Tiistaihuomenet!

Mitämäs teitin aamuun ja päivään kuuluu?

19.8.2014
misukka
misukka

Kiitos kaikille ❤ Uudella puhelimella saan sydämiäkin lähetettyä ;)

20.8.2014
Vipe
Vipe

Kiitos :))))

19.8.2014
carata
carata

Ihanaa carata! Paljon onnea! Ja samat kyllä vipelle!! Kiitos hirmuisesti näistä vinkeistä! Koska mä tarviin sitä pukua aika pitkälle joka päivä niin kyllä siihen voi vähän satsatakin. mua tänään Otti niin päähän kun oma haltin takki oli heti läpi (on kyllä lähes 10v vanha) ja pojalla oli vendin halpis takki ja housut eikä menny läpi ollenkaan vaikka on tuulipuku. Eikä pitäs mitään vettä edes pitää.

19.8.2014
teeko
teeko

Täällähän on iloisia uutisia! Caratalle onnea vielä kaupantekoon, sitten onkin ihana saada oman kodin avaimet käteensä! Ja tosi hienoa, että Vipen pojan tila on parantunut!

Muillekin mukavaa päivän jatkoa! :)

19.8.2014
Hanni11
Hanni11
5-month-old baby

Kiva kuulla Vipe, että kontrolli meni hyvin *sydän*

19.8.2014
misukka
misukka

Pojan kontrolli meni paremmin kuin hyvin.. Tila oli vielä keväästäkin parantunut ja fysioterapiaakin nyt vähennettiin.. Eli oireettomana nyt lääkitystä jatketaan ja toivotaan että sillä oireettomana myös pysyy!!

Onnittelut caratalle,että vihdoin on ohi tuo odotus talon suhteen :)

Teekoko se oli kun kyseli noitten ulkopukujen perään..? Itse ostin intersportista vuosi tai kaksi sitten coretex puvun jossa veden pitävyys oli jotain 30 000 en nyt muista miten se yksikkö on,mut jotain pisaroita neliölle tai mitä lie siinä ilmaistaan ja vai oisko se ollut 27 000 mutta jotain sinne päin,ja voin sanoa ettei vielä sellaista sadetta ole,joka ois läpi tullut ja paljon olen sateella ulkoillu.. Ja se on ihan jopa hyvän näköinen päällä ja voi pitää vaikkei sataiskaan.. Kalliitahan nuo on,mitä isompi tuo vedenpitävyys luku,niin sen enempi hintaa,mutta mukavampi olla ulkona ja ei sitä joka vuosi tarvi uusia ;) Pojalla taitaa olla haalarissa tuo luku 3000 ja hyvin pitää sekin vettä,vaikka pojalle tosiaan on sitten ihan kuravaatteetkin niin ei ainakaan kastu,mutta jos sade yllättää, niin kauan saa olla sateessa ennenkuin antaa läpi..

Eli siis urheilu liikkeet on yksi,sitten löytyy niitä aika hyvin esim. Prismastakin.. Ja partiokaupastakin varmasti..

19.8.2014
Vipe
Vipe

Teeko, Erätukku. Kalvopukusetit on nyt alessa. Ne on kalliita, satasen verran, mut niihin tulee yleensä ihan kunnon kaupanpäälliset mukaan ja on hyviä.

Sieltä me nyt ostettiin esikolle tuo kalvopuku jolla kulkee koulussa. Meillä on isännän kanssa myös noi kalvopuvut ollu kohta 7 vuotta ja mulla se on vaan likainen. Isäntä kuluttanu sitä niin paljon ja kaikkialla auton remppoja myöten, että se kaipais uusintaa. :D

Ihan superhyper mahtavaa carata! Tosi hieno juttu että talo on kunnossa :)

19.8.2014
misukka
misukka

Kuntotarkastuksesta tuli terveen paperit joten perjaitaina päästään kirjoittamaan kaupat ja saadaan avaimet :) JEE! Kosteuslukemat oli paremmat, kuin vuosi sitten tehdyssä kuntoarviossa :)

19.8.2014
carata
carata

huh noita pukeutumishommia :( no, mä kyllä kaipaisin itelleni sellaista ulkopukua joka pitää vettä kunnolla mut olis niinku tuulipukukangasta. Vähän niinku nuo pienten hyvät vk-puvut ;) onkos ideoita mistä hyvän sellaisen vois löytää?

19.8.2014
teeko
teeko

joo kyllähän mä ne lastenkin muotijutskat ja pukeutumiskoodit jotenkin sisäistän, mut karu hyppy oli heti eskarista, jossa vielä oli kaikki päällä, ni tähän että vettä tulee saavista ja kadut lainehtii ja saappaita ei voi laittaa.. Kyllä tytölläkin on gore-tennarit, just sen takia että ei jalat kastu jos vähän sataa tai on märkää, mut kun tuolla ei vaan tihuta vaan on semmoisia kunnon kuuroja, että ei tarttis ku roskat heittää ulos ni olis ihan litimärkä.  Ja he kuitenkin mun käsittääkseni joutuu välitunnit viettämään ulkona, oli ilma mikä hyvänsä, ainakin eilen olivat olleet pihalla.

19.8.2014
Mummy83
Mummy83

Toivottavasti caratalla menee kuntokartoitus, vai kosteusmittausko se oli, hyvin ja talo on kunnossa. Peukut pystyssä.

Meillä esikko kulkenu nyt vedenpitävässä vk-puvussa ja sillä on sateenvarjo. Ja lenkkarit jalassa. Pitää varmaan käydä hommaa sille jotkut goretex-kengät jalkaan. Se on nyt jo saanu tuhottua just hankitut lenkkarit. Vajaa kuukausi ollu käytössä. Huoh.

19.8.2014
misukka
misukka

Ekaluokkalaisella oli kumisaappaat ja vedenpitävä ohut takki:)
Kysyin haluaako takin vai varjon:)Teinit on kyllä sitten erikseen,mutta on niilläkin
sateenvarjot repussa meillä:)Mutta toppatakki auki ja converset jalassa vaikka ois -30:DNykymuoti suosii onneksi pipoja ja sellainen on päässä,muistan
kun ite oli teini niin pipo oli niin out..pää paljaana oltiin aina pakkasessa:)
Päivät kulkee nopeeta tahtia,tuntuu etten ehdi kun imettää ja hoitaa pientä:)Onneksi mies on kotona niin hoitaa sit muitten lasten menoja yms

19.8.2014
huiskutin
huiskutin

Täällä poika sai just puuron syötyä ja on isin kanssa aamu pesuilla.. Miehellä on tänään vapaa,kun meillä on sairaalalla se pojan reuman vuosikontrolli,vähän jännittää,vaikkei poika silmin nähden huonompaan suuntaan ole mennyt.. Yölläkin näki taas jos jonkinlaisia unia,vaikkei tajunnu että miettis asiaa niin paljon että uniinkin tulee..

Kaikille hauskaa päivää..

19.8.2014
Vipe
Vipe

huomenta. miten teidän koululaiset pukeutuu tämmöisinä päivinä kun vettä tulee saavista? mun järjen mukaan olis saappaat ja sadetakki, mutta nähtävästi ei, kun eilenkin näin koulun pihalla tasan yhden lapsen, jolla mun tytön lisäksi oli edes saappaat. Ja nyt tyttö tietysti sit vänkäö että kun kenellään muullakaan ole saappaita tai sadetakkeja, ni ei hänkään. Sateenvarjoja oli kuulemma muutamalla ollut?

ja eilenkin siis sato koko päivän, välillä rajumpia kuuroja.

mut meillä varmaan pitkälti taas sisäpäivä, kun tuonne kaatosateeseen viitti lähteä mitään muutaku pakolliset eli viedä ja hakea tyttö koulusta.

19.8.2014
Mummy83
Mummy83

Meillä kaikki muut hereillä paitsi tyttö. Nukkuu vielä omassa huoneessaan, mietin käynkö kurkkaamassa onko kaikki ok, mutta taidan antaa vain olla ja herätellä sit vasta 9 aikoihin. Tänään meillä on uuden kodin kuntotarkastus!! Jännää!! :)

19.8.2014
carata
carata

Hih. Mie alotin aamun heti typoilemalla :) Näköjään.

Työpäivä olisi edessä. Kaverin tytölle pitäisi käydä viemässä postiin synttärilahja. Illalla sit suoraan töistä tanssimaan.

Siinähän sitä suunnitelmaa arkipäivälle.

19.8.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...