lörpsislöö!

mie otin ja repäsin tänään. läksin rataslenkille vaikka mie en taho tehä rattaissa viihtyviä lapsia jostain syystä ollenkaan.  olihan siinä vähän kiukkua pikkusella, mutta sain sen jossain välissä vähän nukahtamaankin, ja sit onnesta soikeena loikin ku lehmät kevätlaitumella:D  hölkkäsin ja kokeilin juoksemistakin, ja sit kävelin ja kävelin ja kävelin vähän lisää... sit kotona ihmettelin ku lonkkia alko särkee ja autolla myöhemmin mittasin, niin olin lenkityttäny itteeni 7,5km mikä oli mun liikuntatauolle aivan hirmunen matka:O varsinkin kun tuo reitti sisälsi jyrkkiä mäkiä, mitkä ei näille lonkille ole vuosiin ollut mistään helpoimmasta päästä. huh. kohta mie painun kuumaan suihkuun ja sit ku esikko on sängyssään ni miekin heittäydyn sängylle kattoo tölsää ja mussuttaan suklaarusinoita, oon ne ansainnu x))   mites mammoilla on tänään mennyt?

2.9.2014
Blanco
Blanco

Iltoja

Hupsis vaan blanco :) tuommonen "kevyt" alotus lenkkeilylle :D

Mä painelin suoraan töistä tarhan vanhempainiltaan ja kotiuduin tossa puolisentoista tuntia sitten. Taas ihan raatona oon. Koitan katella NCISää, mut ei meinaa silmät pysyä auki.

Huomenna sit kukonlaulun aikaan herätys ku kuopus pitää saaha ennen puolta kasia päikkyyn.

Helppo uskoo, et tuvituksella tuntunu treeni ku hetkeen tehny mitään.

2.9.2014
misukka
misukka

Me käytiin aamulla tosiaan perhetuvalla ja oltiin ainoita siellä.. Kun se ohjaaja oli eilen pois ja silloin tiedossa jo että on myös tämän päivän pois ja monet ei sitten tule jos tietää ettei ole se vakiohjaaja.. Se on musta sinänsä hassua,että jos ei edes tiedä kuka on sijaisena,nii mistä voi tietää millainen se on.. Musta tän päivän sijainen oli tosi mukava :)

Sitten kahviteltiin mun äidin kanssa kaupungilla ja taas tuli otettua kunnon päikkärit,joten iltapäivä sitten käynnistyi hitaasti,kun oli ihan pihalla ja väsynyt,mutta sain mä sitten koneellisen pyykkiä pestyä ja vaatehuonetta järjesteltyä..

Sitten käytiin pojan kanssa saunassa ja isi laittoi pojan juuri nukkumaan,itse vielä hetken löhöön sohvalla,kun ei unikaan varmaan kauhean aikasin tule kun tuli päivällä nukuttua :)

2.9.2014
Vipe
Vipe

blancohan otti ja repäs :D meillä on iltakiukut päällä ku ei halua siivota leluja tuo poika, hirvee nuha sillä ja väsy ja nälkä varmaan ku on syönyt tosi huonosti :( mä sain 2 koneellista pyykkiä pestyä ja mitattua sen kellarin kun mummi ja pappa tuli maistamaan ukon tekemää omppupiirakkaa. nam oli kyllä hyvää :) Siinäpä nuo eläinlääkärikeikan jälkeen

2.9.2014
teeko
teeko

up!

2.9.2014
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...