Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Keittiön räsymatot HOMEESSA!!

Niin pääsi sitten käymään ja ihan omaa tyhmyyttäni... Okei. Googlettamalla mulle selkis tämä: Matto piimään ja antaa olla yön yli. Ja mun johtopäätös tästä on tämä: Mun täytyy ostaa litratolkulla piimää, että saan ne matot peittymään! Ja mun täytyy käyttää tähän lasten punkkaa, koska mulla ei oo muutakaan. Että eihän se nyt käy laatuun! Toi punkka joo (sen saa aina pestyä), mutta että en kyllä ala ostamaan kymmeniä litroja piimää! Eli kysymys kuuluu: Voiko sitä piimää ohentaa vedellä vai katoaako kaikki teho? Vai onko yksinkertaisempaa ostaa jotain homeenpoistotököttiä? Tai viedä johonki kalliiseen pesulaan? Siihen nyt ei todellakaan oo varaa.. Ja sitten, pois en haluais noita mattoja heittää, koska olivat aika arvokkaita, eikä ne oo edes vanhoja. Kaiken lisäksi oon saanu mun äidiltä lahjaksi!! Auttakaa avutonta!

19.8.2014
Rolle92
Rolle92

Etikka vesi vie homeen hajua pois.. ainakin meillä toiminut.. mutta voithan kokeilla tuota piimääki. En tiiä miten toimii..

10.9.2014
nki91
nki91

Niin siis ei oo kokonaan (onneksi) homeessa, ne hapsut on muuttunu valkosista harmaiksi ja pieniä mustia homeläikkiä on sielä täälä. Pääsivät homehtumaan, kun odottivat liian kauan ulkoportailla rullalla pesua.. No sitten kun mun mies ne pesi niin se huomas, että ovat homeessa.. Sen jälkeen laitoin ne koneeseen yksi kerrallaan 40 asteeseen eikä se home ja haju hävinny mihinkään.. Miksipä oliskaan pelkällä vedellä lähteny..

Ajattelin, että mitä jos levittäisin pihalle trukkilavoja, laitan matot niiden päälle ja sitte valelen piimällä.. Mitä luulette, toimisko?

10.9.2014
Rolle92
Rolle92

Siis *eikä purkaannu :))

19.8.2014
carata
carata

Jos on kokonaan homeessa, veisin pesulaan, mut jos on vain läikät siellä ja täällä, levittäisin maton kylppärin lattialle ja hoitaisin noi home kohdat jollain ja sit lopuksi pesisin maton. Ja pesula ei välttämättä ole kallis, mutta noita mattoja ajatellen, niiden täytyy olla hyvä kuntoisia että kestää sen teollisen pesun, sikä purkaannu.

19.8.2014
carata
carata

Tuota voishan sitä vähän ohentaa mut jos kaataa sen siihen ja levittää sitä niin kyllähän se leviää.. ei ole kokemusta mut etikka/ruokasoodakin poistaa sitä hajua.. katselen huomenna sen ohjeen tuosta uudet konstit vanhat aineet.. kun tarkkaa en muista sitä..

19.8.2014
nki91
nki91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...