G: No mitäs myö maanantaina syyvään?

Kertokaas mitä ruokaa teillä on? Itellä leikkaa nääs ihan tyhjää... Tuossa ois eilinen lassen jämä mutta jos sen söis sitten huomenna. Mie en voi syyvä kahtena peräkkäisenä päivänä samaa ruokaa X)

25.8.2014
riu
riu

Meillä näköjään syötiin makaronilaatikko ala isäntä eli vihannesten kera. On se vaan kivaa tulla valmiiseen pöytään :)

25.8.2014
misukka
misukka

Saahan näiti ketjuja muutkii alotella ;)

Myrmeli mie taan hyvin samanlaista soossia, välillä laittelen sekaan herkkusieniä ja sulatejuustoakin, vähän mitä kaapissa sattuu olemaan. Ja aina on yhtä hyvää :D

Maarutsella; miun lempiruoka lapsena oli perunavelli, ruisleipä ja suolasärki. Ite oon tehny perunavelliä, mutta se suolasären saaminen on vähän vaikeempaa kun särkee ei kaupoissa myyvä :D

Naperolla on homma ihailtavasti hallussa ;)

25.8.2014
riu
riu

Keittoja tiedossa; nakki kala bataattikeitot.

Tänään oli nakkistroganofia koulussa.

25.8.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Voi vähänkö alkoi teemään mieli noita possunsuikaleita. Oon ostanu sellainen liekkipadan ja se on ihan ykkönen noitten lihasuikaleitten kanssa. Teen sellasta pataa mihin laitan, porkkanaa, paprikaa, suolakurkkua sipulia jne ja haudutan pitkään ja pikkasen suurustan... Vähä laakerinlehtiä ja pippuria ja suolaa ja on jessus hyvää ja etenki tuon muusin kanssa!!!

25.8.2014
myrmeli
myrmeli

meijän jääkaappi just kertoi että meillä syyvään possunsuikaleita :D Mietin että jos tekis uunissa jotakii stroganoffin tapaista. Ainoo pulma että laitanko paprikaa vai porkkanaa sekaan? :D Ja muussin kaa, joo muussia on saatava!

25.8.2014
riu
riu

Kiitos riu aloituksesta. Näitä mä oonki kaivannu!!!

Mutta ruoasta...en vielä yhtään osaa sanoa...mulla ei vissiin oo muuta kaapissakaan kuin nakki pkt... jos en kauppaan vääntäydy niin ehkäpä sitten kastiketta siitä ja potut seuraksi.

25.8.2014
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...