sähköhammasharja tippui wcpönttöön

Voiko sitä käyttää vielä jos sen pesee ja desinfioi?? Oli meinaa pirun kallis ja harmittaa! :(

28.8.2014
diipadaapa
diipadaapa

Anelmon tapauksessa pistäisin koko vehkeen vaihtoon, ihan jo mukavuussyistä. Eikä tuo nyt kovin hygieeniseltäkään enää vaikuta jos haisee koko härveli.

30.8.2014
misukka
misukka

Anelmo, mä kokeilisin putsata sitä vain jollain kaikkeen sopivalla puhdistusaineella, jossa joku tuoksu. Meillä ainakin on keittiössä sellainen lapsiystävällinen suihkepullo jotain (pinkkiä nestettä) jolla vedän syöttötuolia ja lapsien ruokailualustoja. Ei siis mikään kamala kemikaalimyrkkypommi. Kokeilisin, koska itse kokisin aika epämukavana sellaisen kompostin hajun hampaita harjatessa.

30.8.2014
carata
carata

No en mä ainakaa enää tuossa vaiheessa käyttäis :s ja ei se varmaa oo mukava haistella sitä hajua ku hampaita pesee :D

30.8.2014
diipadaapa
diipadaapa

Kyl tuo on ihan vedenpitävä ja toimii moitteettomasti nyt :)

30.8.2014
diipadaapa
diipadaapa

Kyllä mä uskon et jos sen hammasharjan antaa kuivua niin se toimii koska kyllä se täytyy voida myös pestä. Mulla ainakin se itse konekkin kyllä likastuu niin että sen Huuhtelen

29.8.2014
teeko
teeko

Jos ylittää omavastuun, niin kannattaa kokeilla kotivakuutusta, mutta vain jos on yli omavastuun ja ei toimi.

29.8.2014
carata
carata

toi oli muuten misukka hyvä pointti! mä luin oman käyttöohjeet (colgate) ja siinä luki että on vedeltä suojattu muttei vesitiivis. jos tippuu veteen, pitäisi antaa kuivua 24h ennen latausta tai käyttöä.

29.8.2014
Mummy83
Mummy83

Mä en käyttäis. Ihan vaan siksi, että elektroniikka ei oikein siedä vettä ja voi olla turvallisuusriski jos/kun sähköosiin on päässy vettä.

29.8.2014
misukka
misukka

Mun mielestä voit käyttää. saahan noihin sitä paitsi kaupasta uuden harjaosan. Mä just pesisin ja deskaisin ja ostaisin uuden harjapään ja käyttäisin kyllä

29.8.2014
teeko
teeko

Ei ollut pöntössä mitään jätöksiä ja vastikää pestykki tuo pönttö :D joo niiy en tajua ketkä voi pitää esim seinällä sellasissa riippuvissa hammasharjapidikkeissä tai lavuaarin reunalla kupissa yyh :D meil ne on kyl ihan vessassa mutta peilikaapin sisällä..

29.8.2014
diipadaapa
diipadaapa

Mä pesisin sen vedellä. Tai just vaikka keittäisin vettä ja kaataisin. Jollen sit vetäis jollain käsidesillä tms. En mä sitä roskiin heittäis, jollei sit pöntössä sattumoisin ollut silloin jotain, jonka kuorruttama tuo harja nyt on.

28.8.2014
carata
carata

korjatkaa jos olen väärässä, mut eikö suomessa se vesi ole aivan samaa joka hanassa ja wc-pöntössä? et veden puolesta on yhtä "turvallista" kuin hanaveden juominenkin, ainoo nyt tietty pöntössä on et se seisoo jonkun verran ja jos ei ole puhdas pönttö niin iuh.

mut jos sulla oli puhdas pönttö, niin kyl se kuuma vesi ja desinfiointi ainakin mulle riittäis, kun kyse vaan siitä osasta mikä tulee käteen, ei suuhun. :)

28.8.2014
Mummy83
Mummy83

Mä pesin sen kuumal vedel ja oon nyt kolmeen kertaan desinfioinu sen neoamiseptilla... en kyl ota sitä ite enää käyttöö mut mies sanoi et voi herrajumala hän käyttää sitä ku ei se mee suuhu ja se on deainfioitu.. mikä bakteerikammoinen muka xD

28.8.2014
diipadaapa
diipadaapa

Juu siis se pää ei ollut siellä pöntössä säilytän erikseen et vaan se varsi.. siks mäkin mietin että viittiikö tuota käyttää :s

28.8.2014
diipadaapa
diipadaapa

onko siinä sellainen vaihtopää?  mie en tiiä kuinka viittisin suuhuni pistää jotain pöntössä käynytä. mutta jos saat jotenkin sen koko muun harjan pestyä ja desinfioitua ja pään vaihat uuteen niin ehkä sitten?

28.8.2014
Blanco
Blanco

Niin ja siis pelkkä se varsi tippui EI harjaspää! Sitä en suuhuni enää laittais jos ois tippunu :D mutta tuo varsi ei kyl taida ees osua suuhun.

28.8.2014
diipadaapa
diipadaapa
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...