Perjantai!

Luojan kiitos... :D

15.8.2014
riu
riu

Teeko on siis väsynyt mutta onnellinen :)

Meillä poika jaksoi hienosti koko pelin ja vanhat "tutut" tuli kesän jälkeen poikaa tervehtii ja sehän oli ihan mykkänä,kun ihmetteli vaan ujostellen,että miks nyt kaikki ventovieraat tulee kuulumisia kyseleen.. Selkeästi poika kyllä muisti kaikki pelirutiinit.. Peli tosin hävittiin,mutta ei sillä niin väliä :D

Mulla on taas hirveä nälkä,tuntuu että koko päivän ollut nälkä vaikka ois melkein just syönyt.. Nyt odotan että mies saa pojan iltatoimet hoidettua,niin sitten saan iltapalaa :) ei ne oma tekemät leivät maistu niin hyviltä kuin miehen tekemät,joten mieluummin näkee nälkää vielä hetken :) Kai se on se rakkaus mikä niihin antaa jonkun lisäaromin ;)

15.8.2014
Vipe
Vipe

onneks simpura nyt on asiat selkeästi lähteneet parempaan suuntaan! Mä oon ihan naatti! vaikka oli niin ihanaa! molemmat vähän ratsasteltiin ja nautiskeltiin :) ja parhaita ystäviä ku ollaan oltu niin toki juorut vaihdettiin ja että aika kului ihan siivillä! :) juu riu, vhs.ltä tuolla mummolla niitä löyty :)

15.8.2014
teeko
teeko

Täällähän on vilkasta tänään :)

Jiille synttäri onnittelut!!

Riu,missäs päin sinä asustelitkaan? Eihän se pienille tosiaan ole mitään väliä millä tasolla pelataan.. Ja kylläpä isommatkin fanit on monet henkeen ja vereen sitä mieltä että se oma joukkue on paras,pelattiin sitten miten tasokkaasti hyvänsä.. Ja meillä on poika itsekin sellainen julkkis hallilla,kun vauvasta asti käynyt ja viime kaudella kun sitten oli sellainen vuoden ja kahden välillä ja itse mennä tepsutti siellä pieni fanilippu kourassa,niin kaikki ihasteli :) Ja vielä kun viime kautena tuli uutena ihan vauvakoosta alkaen noita fanipaitoja joihin sai painatuksen ja siihen otettiin pojalle nimi selkään,nii alkoi kaikki sitä ihan nimellä moikkaan ja kaikki vaki kävijät sen tiesi :D itse vaan joutu aina katsomaan että oliko toi nyt oikeasti tuttu vai pojan "tuttu" ;P

Mitäs vielä,kiva että Simpuran lapsukaisella valmiudet on lähteä että on enää vaan luottamuksesta kiinni.. Toivotaan että se siitä ja myös sen kystan suhteen ettei kasva ja että kohtaukset pysyy pois..

Ja niin hirveästi täällä asiaa ettei enää muista.. Sen mäkin olen monelta kuullut,että niin kauan vauva on ihana kunnes lähtee liikkeelle ja sotkee leikkejä,sitten menee taas jonkin aikaa kunnes pääsee siihen vaiheeseen että se on kiva leikki kaveri ;D mutta kaikillahan menee vähän yksilöllisesti :)

Teeekolla tais olla heppa päivä ja pojan kanssa ratsastusta,kuulostaa kivalta..

Oliskohan nki:n parasta painua pehkuihin ja katsoa jos huominen sujuis paremmin ;)

Enempää en kykene muistamaan..

15.8.2014
Vipe
Vipe

Ok. Onpas pienellä ikävästi asiat :/ Toivotaan parasta. Joka suhteessa.

Mut hienoa, että terapiassa olivat sitä mieltä ettei esteitä ole. :)

15.8.2014
misukka
misukka

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

15.8.2014
simpura
simpura

Poika on lähtenyt liikkeelle hitaammin. Ryömimään lähti kun oli 9kk, tukea vasten seisomaan kun oli 11kk ja konttaamaan noin vuoden ikäisenä.

Kesäkuussa-2014 käytiin myös kontrollissa, poika sai maaliskuussa-2014 kouristuskohtauksen, ei ollu kuumekouristus, silloin löytyi 3 viirusta. Sitten tuli vielä sen jälkeen 2 lievempää kohtausta. EEG oli normaali, eivät aloittaneet epilepsia lääkitystä. Nyt on menny kohta 4kk ilman kohtauksia, toivottavasti niitä ei tulekkaan koskaan enään.

Pään magneettikuva otettiin ekan kohtauksen jälkeen, käpyrauhasessa on pineaali kysta, ne on yleisiä. Magneettikuva kontrolli on ens kuussa. Tarkistetaan ettei kysta ole kasvanut.

15.8.2014
simpura
simpura

Niin je herranjesta, tärkein meinas unohtua! Jiille suuren suuret synnärionnittelut! ♥ Mie mietinkii että mikä ihmeen lentoamo se on kuvissa, mutta nyt siis selvisi :D

Voi misukka rukka kun nuo työt nyt sotkee siun päiväunia :D No onneks on viikonloppu eessä, niin saat siekii ladattuu sitte vähän akkuja :)

Tuvitus en nyt mitenkään halluu pelotella, mutta meilläkii oli vauva ihana kunnes se lähti joskus 5 kk ryömimään :D Sitten esikoinen heittäyty mustasukkaseksi vimpan päälle ja meillä oli oikein "hauska" vuosi alkamassa :D

15.8.2014
riu
riu

Nki miten ihmeessä sie tuolleen? Auts!

Simpura ei taija tosissaan olla ku ajan kysymys kun lähtee tuetta tepsuttamaan :)

Vipe meillä keskimmäinen kävi kiekkokoulussa ja paikallisen edustusjoukkueen harkat oli just ennen kiekkokoululaisia. Voi vitsi ne pienet lapset oli polleena kun ne pelaajat antaa niille ylävitosia jäältä poistuessaan! Vaikka täällä pelataan vaan mestistä ja sitäkii kehnosti, mutta pienille ne on kuitenkii ihan idoleita :)

Monsterin laatuaika kuulostaa tosi kivalle! :)

Jannina se on vaan hyvä että joku hoitaa ne päikkäritkii niin ei siun tarvii :D

Teeko missä ihmeessä teillä on noin vanhoja pikkukakkosia? Onko jotakii vanhoja vhs-tallennuksia vai? Onpas nostalgista :)

15.8.2014
riu
riu

Simpura, saako kysyä miksi te olette olleet terapiassa? Meillä kuopus alkoi nousta tukia vasten 1v5kk iässä ja kävelemään lähti tuosta 2kk eteenpäin. Kukaan muu kuin minä ei ollut huolissaan tuosta.

Toisaalta jannu oli peppukiitäjä. Melkein vuoden viiletti pyllyn varassa. Ja tosi kovaa...

15.8.2014
misukka
misukka

Jaahas, se olikin saanut sen viestin laitettua vaikka näytti, ettei menny mihinkään.

Hyvä juttu, että potku oli vahinko. Mutta kun mustistelua alkaa ilmetä, niin sama ohje pätee. :)

Jiille synttärionnittelut!

Mulla kivistää napaa :p Enpä muistanutkaan miten inhalta se tuntuu...

15.8.2014
misukka
misukka

Poika rupee kans vaan istumaan, kun yrittää että seisois ilman tukea :)

Mutta lähtee kävelemään, kun on siihen valmis :) ja sitten kun oppii niin kyllä varmasti vauhtia riittää :)

15.8.2014
simpura
simpura

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

15.8.2014
misukka
misukka

Päivää :)

Pojalla oli tänään fysioterapia kontrolli, ei tarvi nyt terapiaa enään, marraskuussa kontrolli..sano se terapeutti, että antaa pojan nyt rauhassa harjoitella :)

Tässä kuussa täyttää poika 1v 6kk ja ei vielä kävele. Terapeutti sanoi, että on kaikki valmiudet kävelyyn, kunhan vain uskaltautuu ja rohkaistuu. Taaperokärryn kanssa kävelee.

Ruokaa laitoin: Nakkikastiketta ja pottuja. poika söi ja meni päiväunille, herää varmaan kolmen maissa.

Vettä sataa ja ukkonen jyrisee.

Hyvää päivänjatkoa kaikille :)

15.8.2014
simpura
simpura

Hyvät bileet ollu j.llä! :) paljon onnea! ens vuonna sit isot bileet :)

15.8.2014
teeko
teeko

Päivää.

Lounastauko. Taas ihan kauhee nälkä mut sit ku syö ni tekis mieli painuu yökkii kaikki pois. Sais toi paha olo mennä pois. Tämäkin pieni mistä on saanut nauttia. :/

Ai fiil juu, riu. Mä en ois millään jaksanu nousta tänään sängystä. Taaskaan. Kait se pn toi huono hemppa ku tän väsyn tekee. Normisti kuitenki sellanen 130 tai yli ni toi 111 ei taida ihan riittää.

Monsterillako se oli kaksin aikaa miehekkeen kanssa? Pitäkää hauskaa ja naattikaa.

Toivottavasti nkin lääke olis edelleen mahassa ja tekisi tehtäviään.

Ja tuvitukselle voimia. Sun tarttee vaan jutella esikon kanssa kovasti, että vaikka kuinka olisi mustis olo ja tuntuisi kurjalta kun äiti ei voi nyt olla kokoajan vain häntä varten, niin silti ei saa toisia satuttaa. Että sinuun sattuu kovasti kun poika potkii ja lyö.

Täytyy ymmärtää, että tuo on paha paikka esikolle eikä oikein osaa tunteitaan muuten ilmaista, mutta silti potkut ja lyöminen on ehdottoman kiellettyä. Rajat ja rakkaus. Ne on nyt tärkeämpiä kuin koskaan.

Mä valkkasin vähän huonon paidan töihin tänään. Meinaa ihan väkisin kiristellä sekä mahan että selän puolelta. Ihan käsittämätöntä.

Mut ei kai tässä muu auta ku painua takasi työn ääreen.

15.8.2014
misukka
misukka

monsterille mukavaa iltaa! Ja vipelle lätkämatsia!! Kyllä se väsymys joskus väistyy riu, eri asia milloin. .. tuvitukselle jaksamista lasten kanssa toivotaan et helpottaa! Ja sralla muistaa levätä. . toivotaan et nkin lääke pysyi sisällä. kootee: Tervetuloa takaisin! ! Mä kävin aamulla tankkaa meidän molemmat autot kun oli joku superalennus ja kaupassa. Hevoset on kans jo hoidettu ja ukko pesee mun autoa. pöllin ukon auton pojan kanssa päiväks :) poika kävi siellä huoltsikalla sisällä papan kanssa niin ne oli antanut sille uuden pikkuauton :) tuo nyt kantaa sitä mukanaan kun olis suuri aarre♥ meillä on heppa päivä. Täältä mummolta kun lähdetään niin mennään katsomaan mun vanha kavern heppaa. Mä käyn hakemassa siltä pari vanhaa suursäkkiä niin pääsee poika ratsastaa kunnolla äidin kanssa samalla. Nyt se kattoo mummon kanssa 90-luvun alun pikkukakkosia

15.8.2014
teeko
teeko

Mä kanssa allekirjoitan ton että viikko meni nopeesti :)

Riulle,jaksamista koulu juttuihin,toi on kyllä tuttu tunne että viikko vierähtää ohi saamatta mitään aikaseks :)

Monsterille hauskaa kahdenkeskistä viikonloppua :)

Ja tuvitus,jaksamista riiviön kanssa.. Ehkä se siitä kun tottuu tilanteeseen,onhan se valtava muutos pienelle pojalle.. Jos kahdestaan pääsette keinumaan,niin se voi tehdä ihan hyvääkin,ainakin hetkeksi :)

Meille tulee tänään fysioterapeutti ja sitten lähdetään varmaan isomummia moikkaan ja haetaan pari pakettia postista..

Ja tänään olis sitten se kauan odotettu ensimmäinen lätkäpeli tauon jälkeen :) Harjoitus ottelu tosin vasta,mutta jännityksellä odotan että vieläkö tuo poika jaksaa siellä istua ja katsella.. Parin kuukauden ikäisestä asti on käynyt ja viime keväänä vielä jaksoi koko pelin,mutta saa nähdä tykkääkö vielä käydä.. Innoissaan ainakin messuilta otti pelaajilta nimmarit ja heitti ylävitoset jopa yhden kanssa ja selitin että ne on niitä jotka siellä hallissa luistelee,mutta en tiedä ymmärsikö ;) Mutta toi tosiaan yllätti,miten reippaasti meni sellaisten isojen miesten luokse,kun on aika arka vieraiden ihmisten suhteen,että kai ne jotenkin tutuilta näytti kun niillä oli pelipaidat päällä,kun kerta niin rohkeasti toi luokse meni :D

No mutta illalla se selviää.. Ja paljon muuta ei sitten päivään mahdukkaan.. Ei ihme että viikot juoksee nopeasti,kun aina on jotain ja sitten jos ei ole mitään,niin pyykkiä ja siivottavaa löytyy aina :)

lauantai aamulla lähetäänkin sitten mökille ja viikonloppu vierähtää siellä..

Hauskaa päivää ja viikonloppua kaikille!

15.8.2014
Vipe
Vipe

Mie en oo saanu tällä viikolla käytännössä yhtään koulujuttuja eteenpäin, mennyt ihan lomaillessa. Oon kyllä niin vuoden äiti X) Ens viikolla on PAKKO! Ei tästä muuten tuu mittään. Ei kai tää väsymyskään ikuisuuksia voi kestää? :D Tännää on siinä mielessä normipäivä, että isommat lapset on koulussa ja pienin päiväkodissa, isimies töissä ja mie haisevan koiran kanssa kotona. Miun pitäs niitä koulujuttuja, mutta... No tännään on karkkipäivä (miulle ei ees karkit maistu, aatella :D ) ja saunailta että ilta vierähtää kyllä ihan kivasti. Isimiehelläkin on aamuvuoro joten se on kotona. Oikein kiva ilta siis :D

Mitäs mammat? :)

15.8.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...