VIT** ONKO TOI RUSSAKKA!

Oonkin kertonut mun helvetin ötökkäongelmasta. Meillä oli ruskoturkiskuoriaisia... Sitten ilmestyi se ONNEKSI yksittäinen öö vyö tai ihra tai joku hemmetin kuoriainen joka sitten jäi siihen. meillä kävi myrkkyttäjä kaksi kertaa ja kaikki tekstiilit käsiteltiin... KAHDESTI. Nyt sitten anopin käsittelemien pehmolelujen mukana tuli ötökkä. Ihan russakan näköinen. MITÄ VI*TUA!!!!!!! Ei kai taas???? Siis mulla on niin kamala stressi monesta eri asiasta että en kestä enää!! Itken vaan kun mietin että kaikki tää hirvee homma on ollut turhaa!!! fack, mikä muu voi olla russakan näkönen, kaksvärinen rusehtava jolla kamalat kintut.. PLIIIS AUTTAKAAAAAAAA

29.8.2014
AMP91
AMP91

maarua, kiitos nykypäivän russakkakannan, tullee sen epämukava ulkonäkö ennemmin tai myöhemmin varmasti meidänkin sukupolven tuntemaksi:D

5.9.2014
Blanco
Blanco

Joo hei kiitos =)

4.9.2014
AMP91
AMP91

no siinähän olikin ötökän nimikin jo linkissä.  juu, eipä nuista ulkohöttiäisistä tarvihe ressata, ne tuppaa suurin osa oleen semmosia että eksyvät satunnaisesti sisälle mutteiv't lähe kehittämään populaatiotaan sisätiloihin:)

30.8.2014
Blanco
Blanco

No hitto kun ei aukee toi linkki kännykäl. Katon kuvan kotikoneelta sit ku kotia pääsen:)
Mut joo, ei kyl ole lutikan tuntomerkkejä kuvailuissas muuta ku väri, ja qika moni muukin ötökkä on sen värinen x) käy sääliksi sun vaateurakka. Mieti tosissaa ilmatiiviitä vaatepusseja tms. Tekstiileille jotka harvemmin käytössä, ni ei ois aina pesi-urakka eessä jonku turkkarin tai koin löydyttyä. Ei tarttis sun painikoidakkaan samalla tavalla.

30.8.2014
Blanco
Blanco

Siis toi on ilmeisesti joku lude.. Onko se nyt sitten paha juttu? Kun ei toi nyt kuitenkaan se lutikka ole joka verta imee jne vaan ilmeisesti joku ulkoa tullut?? En mistään hitto soikoo löytänyt täysin samanlaista, lähimmät oli  jotain vihertäviä ja toi on kyllä rusehtava ja punertava. Mutta tämä oli siinä mielessä lähimpänä, että samantyyppinen mutta nuo pilkut on punaiset, ei keltaiset. ? Ja muutenkin noi siivet on punertavat, ei kellertävät siis. muuten samanlainen. en kyllä noin isoja tuntosarvia nähnyt mutta ne on voinut katketa tms.

https://www.flickr.com/photos/t-alley79/7703953506/

30.8.2014
AMP91
AMP91

en mä saa siitä kuvaa kun se on niiiin pieni.

30.8.2014
AMP91
AMP91

no okei.. ei se nyt ainakaan se russakka ole, eikä heinäsirkka:D pienempi molempia. n3mm. Mutta siis hyi hemmetti myönnän olevani vähän paranoidi mutta olen niiiin järkyttävässä stressissä ettette uskokaan :D siis muistakin asioista mutta ei tämä jätesäkkivuori ainakaan helpota asiaa.. tämä on ihan hirveää tämä tavaroiden takaisin laittaminen......... jokainen hemmetin vaate viikata takaisin ja mennä edestakaisin... ja mies vaan röhnöttää..

 

saisinkohan kuva.... siltä on jalka ainakin katkennut. Se pussi on nyt suljettuna tossa kun ei parvekkeella mahdu.... :S en muuten panikoisi mutta kumma sattuma että anoppikin löysi jonkun tommosen ja nyt minä, että onko niillä joku hiton pesä tuolla.

30.8.2014
AMP91
AMP91

metsätorakka sekoittuu myös hyvin usein russakkaan, mutta on luonnonvarainen eikä jää sisätiloihin lisääntymään.  ois kiva nähdä kuva onko kyseessä lainkaan torakka vai joku muu höttentötti:)

ja pst. jos se on torakka, niin lohduttaisin sinnuu, että torakkatorjunnat on nopeita ja kivuttomia toimenpiteitä asukkaille.  eli ei ruiskutuksia, ei varoaikoja, ei pesettämisiä tms. ainoastaan perussiisteys ja ruokien esilläolokielto. muutoin asukkaiden ei tarvihe ressata mistää:)

30.8.2014
Blanco
Blanco

hepokatti on muuten iso. . Ja pomppaa kyllä pirun pitkälle

29.8.2014
teeko
teeko

Apua ei kai toi nyt oo joku kärpäslaji :D haahaahaa

29.8.2014
AMP91
AMP91

Sillä on siis selkeät siivet, ei oo mikään kuoriainen. Ja hemmetin pitkät jalat, kuin heinäsirkalla (tai russakalla) ja on siis tummanruskea/vähän valeaakin emt, ja outoa kyllä, molemmissa siivissä punainen piste?? öö.... Ja anopin mukaan liikkuu tooosi nopeasti. Hassua että anopin luona meidön leluissa oli samanlainen kuin sitten täällä sen pussin sisällä, eli tuskin on kahta tullut ulkoa.? hitto. ällötää ja turhauttaa

29.8.2014
AMP91
AMP91

joo se on tuolla purkissa. Ihan on sen näkönen mutta varmaan kyllä pienempi. Anoppi itse sanoi myös nähneensä siellä lelujen seassa jotain muttei tehnyt muutakuin liiskasi kyseisen ötökän. PERKELE

29.8.2014
AMP91
AMP91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...