paras rintareppu?

Vinkatkaas joku hyvä kantoreppu? Mies sellaisen haluaisi ja ens kesänä meiän vauva on n. 6kk vanha :)

31.8.2014
diipadaapa
diipadaapa

jep kantoreppu ehdottomasti.. rintareppu tekee hallaa vauvan herkille lonkille ja on muutenkin huono selälle vauvan ja sinun.... :( ehdottomasti manducan, patapum, ergo jne :) ja tosiaankin neliöliinaa helpompaa ei ole :) kantoliinakin on hyvä ja yksinkertainen :) itellä on kantoliina trikoinen ja patapumin kantoreppu :) liina toimii kotona ja pihassa ja reppu isoimmilla reissuilla :) säästyy oma selkä ja vauva on varmasti hyvin eikä rasitu paikat hälläkää :)

1.9.2014
imppuliina
imppuliina

http://www.vauvabuumi.fi/product/5/kozy-carrier--nelioliinakantollina

Mulla on Kozy Carrierin neliöliina. Ei siis mikään reppu, vaan liina, joka sidotaan. On kuitenkin maailman helpoin sidottava. Sitomisessa helppoa on myös se, ettei tarvitse säätää mitään nauhoja ja lenkkejä erikseen, jos vaikka kaksikin ihmistä kantaa lasta. Repuissa kun samat säädöt ei toimi kaikille. Jos on myös tukevampi, niin joissain repuissa ei ole säädöt ole riittäneet. Neliöliina on helppo sitoa selkään tai etupuolelle. Itse olen tuolla omallani kiikuttanut jo parin kuukauden ikäisenä molempia lapsia. Imetys onnistuu myös tuossa liinassa, eli ei tarvitse ottaa lasta pois imetyksen ajaksi. Kuoseja on monia, itselläni vanha ruskea maatuska, jota ei enää ainakaan uutena myydä. Huuto.netistä voi saada halvemmalla.

1.9.2014
carata
carata

Mulla oli kantoliina joka on tosi kätevän oloinen, MUTTA mun kaikki kolme lasta on huutanu ku ne on sinne laittanu. Nyt ostin tuon mandugan käytettynä tori.fistä ja voi herran jumala jos olisin saanut tämän "pakko saada" -päähänpinttymän jo ennemmin niin kyllä olis elämä ollu helppoa noitten vanhempienkin kanssa. Nyt ainakin pieni rupee heti nukkumaan ku kiinni sen saan ja on niin tyytyväistä vaikka olis itkeny lohduttomasti ennen sitä... ja mulla ei oo paikat väsynyt yhtään mutta tuo selän kiinnitys on kyllä huono mutta mulla hoitaa vanhemmat lapset sen kiinni panemisen..

31.8.2014
myrmeli
myrmeli

kannattaa tsekata ennemmin kantoreppu nimellä kun rintareppu, mun käsittääkseni jälkimmäiset on vaan ihan vauvoille tarkoitettuja ja selälle koetus isommalla painolla.

Patapum taitaa olla halvempi merkki, mulla oli esikoisella (7v sit maksoi muistaakseni jotain 50e tienoilla..)ja oli se silleen ihan hyvä kun kotona esim imuroidessa käytti tmv ja tein mä kauppareissujakin. Mut jos tarkoituksena on käyttää esim. koko päivän menoissa rattaiden sijaan, ni en suosittele. Tosin kunnei ole kokemusta kehutusta manducasta niin en tiedä väsyiskö siinäkin selkä ja hartiat pidemmällä käytöllä.

tälle kakkoselle kummitäti osti Etelä-Afrikasta kantorepun, on vähän tukevamman oloinen ja helppo pukea, käytössä ollut silti vaan kotosalla ja kauppareissuilla. Täytyy kokeilla sit kun saa sen tuonne selän puolelle, et millainen on. Esikoista en ikinä kantanu selän puolella.

31.8.2014
Mummy83
Mummy83

Ai niin ja hinnoista sen verran että toi babybjörnin perus reppu on noin 150€ ja sitten se uusin oli ton 200€ sellaisella erikois kankaalla (muuten muistaakseni jotain 180€) ja muut mallit menee sitten johonkin tohon väliin..

ja Manduca on käsittääkseni noin 100€,oisiko ollut jossain kun katsoin 109€

Ja halvempiakin vielä löytyy,mutta en osaa sanoa millaisia ovat ja tosta manducastakin kokemusta vain sillein että yhdellä hoitolapsella ollut ja sillä vähän käyttänyt..

31.8.2014
Vipe
Vipe

Itse olen tykännyt babybjörnin rintarepuista,koska ne on helppo pukea lapselle.. Itse olen käyttänyt jo kolmea erimallia ja kaikki tosi kivoja (pojalle ostettiin vauvaiälle oma ja sitten isompana toinen,mutta nyt on tullut uusi malli joka menee vauva ajalta kolme vuotiaaksi)

Babybjörn tosin on kallis,että sillä ei ehkä sovi teille..

Manducaa monet on kehuneet,itse en tykkää kun jos kantaa lasta etupuolella,niin on vaikea saada se yksi remmi selästä kiinni,niin että olisi mukavassa ja hyvässä kohdassa,tarvii melkeinpä toisen apua,tai sitten se on epä mukavasti niskassa tai jää auki,jolloin hartijat väsyy.. Mutta ne on maku kysymyksiä ja tosi moni kehunut tosiaan tota ja sekin käsittääkseni menee tosi pitkään..

ja babybjörniä jos harkitsee,niin kannattaa ostaa sellainen missä on se lantio vyö,siinä perusmallissa saa kyllä isomman lapsen kanssa saa kyllä hartijat jumiin,vaikka pienen vauvan kanssa onkin hyvä ja tukeva..

Uusimmassa vauva lehdessä tai kaks plussassa oli juuri rintareppu vertailu :)

31.8.2014
Vipe
Vipe

Nii ja en oo mikään miljoonääri sitten että ei mitää 200e reppuja kiitos :)

31.8.2014
diipadaapa
diipadaapa
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...