Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

mirena kierukka ja "raskaus oireet"

Mulle on laitettu n. 9kk sitten mirena kierukka. Olen ollut tyytyväinen, menkatkin ovat jäänet pois. Nyt vaan ottaa päähän nämä raskausoireet. Taitaa olla kierrosta kyse. Mutta kaikki tyypilliset oireet, järkyttävä väsymys, juiliminen alavatsassa, kipeät rinnat ja järkyttävät mielialan vaihtelut. Onko muilla samoja oireita ja onko helpottanut?

15.8.2014
Nailfairy
Nailfairy

Mulla kans asennettu Mirena kierukka 9kk sitten ja kans noita ns.raskausoireita ollu. Menkkoja ei oo kuulunnu sen jälkee kun yhdet.

17.3.2015
sanna57
sanna57

Apua, olen huomannut hajuaistinkin herkentyneen, tuumailin työkaverille että oonkohan mä allergisoitumassa kun hajut tuntuu niin herkästi aivastettelevan, ja hän sit tokas jos olen raskaana. Kuulemma hänen tutuistaan tuntee kaksi jotka tulivat kierukasta huolimatta raskaaksi. En ole uutta testiä tehnyt, ja neuvolatäti oli lomalla... 

Samanlainen sydämentykytys kyllä tuli kun yritin soittaa sinne neuvolaan.....

21.8.2014
Nailfairy
Nailfairy

Kannattaahan soittaa niin ei huoleta. Että mistä johtuu..

20.8.2014
nki91
nki91

Nyt on kyllä outo juttu, oireet ei oo helpottanut, päinvastoin, lisääntynyt, nyt on tullut kans valtava heikotus, öisin pyörryttää kun käännyn sängyssä ja nyt kaksi aamua ollut pahaa oloa..
Pitäskö mun soittaa neuvolaan?

20.8.2014
Nailfairy
Nailfairy

Mutta joillekin se ei vaan sovi. Mulla se maha kipu oli iltaisin pahimmillaan ja kun sain pois oli kyl taivaallinen tunne. Ei enään kipuja yn muuta. Kk ei ollut enään niin runsaita.

16.8.2014
nki91
nki91

juu tutulta kuulostaa ja itelläki piti ihan testi tehä ku ekan kerran jäi menkat pois ja sitte ihan harmitti ku oliki nega :o.. kummallista tää naisen elämä..

16.8.2014
Tatja84
Tatja84

tein testin ja negatiivista näytti, kauheeta kun jopa vähän toivoi plussaa, mutta ei tullut kyllä yllärinä tuo kun aikaisemmin oon aina tuntenut tietyllä tavalla kun oon raskaana ollut. :) sitä tunnetta ei nyt ole. :) täytyy nyt nämä sivuoireilut vaan kestää, ja ehkä vuoden päästä voisi miettiä taas vauvaa. :)

16.8.2014
Nailfairy
Nailfairy

Kannattaa varmaan testi tehdä ja käydä ultraamassa onko kierukka paikoillaan. Niin ihmeellinen on naisen keho..

16.8.2014
nki91
nki91

No mullaki silloin tuntu että olisin raskaana mut en ollut. Ja alavatta oli vähän välii kipeä. 2kk välein oli tyhjennys vuoto se kesti 2-5 päivän välillä. Sitä ennen kesti 5-8 päivää et se pieneni.

Välillä tuikki niim että joku olis potkassu mut sitten älysin et se on se kierukka et sen tunnen siellä ja se oli aina se tietty. 2 vai 3 kertas lyhensin lankoja kun mies valitti. Ja ku otin pois niin ne oli menny sinne kanavaan ja oli työ lääkärin saada kiinni niistä langoista. Kerkesi olla reilu 2 vuotta. Ja se mutti mun hormoni toiminnan ja sekasin meni. Mielialat vaihtoi. Et epäilet kierukan ne aiheuttaneen.

16.8.2014
nki91
nki91

musta tuntuu että keho tekee mulla vaan jekkuja nyt, kun viikko sitten olin kokonaisen päivän vastasyntyneen kanssa ja syötin ja pitelin sylissä. Kai se keho toimii niin että hedelmällinen nainen saa noita symptoomeja kun kuume tulee.. :D onneksi ei tuota kierukkaa tuosta vaan saakkaan pois, muuten olisi jo varmaan vauvantekoset päällä.. ;)

15.8.2014
Nailfairy
Nailfairy
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...