Hampaistako?

Pojulle puhkesi eilen alahampaat ikenestä läpi, sitä ennen ollut välillä hieman kärttyisä mutta puruleluilla ja buranalla ollaan selvitty. No, tänään muksu sitten nukkui 11 asti (ei ole koskaan ennen nukkunut yli 9, yleensä herätään 8lta) ja ollut koko päivän todella kärttyisä ja itkuinen. Poru tulee aivan kaikesta ja syödessä itketään täyttä kurkkua. Kuumetta ei ollut ja buranaa annettiin mutta eipä ollut oikeastaan vaikutusta. Voiko jo pohjenneet hampaat aiheuttaa tällaista vai olisiko kyse jostain muusta? Yritin kokeilla pojun ikeniä ja mielestäni muita hampaita ei vielä tunnu tai ikenet tunnu kovilta / turvonneilta, mutta toisaalta nämäkin hampaat tulivat vähän puskista.

2.9.2014
Ryaazz
Ryaazz

Kiitos vinkeistä! Nyt on ollut jo paljon paremmalla tuulella poju. Käytin kaikki hedelmäsosee jääkaapin kautta että oli aterioilla viileää syötävää, meni paljon paremmin ruoka alas. Toivottavasti ei ole kipeäksi tulossa, josko se olisi nyt vain niistä hampaista johtuvaa. :)

4.9.2014
Ryaazz
Ryaazz

En nähnyt ikää, mutta kurkkutikku, itsetehty mehujää ihan vaikka piltistä ja maustamattomasta jogurtista on herkkua tuolloin. Kylmät hedelmät! Smoothie jne. Viileää, viileää!

2.9.2014
carata
carata

Antaisin myös lääkettä suosiolla. Turha sitä on huudattaa toista, jos selkeästi hampaiden tulo sattuu. Annostuksien mukaan ja niitä ylittämättä antaisin tarvittavan määrän. Viileät ruoat tosiaan auttaa.

2.9.2014
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...