo on kyllä tosi kurja tilanne nki. toivottavasti sä saat hänet ymmärtämään että olis syytä muuttaa! Tsemppiä, tuo on resaavaa :(

3.9.2014
teeko
teeko

ihana kuulla misukka!♥ ota piglet niin rauhassa kun vaan voit♥ mä mietin kans mitä pistoksia vipe sun poika saa kun tuo mun ukko on kans pistänyt noita reumalääkkeitä. Ne kun käyttää tuohon hänen sairauteen niitä

3.9.2014
teeko
teeko

Töissä ollaan. Laskutusta luvassa. Huoh. Eli taas hypitään asiasta viidenteen ja takasi nopeemmin ku ehtii äitiä sanoa.

Sydänäänet kuulu :) Onneksi. Kyllä helpotti aika kovasti mut itku on kyl herkässä. Kätilöopiskelija onnistu saamaan äänet kuuluville. Heikosti kuulu mut silti selkeesti. Kaveri luikerteli aina karkuun.

Hemppa katottiin kans. Se oli noussu 4 pykälää eli oli 115 nyt. Eli rautalisä toimii

3.9.2014
misukka
misukka

Huomenta mammat! Mä lähden kohta tallille ja mietin et tuunko mäkin kipeeks. Poika jää ukko kanssa kotiin :) kai tästä hyvä päivä tulee ;)

3.9.2014
teeko
teeko

Täällä poika heräsi äsken ja tyttö nukkuu vielä! :0 Mies on lähtenyt töihin aamuyöstä... Poikaa imetin vielä äsken sängyssä, mutta herrapa onkin aivan pissassa. Täytyykin siis nousta heti ja varmaan siirtyä isompaan vaippaan.

3.9.2014
carata
carata

Huomenta!

Toivottavasti Misukka sai kuulla sydänäänet :)

Pigletille jaksamista töihin..

Toivotaan ettei Naperon tarvi koko päivää päivystää..

Srallalta ei taaskaan päivältä tekemistä puutu,jaksamista siis sinnekin!

Me mennään tänään tohon avoimeen,sitten pitäis käydä apteekissa,kun rauta on loppu ja pojallakin enää huomista pistosta varten yksi lääke,niin samalla niitä ostan lisää.. Sitten lupasin eilen pojalle että kotimatkalla puistoon pysähdytään..

Muita suunnitelmia ei toistaiseksi tälle päivälle ole,jos itse ainakin jättäis päiväunet väliin,voi olla että nukahdan silti,jos heitän pötkölleen ;)

3.9.2014
Vipe
Vipe

Että huomenia vaan :)

Kohta pitäs mennä potkii poikia ylös jotta ehin kuopuksen viiä tarhaan ajoissa.

Eilen vanhempainillan jälkeen niille hoitajille totesin, että kahtotaan onnistutaanko olemaan puoli 8 tarhassa paikalla.

Yritys on ainaki kova...

Päivän suunnitelma: selvitä työpäivästä hengissä kotiin.

Mukavaa päivää kaikille!

3.9.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...