Lasten kanssa ulkomaille..

Hei! Ollaan lähdössä lasten kanssa ulkomaille. Meillä on 2v ja 7kk ikäiset lapsukaiset. Yritettiin saada rauhallinen huone, mutta eihän sitä koskaan tiedä.. Niin sellaista vain tässä tiedustelen, että minkä ikäiselle voi laittaa korvatulpat? Eräs ehdotti, että peltorit vain päähän lapselle.. luulen tai tiedän, ettei kyllä meidän lapset nuku peltorit päässä. Tyttö ainakin pyörii jatkuvasti. Mitä suosittelette? Kokemuksia?

17.8.2014
Säde86
Säde86
2 years, 1-month-old toddler

älä turhia etukäteen stressaa, se on kuitenkin ihan eri ympäristö kuin kotona, niin kyllä ne lapset siihen tottuu ja ymmärtää sen, että täällä nyt toimitaan vähän eri tavalla kuin kotona. Ja toisaalta jos matkalle lähtee, niin täytyy vanhempienkin joustaa ajatusmaailmastaan että kaikki mene niinku kotona tai strömsössä :D

18.8.2014
Mummy83
Mummy83

No melua ja muutenkin.. meillä on hotelissa sellainen 2 hengen huone 2 lapsen kanssa jossa ei edes pientä tilaa liukuovella. Eikä ole vielä totuteltu lapsia nukkumaan samassa huoneessa.

Kun poika on hereillä niin tyttö ei millään suostu nukahtamaan. Ajattelin pojalle tulppia..

Aina käynyt niin hyvä säkä, että huoneen parveke on ollut aina altaalle päin josta se melu tulee. :(

18.8.2014
Säde86
Säde86
2 years, 1-month-old toddler

Meinasitko siis että lomakohteessa tarvitsee ne peltorit tai korvatulpat että voi nukkua? Vai lennolleko niitä ajattelit? Me ollaan oltu Kreikassa pojan ollessa 1v5kk sekä 2v5kk eikä kyllä ollut mitään ongelmaa ettei olis pystynyt nukkumaan. Lomalla päivän touhut väsytti nappulan sen verran hyvin että kyllä päikkäreillä ja yöllä uni maistui.

17.8.2014
Jopster
Jopster
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...