minkälainen kaupunki on hämeenlinna

Juu elikkäs me muutetaan hämeenlinnaan miehen töitten perässä. Voisiko joku hämeenlinnalainen hiukan kertoa paikasta :)

19.8.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

Okei,ei ole minulle tuttu paikka,joten mitään vertailtavaa en pysty sanomaan..

ja keskustakin on suhteellisen pieni ja rauhallinen (riippuu taas toki mihin vertaa) ja siinä lähellä myös puistoja..

Itse en keskustassa ole asunut,mutta molemmin puolin lähellä keskustaa ja keskustasta on lyhyet välimatkat miltein joka puolelle :)

20.8.2014
Vipe
Vipe

Uudenkaupungista muutetaan

20.8.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

Saatiin asunto keskustasta hyvällä vuokralla.

20.8.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

Hämeenlinnassa on suhteellisen paljon vielä luontoa jäljellä,sekä vesistöä paljon.. Tämä tietysti riippuu ihan siitäkin että mistä muuttaa,ainakin yksi tuttavani joka Hyvinkäältä muutti ihasteli kun vettä on paljon,mutta toki riippuu mihin vertaa.. Tosin päättäjät Hämeenlinnassa tuntuu haluavan rakentaa jokaisen ihana rannassa kulkevan lenkkipolun täyteen jotain luksus asuntoja,ihan kuin rahoille parempaa käyttöä ei olisi..

Tiedätkö jo mihin päin Hämeenlinnaa olette muuttamassa.. Itse tykkään siitä että monellakin alueella,pystyy asumaan lähellä luontoa ja lenkkipolkuja ja silti keskustaan pääsee kävellenkin hujauksessa :) Me esimerkiksi asutaan paikalla missä on lähellä hyvä uimaranta,puistoa ja pieni pätkä metsää ja pitkospuita ja silti keskustaan kävelee alle puolessa tunnissa.. Sekin on tietysti että mitä arvostaa,mutta itse tykkään että on vähän luontoakin,mutta kortittomana ihmisenä en halua elää julkisen liikenteen aikataulujen orjana,vaan haluan päästä asioille helposti kävellen tai pyörällä,niin että matkan jaksaa taittaa lapsikin,sitten kun ei enää rattaissa kulje..

Lisäksi hämeenlinnahan sai lapsiystävällinen kunta tittelin tms. Mutta siitä käsittääkseni tuli Hämeenlinnalle joku huomautus etteivät toimi sen mukaisesti,mutta josko siitä sitten parantaisivat ;)

Se mikä nyt on monien lapsiperheiden puheenaiheena on se että joka päiväkodissa ja koulussa tuntuu olevan homeongelmia.. Niitä toki koko ajan pikkuhiljaa remontoidaan,mutta lisää löytyy aina..

löytyy siis varmasti huonoakin,mutta on paljon hyvääkin.. Itse olen ikäni täällä asunut,eikä suurempaa valittamista ole,enkä varmaan pois osais muuttaa,enkä ole tarvetta nähnytkään.. :)

19.8.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...