keskiviikon lörpät

Missäs tän päivän lörppäketju on? :0 Me ollaan jo tallilla tehty kaikkea ja onnistuin ilmoittaa mut ja pojan ajoissa sinne uimajuttuun syksyksi :) Ny syödään ja lähdetään pesee vikat talvi-ja syysvaatteet anopille. Mitäs muiden mammojen päivät sisältää?

13.8.2014
teeko
teeko

Ei käy kateeksi, sralla. Tuo on ihan uskomatonta tuo siun koulu/työ/kaikki muu siihen päälle. Huh. Heikompaa hirvittää.

Vipe, joo. Pitkällehän se edellinen ehti. Nyt on vielä ihan täysillä kieltäminen menossa. Eipä siitä hyötyä liene, mutta minkäs tekkee.

Se hauskuus tässä on, että sitten jos/kun ehkä uskaltaa vähän luottaa, ni miun selkä ja koko kroppa on niin rikki jo, että oksat pois.

13.8.2014
misukka
misukka

Ei täälläkään vauva uinti paikat yleensä kaikki mene,vaan jää vajaitakin ryhmiä,mutta noi perhe/pirpana ryhmän paikat täyttyy koska niitä on vaan kaks ryhmää,ennen oli yksi,mutta hyvä että nykyään on kaksi,niin mekin mahduttiin.. Täällä on sillei että la aamuna 8.15,on se pirpana ryhmä (ja kummasti tässä aamun ryhmässä aina enempi tilaa ;D) sitten on vauvaryhmiä 4 tai 5 (en nyt enää muista) ja sitten taas vikana pirpana ryhmä.. Täällä on sillai että vauva ryhmässä ollaan sinne 1-1,5 vuotiaaksi asti,siihen ei varsinaisesti ole ikärajaa,että ne ohjaajat saattaa vähän lapsen edistyksenkin mukaan suositella joko jatkamista vauva ryhmässä tai siirtymistä pirpana ryhmään.. Ja tää pirpana ryhmä on sitten samalla perheryhmä,eli siellä on myös sellaisia joilla on vauva ja sitten isompi lapsi.. Me ollaan käyty siitä asti kun poika oli noin 4-5kk ja on kyllä tykännyt.. Katsotaan että vieläkö kesätauon jälkeen tykkää.. Lauantaina piti uimaan päästä,mutta tuli tänään viesti,että aloitusta lykätään viikolla.. :(

Voimia Misukalle,ymmärrettävää ettet kauhean luottavaisin mielin odota,mutta koita pitää pää pystyssä.. Itse pystyin pikkuhiljaa sen 10+5 viikon jälkeen alkaa rentoutuun ja lopulta sitten ekan Ultran jälkeen.. Mutta ne kymmenen ekaa viikkoa oli tuskaa.. Eikös sulla edellisen kanssa käynyt huonosti vasta 19 viikolla,vai muistanko väärin.. Sinne asti tuntuu varmaan pitkältä odottaa,mutta ehkä sen jälkeen alkaa hiljalleen helpottaa ja usko siihen että nyytin saat syliin kasvaa.. Sinne asti vaan jaksamista ja positiivisia ajatuksia :)

13.8.2014
Vipe
Vipe

Enpä mie oikein oota, että kauheesti ehtisi nauttimaan. Jos selviää hengissä ni hyvä on.

Hitto minuu ärsyttää tää etten mä muista MITÄÄN. Pomo kauheesti mulle sepusti jotain mut mulle jäi ihan auki, et mitä miun piti tehä... Kait mie jottain keksin ku noita kuvia kahtelen jonnii aikaa.

Ja mä voisin painuu taas parin tunnin päikyille enemmän ku mielellään.

13.8.2014
misukka
misukka

Meillä menee tosi nopeasti kaikki nuo. . misukalle nyt tsemppiä ja jaksamista! Ei varmasti ole kauhean juhlallinen olo sun kokemusten jälkeen :( paljon jarrusukkia lähetän teille! ♥

13.8.2014
teeko
teeko

sain paikan :D mä ilmoittauduin tuon pikkuisen kanssa vauvauintiin, käydään katsomassa millasta se on, kun esikoisen kanssa en saanu aikaiseksi. Se on la aamusta 8.30..

nii ja joo, mullakin oli ohjelma auki ja naputtelin sitä ilmoittautumispainiketta jo pari minuuttia ennen että ihan tasan 12.00 se varmasti aukee. Täällä oli aloittaville neljä eri ryhmää, mut nyt kun katsoin ni on siellä vielä paikkoja, mut toisaalta ajat on la- su 8.30 tai 9.00 et sekin ehkä vähän karsii, itsekin mietin kahdesti viitsinkö :D

Mut ei siis mene ihan niin hujauksessa ku lasten uimakoulut. Esikoista kun ilmoittelin ni jos ei näpytellyt tarpeeks nopeasti, ni ei saanut edes varasijaa :/

13.8.2014
Mummy83
Mummy83

Päivää. Mulla on työpäivä.

Onpas nkin mies nyt tosi ilkeenä. :/ Inhottava tapaus. Toivon sulle pikaista paranemista.

Mulle soittivat just neuvolasta. Hb oli oikeesti alhanen, 111. Ens viikosta sit rautalisää nassuun... Ja pissanäyte pitää käydä antaa uudestaan ku oli ollu jottain hässäkkää ja ihan hitusen tulehdusarvo koholla.

Ei nyt oikein lähde tää raskaus hyvällä mallilla eteenpäin.

Maanantaina näkkee onko tuo vuokralainenkaan elossa.

13.8.2014
misukka
misukka

tää on joku taaperouinto 2-5 vuotiaille äidin kanssa. Me ei käy vauva uinnissa kun tuo oli pieni ja niille vauvauintilaisille on joku oma jatkoryhmä niin kai tää on jotain hauskanpitoa. Ei hajuakaan jos ihan totta puhutaan :) tuo on vaan niin hulluna vedestä niin ajattelin et vois olla kiva :)

13.8.2014
teeko
teeko

Poika oli kuiva yön,joten otettiin sitten tänä aamuna pissa näyte ja vietiin ne labraan ja samassa otettiin verikokeet,kun ens viikolla on aika reumakontrolliin,niin tän viikonaikana piti noi hoitaa..

siitä sitten avoimeen kerhoon ja nyt pitäis vähän syödä ruokaa ja sitten mennään päikkäreille..

Kiva Teeko että mahduitte uintiryhmään ja toivottavasti mummylla onnistuu kanssa..

Mihin uinteihin ilmoittauduitte?

Mä ilmoitin mut ja pojan vauvauinnin pirpana/perhe ryhmään ja se oli auennut jo kesäkuun lopussa se ilmottautuminen ja mä kävin vasta heinäkuun lopussa katsomassa,mutta onneksi oli vielä 2 paikkaa vapaana.. Kävin vielä sillei että keskellä yötä havahduin,että ai niin se uinti ja menin heti ettei taas jää ja onneksi menin,ois voinut olla seuraavana päivänä myöhäistä :)

Nki,paranemista sulle,kurjaa tollainen sairastelu ja vielä kurjempaa miehen asenne.. :(

13.8.2014
Vipe
Vipe

Tuo on kyllä inhottavaa kun mies sanoo tuollaivaikka en usko et sitä tarkoitti. . :( toivottavasti lähdet paranemaan pian! noiden ilmoittautumisten kanssa saa kyllä olla ihan haukkana et kerkee :) mä avasin yhteyden 10 min ennen et varmasti saa paikan :)

13.8.2014
teeko
teeko

päiviä :) uimajuttuja mä odottelen tässä, kun ilmoittautuminen alkaa tasan klo 12 :) sitä ennen voi tehdä mitään että varmasti on hollilla :D

tarttis kaupassa käydä ennenku hakee tytön koulusta ja sitten olis pikkuisen neuvola, on muuten tasan 5kk vanha tänään :)

ja siivousta.. blaaaaaah. Eilen pyykkäsin, kun oli vieraita pitkän viikonlopun, ni en saanu pestyä, kun on se pirun kuivatusongelma. Ja nyt ei viittiny vierashuoneessa kuivattaa, kun olis ollut pikkuisen kostea tunnelma nukkua siellä. Ja sit kaikki petivaatteet piti vaihtaa sen kunniaksi et tuli viileämmät ilmat. Joten nyt sitä pyykkiä roikkuu siellä täällä..

nii ja opettajalle laitoin eilen illalla parista kurssista kyselyä, pitäis ottaa itseään niskasta kiinni jos meinaa valmistua jouluksi. Ja hän onneks vastaskin heti aamulla, ni yks kurssi on tiedossa ja hän lupas mulle etsiä pari muuta. Opinnäytetyötäkin *puistatuksia*  pitäis alkaa tekemään... et kylhän tässä olis vaikka mitä jos yhtään mikään kiinnostais. Pikkuinen tekee hampaita, niin on kärtsyllä tuulella.

13.8.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...