Hääpäivä

Minua vaivaa hyvin paljon eräs asia ja haluan siitä puhua. Vietimme mieheni kanssa hääpäivää ja olin järjestänyt meille kaksinkeskistä aikaa. Lapset olivat mummolassa ja minä olin kokkaillut alkuruoista lähtien meille illallista, skumppaakin oli ja kukkiakin olin jo ostanut valmiiksi ja äitini myös toi meille ruusuja myös kun tiesi yllätyksestäni. Minulla oli myös miehelleni lahja, vaatteita olin ostanut hänelle. No, mitä minä sitten sain kaiken tuon panostuksen jälkeen - 3 ruusua. Petyin hieman, ajattelin kun mies lähti käymään kaupungissakin että nyt se varmaa ostas mulle jotain kivaa kun olin panostanut häneen niin paljon.. Olin varmaan aika näky kun hän ojenti ruusut kun jäin vain seisomaan ja odottamaan et mitäs muuta.. Uskaltaakohan asian ottaa puheeksi miehen kanssa?

20.8.2014
Mippe90
Mippe90
3 years, 4-month-old toddler

Meillä ei oo tapana muistaa mitenkään hääpäivänä, oon sanonukin et sen hääpäivän vois oikeestaan pyhittää riitelylle ja sit huomioida niinä vuoden kaikkina muina päivinä...

21.8.2014
Lintu4
Lintu4

Meillä, minä saan äitienpäivänä ja synttärinä kukkia mieheltä. Kihla, ja hääpäivänä minä ostan jotain miehelleni. En välttämättä mitään hirveän erikoista mutta jotain kumminkin ku haluan miestäni hemmotella päivän kunniaksi. Tiedän että miehelläni menee niin kovaa yrityksen ym opiskelujen kanssa ettei välttämättä tiedä edes mitä kk eletään saati että osais muistaa hääpäivän.

Mutta jotenki olen ajatellut että lahja se on mullekkin se että saan niinä päivinä miestäni muistaa... Mua ei haittaa miehen muistamattomuus...söpöä sekin, vaikkeikaan ihan aina=)

21.8.2014
myrmeli
myrmeli

Mun mielestä olis ollut ihanaa Olla asemassasi ja saada ne kolme ruusua♥

21.8.2014
teeko
teeko

Harva mies on sellainen, että ostaa lahjan ja yllättää. Ei tuo minun omani ainakaan. Jos jotain joskus saan, niin en ainakaan kukkia. Mä olisin ollut myös tyytyväinen muutamaan ruusuun, varmasti yhteenkin. Koska enemmän miettisin sitä, mitä ne mulle merkitsee ja mitä mies on niillä ajatellut. Olisihan hän kuitenkin ostanut ne MULLE!

Me ollaan oltu 6,5v yhdessä ja kohta 1v naimisissa. Olen saanut paljon suklaata ja herkkuja, muutaman yksittäisen ruusun, ystävänpäivälahjaksi sormuksen (ei vihki tms) ja 20kpl ruusukimpun ihan vain, koska hän halusi ostaa! Syömässä käydään yleensä vuosipäivänä, jolloin se maksaa jolla on rahaa.

Mutta, mies on antanut mulle parhaat lahjat mitä olen ikinä saanut. Kaksi ihanaa lasta ja yhden vielä pilven reunallekin! Maksaa talon lainaa ja aika pitkälti myös asumiskuluja. En mä odota, että saisin jotain extraa vuosipäivinä.

20.8.2014
carata
carata

No hyvä että osasit nauttia siitä kaksin olosta. :)

 Tuo tekstisi "kuulosti" lähinnä katkeralta tilitykseltä, että mä tein kaikkeni mut se kurja ei tuonu ees odottamaani kallista lahjaa vaikka olis pitänyt. Vähintään velvollisuudentunnosta kun olit niin paljon tehnyt itse.

Hyvä juttu, jos tulkintani oli väärä.

Kaikille se kukkien tuominen ja lahjojen ostelu ei tosiaankaan ole ihan ominta alaa. Meillä on isäntä viime aikoina petrannu tuossa hommassa. Yhdessä oltu kuitenkin jo 11 vuotta ja aviossakin 8. Vähän hitaamman lainen tuo valaistuminen :D

20.8.2014
misukka
misukka

Mieheni on kyllä sellainen, joka ei lahjoja osaa ostella ja kukkiakin tuo vain näinä erityisinä päivinä. Olin itsekin onnellinen kun saimme illan viettää kaksin! Eihän ne lahjat ole pääasia vaan se itse mies siinä vierellä! Kiitos mielipiteistä! :)

20.8.2014
Mippe90
Mippe90

mielestäni miehesi ainakin yritti ja ainakin jollain tapaa muisti päiväänne. En ottaisi itse puheeksi. Ei kaikki miehet ole sellaisia, että osaisivat muuten kun kukilla huomioida oma-aloitteisesti. Meillä hääpäivänä mieheltä sain vain onnittelut rouvana olosta suukkojen kera, ja se riitti -etenkin kun tiedän ettei oma ukko ole mikään lahjanostaja tai muuten huomaavainen sillä tapaa.

20.8.2014
Miyu913
Miyu913
2 years, 3-month-old toddler

Mä olisin ollut tyytyväinen jopa niihin ruusuihin. Sentäs jotenkin sua huomioi.

Minusta sulla ei oikeasti ole kauheasti valittamisen aihetta.

Sit voisit valittaa jos olisit nähnyt paljon vaivaa ja ukko olis lähteny kavereitten kanssa kaljalle kun kerrankin on vapaailta lapsista.

Musta on hyvä merkki, että olette viettäneet illan yhdessä ja nauttineet toisistanne. Tai ilmeisesti mies on nauttinut. Harmi, että sinä et.

Tuommosta vastalahjaodotusta minen ymmärrä yhtään. Mutta ehkä vika on vaan mussa.

20.8.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...