sopivia ryhmäleikkejä babyshowereihin?

Siinähän se sit tulikin:) eli tietääkö kukaan mitään kivoja ryhmäleikkejä/pelejä babyshowereihin?

30.8.2014
Blanco
Blanco

jopster, siis toihan kuulostaa tosi hyvältä:D   sitä voiskin vähän muokkailla, kuten vauva sylissä, kännykkä korvalla ja ruoan laittoa xD

1.9.2014
Blanco
Blanco

Mä oon ollut vain yksissä babyshowereissa mutta hauska leikki oli sellainen missä ripustettiin pyykkinaru valmiiksi. Sitten jokainen sai vuorollaan ripustaa siihen kuivumaan pyykkipojilla vauvanvaatteita n 5kpl ja samalla piti tyynnytellä sylissä itkevää vauvaa (nukke) sekä puhua kännykkään. Siinä otettiin aikaa kuka sai homman nopeiten valmiiksi ja tyylillä eli että nukke ei esim putoa maahan jne. Nopein voitti jotain ihan pientä :)

31.8.2014
Jopster
Jopster

hyviä ideoita:)!   muutaman näistä rääpäisen illan ohjelmistoon ja sitten voidaankin keskittyä olennaiseen, eli juoruiluun akkojen kesken:D

31.8.2014
Blanco
Blanco

Mulla on babyshowerit parin viikon päästä, siellä on juuri tuo vauvan tietojen arvaus; paino pituus syntymäaika silmienväri ja tyttö vai poika ku ei tiedetä kumpi tulee x) sit on myös kalenteriarvaus eli jokainen laittaa nimensä siihen päivään milloin veikkaa vauvan syntyvän. Sit on myös tuo mahan ympäryksen arvaus. Ja erilliseen kirjekuoreen tulee vieraiden nimiehdotuksia niin tytöle kuin pojalle. Ei tarvii olla nii paljo leikkejä kun on kumminkin salaattibuffet ja sit vielä herkkubuffet ni kyllä sinä tovi vierähtää :D ja juoruilua unohtamatta ;)

31.8.2014
diipadaapa
diipadaapa

Vaippoihin mä en kyllä suklaata sulattais. Hyi. Telkassa tämänkin nähneenä, en ainakaan itse tykkäisi.

30.8.2014
carata
carata

Mä olen muutamissa ollut ja niissä ollut mm.

- odottavan vatsan ympärysmitan arvailua (ollut silkkinauhaa tms, josta kaikki vieraat ovat saaneet leikata sellaiset pätkän, jonka ovat kuvitelleet olevan vatsan ympärys. Sitten niitä on joko kokeiltu vatsan ympärille tai otettu mitta ja katsottu kuka on päässyt lähimmäksi)
- kirja vauvalle (vieraat saavat kirjoittaa ohjeita elämälle ym. Kirja johon mä olen kirjoittanut, oli ihan vain muistikirja, jossa oli merkitty ennen syntymää, 1v, 2v, 3v jne. Eli aina sitten syntymäpäivinä vieraat sai näitä elämänohjeita ym kirjoitella. Ja käsittääkseni 18v ton sitten sai?)
- syntymäpäivän ja kellon ajan arvaus. Sekä tietty vauvan painon ja pituuden arvaus. Miksi ei nimenkin tai vaikka silmien värin tms. (Mun omissa juhlissa oli sellaiset sairaalan kortit, joihin sairaala merkkaa vastasyntyneen tiedot. Näihin vieraat merkkas omat veikkaukset ja kaikkiin laitettiin nimet. Sitten kun vauva syntyi oli kiva katsoa oliko joku osunut lähellekkään.)
- ei mikään leikki, mutta yksillä kutsuilla sai tehdä vauvalle bodyn. Eli oli kangastusseja ja valkoisia bodeja. Osa teki, osa ei.
- ja telkasta nähtynä heitän ilmoille pilttien maistelun. Eli etiketit pois ja sitten arvailla, et mitä on.

Muuta ei nyt tule mieleen.
Omissa juhlissani suurimmassa osassa oli vauvamasu ja heti kakkosena ruoka! Eli ei kamalasti leikitty. Lahjojen avaamiseen meni aikaa ja muut halusi jakaa pitkälti vinkkejä, että mitä he ovat kokeneet tarpeellisina ja mitä joku taas on kokenut turhakkeena. Eli aika pitkälti syötiin ja juteltiin. Ja sain jalkahoidonkin, mutta kuitenkin :))

30.8.2014
carata
carata

tämmöiset ainakin olen kuullut;

jokainen tuo oman vauvakuvansa ja pidetään arvauskisa, kuka tunnistaa eniten aikuiset vauvoista :)

sit hoitolaukun sisällön kopelointia, aikaa pari minuuttia ja pitää kirjoittaa ylös mitä sieltä tunnusteli. Kannattaa laittaa muutama hankalampikin.

sit arvuuttele vauvaruokia eli ostaa sosepurkkeja ja piilottaa etiketit, jokainen maistaa ja veikkaa mitä sosetta se on.

ja täytä tuttupullot mehulla/juomalla ja se kuka imee nopemmin tyhjäksi, voittaa. :)

yks mitä en kyl itselle tekis, on erilaisten suklaiden sulatus vaippaan ja sit vieraat saa haistas ja maistaa ja kuka saa eniten makuja oikein, voittaa. Tuo on vaan niin äklö ajatus etten pystyis ite :D

30.8.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...