Maanantai huomenta!

Se ois taas maanantai ja arki edessä :)

25.8.2014
Vipe
Vipe

Tuohon purkkiin oli ilmestynyt nyt ohje, että 10ml kahdesti päivässä, puoli tuntia ennen ruokailua. Ennen ollu tollasta ohjetta. Ja maitohan heikentää raudan imeytymistä, ni koetan vältellä maitoa samassa kasassa. Pakko ruveta tota rautaa kittaa ko minen kestä tätä pohjatonta väsymystä enää. Oma neukkuhoitsu viesti, että ruisleipää, lihaa ja vihreitä kasviksia. Ja sit punajuurta. Et niissä on reilusti rautaa.
Mä oon koko alkuraskauden vetäny ruisleipää kinkulla, salaatilla ja kurkulla ku ei muu uponnu. Ja kokolihaa kunnon ruuaksi. Ja silti hemppa ryömii jossain pohjamudissa. Ihan käsittämätöntä. Ei koskaan ennen näin.
maaru. Meillä sama systeemi. Ensin hampaiden pesu, sitten flixotide ja purskutus vedellä. Kun noita reiän alkuja alko ilmestyy ni lisättiin vielä xylitolipastilli estämään happohyökkäystä.
Tainnut poika periä äiteeltä huonon hammaskaluston :(
Mulla raskaudet tekee kaikkein pahiten tuhoa suussa. Tiedän, että mulla on nyt tän 13 viikon aikana tullu jo 2 reikää... Mut miun kalustoon ei kukaan koske ilman puudutusta eli hampilääkäri kuhtuu joskus ensi vuoden puolella. Enkä mie tykkää yhtään.

25.8.2014
misukka
misukka

Maarulla ollu lepponen viikon aloitus =) toivottavasti löydät pontsosi

25.8.2014
myrmeli
myrmeli

misukka...heh no tuon mä jo tunnistanki =) se oli kans helppo hoitonen sellanen rautalisä minkä sai sekoittaa esim ruoan joukkoon. Mä usein heitin sen lusikallisen rautavalmistetta vaniljajugun sekaan. Sai siis nauttia sen maitotuotteiden kans. Mii laik!! en vaan yhtään muista sen nimeä...

Rakkaus: Aikasin on sun pikkuinen lähteny liikkeelle! Mulla on 7 ja puoli v tyttö, 4v ja 4kk poika sekä perjantaina tulee 12 viikkoa täyteen tytöllä elämää, syntyi siis 6.6. Voi noita rokotus juttuja... Meilläkin tuo kolmen satsi tiedossa ens kuun alussa. Vähän jännittää miten reakoi tuohon rotaan, saa silloin toisen satsin sitä. Tyttö panttas kakkaa yli viikon ja ajattelin että toi rokotus saisi sen kulkemaan paremmin mutta kissan viikset sehän vaan pidensi väliä, nyt viimesin oli 11 päivää... onkaan se sitten viimesen rokotus satsin jälkeen niin että kerran kk riittää?=)

Jesh, mä pääsen illalla zumbaamaan! häpihäpi!!! Nyt vihdoin ja viimein alkaa tuntua hyvältä liikkuminen, oli vissiin pikkasen suuri leikkaus tuo tytön syntymä ku samalla katkastiin piuhat, kun näin kauan kipuillut, enkä keksi muuta syytä kuin nuo munatorvien poisto tai sitten ikä viivästyttää paranemista tai palautumista...edellisestä leikkauksesta kuitenkin se neljä vuotta aikaa.. Edellisellä zumba kerralla selvisin seuraavasta päivästä yhdellä buranalla. kesällä ku lenkkeilin niin hyvä että kävellä kykeni seuraavana päivänä... jotta pikkuhiljaa...

25.8.2014
myrmeli
myrmeli

Myrmeli. Pieni typo oli. Floradix on se mitä hain. Semmosta nestemäistä rautalisää. Eli rauta yrttimehun ohessa. Kauheen pahan makusta mut toiminu ihan parhaiten hempan nostossa.

25.8.2014
misukka
misukka

Myrmeli, mulla on tasan 5kk tyttövauva :) Oppisi kääntymään vatsalleen 3 ½ kk ikäisenä.
Heiluttelee innolla helistintä ja pehmolelujaan. Tykkää naureskella paljon, oikein hymytyttö.
Huomenna neuvolakäynti ja tyttö saa 3 rokotusta, tulee taas riipaisemaan sydämestä.
Äsken juuri nukahti kun sai lämmintä maitoa.
Minkä ikäiset lapset sinulla myrmeli on?

25.8.2014
Rakkaus
Rakkaus

En mäkään kesälomalla aikasin herännyt,mutta nyt tosiaan jos nukkuu myöhään,niin ei kerkee noihin kerhoihin :) Ja muutenkin kiva että ollaan suunnilleen samassa rytmissä miehen kanssa.. Tai ei aamulla mutta sitten iltaa kohden :)

Misukalle jaksamista,toivotaan että se väsymys siitä viimein hellittäis..

Mammae harmi ettet saanut töitä,mutta hyvä ettei se ollut ihan hirveä pettymys.. Seuraavan kerran sitten :)

Me tästä varmaan kohta ruvetaan päiväunille,vaikka en tiiä kannattaako sitä itse nukkua,kun sitten väsyttää vaan enempi.. ;D

25.8.2014
Vipe
Vipe

Meillä vanhemmat heräs ennen 8 ja lapset vasta ennen 9. Kauheella kiireellä mentiin koko porukka neuvolaan, kun lapsilla oli 2v ja 6kk neuvolat! Tyttö painoi 10,5kg ja poika kilon vähemmän. Tyttö meni nyt hetkeksi hoitoon ja me mennään remontoimaan uutta kotia ☺️

25.8.2014
carata
carata

Jaahas, oon hidas kirjoittaan...

Mitä Misukka tuo froradixi oikein on? Jotain "piristettä"?=)

Mukavaa työpäivää srallalle ja misukalle!

25.8.2014
myrmeli
myrmeli

Minkäs ikäinen vauva sulla rakkaus on? Mä niin odotan tuota leluun tarttumista, helpottuu moni asia silloin.

Meillä esikko on koulus ja keskimmäinen lähti puimaan tai esivalmistelemaan sinne lähtöä =) ja pienin nukahti. Mä toivon että se ottais vain pienen huilin kun pikkuinen yllätti äitin ja nukkui koko yön. Mikä sitten taas tarkoittaa sitä että mun tissit on ihan räjähtämis pistees. Kyllähän se aamulla herätessään söi mutta pinkeet ne on edelleen...menivät varmaan maidon tuotantonsa kanssa epärytmiin... pumppukin olis olemassa mutta kun pieni ei syö pullosta ollenkaan niin ei huvittaisi sitä pakastimeenkaan tukkia... Mä kun tytön syntyessä ajattelin ruusunpunaisilla laseilla elämää kuinka se syö tuttia ja tuttipulloa. Mun lokiikalla ajattelin että ku esikko söi pullosta muttei tuttia ja keskimmäinen taas söi tuttia muttei pulloa niin ajattelin että tämä kun on kolmas niin sehän syö molempia mutta missäs mentiinkään mönkään ku ei kumpikaan maistu?=)

Nyt siis on äitin oma hetki ja mitäpä muuta se olisikaan kuin kahvia ja liberoa...

Paljonko nki sulla on perattavaa? Kävitkö itse poimimassa?

Onko riu teillä ja sun äitillä joku systeemi milloin kukakin teidän lapsista pääsee yökylään? Mulla on sun kirjoituksista jäänyt sellainen olo että ovat useinkin yökylässä mutteivät yhtäaikaa? No nyt on koulu tietysti haittaamassa mutta noin niinku muuten... Onko äitis jo eläkkeellä vai vielä työelämässä?

Kyllä vipe oot reipas...muakaan ei lomalla olisi saanu noin aikasin kellolla hereille, ellei olisi ollu jotain todella spessuu tiedossa... Jotta hattua nostan, toivottavasti on hyvä reissu teillä!

Muksaa viikkoa!

25.8.2014
myrmeli
myrmeli

Huomenia

Töissä jo. Puolisentoista tuntia ehtiny jo olla.

Maanantain kunniaksi herätys varttia aiemmin ku muina aamuina. Ku piti esikko saaha bussiinsa ajoissa. Muina aamuina miun ja kuopuksen liikehdintä määrittää herätyksen.

Taas johonki aikaan yöllä kuopus huuti ni viekkuun piti hakea.

Kävin hakees apteekista froradixia. Jos se pikkasen auttais tähän kauheeseen väsyyn. Iltapäivällä voi ekan satsin ottaa ku se vaatii avaamisen jälkeen kylmäsäilytyksen.

Lentsu kiusaa vielä vähäsen. Lähinnä korvat paukkuu ja kurkku vähän kippee et yskittää.

Esikko pitäis viedä illalla hammastarkastukseen. Sillä ko oli niitä alkavia reikiä sillon koulun tarkastuksessa :/ Sillä ku on tuo astmalääkitys (kortisonit), ni se rassaa hampaita vähän normaalia enempi.

Vähän alkais olee jo nälkä. Reilu tunti tarttis sinnitellä jotenki ennen ko voi ruveta lounasta harkittee.

25.8.2014
misukka
misukka

Huomenta kaikille!
Täällä herättiin puoli 8, kun tytöllä iski maitonälkä. Siinä sitten aloiteltiinkin aamua, ja äidin silmät olivat ainakin ihan painavat mutta nopeasti siinä sitten virkistyttiin kumminkin.
Vaipanvaihtoa ja vaatteiden pukemista. Leikittiin ja laittelin tiskejä kun tyttö lattialla kääntyili ja tunki suuhunsa pehmoleluaan.
2h jälkeen lähdettiin aamukävelylle ja rattaisiin tyttö sitten nukahtikin. Ja nyt on äidillä pieni hetki omaa aikaa :)
Mukavaa viikkoa kaikille.

25.8.2014
Rakkaus
Rakkaus

Huomenta :)

No niin on taas arki, hitto vie. Ei arjessa muuten mitää vikaa mutta mie vihaan aikasia aamuja X) Meillä tyttö on jo koulussa, poika vielä tuossa hyvin hitaasti yrittää saaha aamupalaa ääntä kohti. Ei oo mikään räväkin tuo lapsi aamutoimiensa kanssa X) Perheen nuorin ja vanhin nukkuu vielä, ja niin aion miekii kuhan tuon saan kouluun. Semmoset pienet jatkounet vaan, ei sen kummempaa :D

Tännää pittää pyörähtää asioilla kartsalla, mutta sen kummempia ei oo ohjelmassa. Jos siivoilis ja sen sellasta. Pienin mennee miun äitille tännään yökylään ja ilta tulee varmaan sitten olemaan jokseenkin rauhallisempi :)

Vipe joo siinä mielessä on hyvä kyllä olla rytmit niin tietää ees mikä päivä on menossa :D Mutta herätys lomalla puol kasi???? :D

25.8.2014
riu
riu

Poika siirtyi tossa jossain puol kuuden aikaan mun viereen nukkuun ja mulla kello soi juuri hetki sitten puol kasi ja poika ei siihen herännyt ja itsekin ois niin tehny mieli vain sammuttaa kello ja jatkaa ton tuhisevan lapsen kanssa unia :)

mutta ei kai auta,kai tässä on puuron keittoon ryhdyttävä ja lähdetään tänään perhetuvalle.. Mikään pakkohan ei olisi mennä,voisi nukkumaankin jäädä,mutta lähtee mukavasti päivä käyntii, ettei tule löhöiltyä koko päivää ja pysyy edes jonkinlainen arki rytmi,vaikka lomaileekin..

Sitten illalla taas kauppa reissu kun mies pääsee töistä ja varmaan pyykkiäkin on ihan riittämiin,että jos sitäkin pyörittäis jonkin verran..

Mitäs muille maanantai tuo tullessaan?

25.8.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...