Ei seksiä, ei läheisyyttä , eikä mielenkiintoa/ intohimoa

Miten tämä elämä on muuttunut niin tasapaksuksi. Meillä on 2 lasta, reilu 2 v ja kohta 10 kk.. Suhteessamme oli ennen lapsia ihan suht kivasti jotain vipinää, mutta kun tulin raskaaksi, kaikki loppui kun seinään. Tässä on kohta 3 vuotta kun olen ollut suurinpiirtein ilman seksiä.. Miehelläni ei ole minkäänlaista pilkettä silmäkulmassa.. Minulla on kuitenkin huumorintaju tallella ja olenkin yrittänyt vitsailla vihjailevasti.. Mutta en ole onnistunut.. Talous tilanne on tiukka miehen ulosottovelkojen takia ja itselläni ei ole nyt töitä. Se on varmasti yksi syy mikä kiristää hermoja. Kun tulin raskaaksi, lopetin tottakai heti tupakan polton. Minulle tuli yli 20 kg painoa lisää. Mieheni on sanonut hänen pienen ylipainon ja vihjailevasti myös minun ylipainon olevan esteenä seksille. :O Onko joitakin muita jotka ovat joutuneet samaan tilanteeseen? Minä sanoisin, että on suhteellisen harvinaista, että mies on se jota ei seksi kiinnosta. Meillä on ihanat lapset, olemme suht terveitä ja elämästä ihan hyvin kuitenkin selvitty. Mutta tuo seksi ja kujeilevuus puuttuu :( Kyllä minun mielestä seksi kuuluu parisuhteeseen? vai mitä olette mieltä? Montakohan vuotta sellasta ukkoo jaksaa katella, kenen kanssa on vain naimisissa, asuu vain saman katon alla.. tuntuu että ollaan vaan kavereita.. Plääähh.. mitä hittoa tässä pitäis tehä? hermot kiristyy mulla, ja aiheuttaa lähes päivittäin räjähdyskohtauksia ...

10.8.2014
LauraV81
LauraV81

Aina myrskyn jälkeen tulee poutasää eli näis asiois vähä niinkuin toisin päin että kuivan kauden jälkeen tulee kosteaa...=)

Onko teillä puhe yhteys kumminkin kunnossa? Jos on niin en näkisi ongelmaa... 

Mitäs jos otat vaan ohjat omiin käsiin ja lopetat aiheesta vihjailun. Päättäväisesti käyt tosi toimiin? Lähtiskö miehes sitten mukaan? Voihan se olla niinkin että jos ei pitkään aikaan oo seksiä ollu niin se vähän kuin unohtuu kuinka mukavaa se olikin tai miehelles on voinu tulla suorituspaineita pitkän tauon jälkeen...

12.8.2014
myrmeli
myrmeli

kyllä siitä seksittömyydestä ja läheisyyden puutteesta voi selvitä. tosin en tiedä, miten lisäkilot siihen vaikuttaa. ja jos miestä tuntuu omat kilot häiritsevän, niin eikun vaan tekemään asian eteen jotain. meillä mies on vaan innoissaan, kun oon raskausaikoina saanut lihaa luiden ympärille.

meillä siis on ollut ehkä noin kolmen vuoden kuivempi kausi, johon on vain pikku hiljaa ajauduttu ilman sen suurempaa haloota. toisinaan läheisyyden puute kiristi hermoja, mutta samaan aikaan oli niin paljon muutakin meneillään. ei me nyt selibaatissa olla koko aikaa oltu, kun muutama lapsi on sillä aikaa syntynyt, mutta todella vähäistä toimintaa millään suunnalla. sitäkin tuottoisampaa kyllä;) nyt jälkeen päin on huomannut, kun on vuosien jälkeen palauduttu lähemmäksi entistä mielenkiintoa, että miten vähällä hoidolla parisuhde on noina vuosina ollut tai yksinkertaisesti voimat ei ole enää siihen riittäneet. nyt mies saattaa huumorilla sanoa, että vielä olisi hiukan aikaa ennnko sulla on niin iso maha ja synnytyksen jälkeen ei puoleen vuoteen enää kiinnosta. mitäs siihen voi muuta todeta kuin, että kulta, noinhan se karkeasti ottaen menee:D

oletko miettinyt, että jos pikkulapsiaika on haastavaa äidille, niin on se sitä myös isälle? samalla tavalla isälläkin voi hormonit mennä sekaisin, kun on lapsi odotettavana/hoidettavana. teilläkin on vielä noin pienet lapset, joten voisi isältä kysyä, miten hän ajatellut asiaa ja voisiko osa haluttomuudesta johtua tästä. monesti on esillä se kuinka parisuhteen läheisyys kärsii, kun äidin läheisyyden tarve tyydyttyy suuremmilta osin vauvan hoidossa. monesti tämäkin liittyy rintaruokintaan, mutta sama se varmasti on muutenkin hoitaessa vauvaa. miksi ei sama päde samalla lailla myös isiin, jos he hoitavat vauvaa ja saavat läheisyyden kaipuutaan tyydytettyä näin? taitaa useasti unohtua isien mielialat sun muut ja heti ollaan haukkumassa siaksi. uskon, että sun miehes päästä löytyy jokin muukin selitys kuin lisäkilot. miehet ei vaan ehkä halua tuoda omia tunteitaan julki, kun eivät välttämättä itsekään ole perillä, mistä kaikki johtuu. ei sillä, että kaikki naisetkaan haluaisi.

älä ole liian päällekäyvä, miehes voi olla herkässä tilassa.

11.8.2014
äipsyli
äipsyli

Munkin mielestä teidän täytyis puhua. Miettiä mitä tahdotte elämältänne. Parisuhteen eteen täytyy joskus tehdä töitä ja luulen, että etenkin nyt teillä on sellainen hetki, kun on mm.taloudellisesti tiukkaa ja hermot kireällä.

Mun mielestä normaaliin parisuhteeseen/avioliittoon kuuluu seksi siinä missä kaikki muukin arjen jakaminen. Se, että toisesta suhde tuntuu ennemmin kaveruudelta, kuin parisuhteelta, on huolestuttavaa. Jossain menee vikaan ja pahasti.

Miehesi on ollut hyvin alhainen vihjaillessaan seksittömyyden johtuvan sinun lihavuudesta. Ihan oikeasti. JOS toinen kumppaniaan yhtään rakastaa, niin täytyy ymmärtää, että olet lopettanut tupakoinnin teidän lapsien takia, kantanut heitä 18kk ja synnyttänyt heidät. Täytyy siis ymmärtää ja sallia muutama lisäkilo, sekä muutama arpi.

Joillain miehillä muuttuu mielikuva kumppanistaan synnytyksen jälkeen. Tulee sellainen äidillinen kuva ja unohtuu se, että sama ihminen on myös se kumppani/vaimo. Eli ei ajatella enää toista niin seksuaalisessa mielessä tai ajatellaan rintojen olevan vain lapsen ruokkimista varten tms.

Oletteko olleet kuinka paljon kahden kesken? Joskus meinaan kannattaa irtautua arjesta ja käydä miehen kanssa syömässä tai tehdä vaikka kaksin kotona ruokaa ja katsoa joku leffa jne.

..Kokemusta itsellä ei varsinaisesti ole. Me ollaan miehen kanssa oltu yksissä pian 7v ja en kyllä uskoisi, että jaksaisin kauaa tuollaista kaveri meininkiä. Seksiä meillä on joskus enemmän, joskus vähemmän, mutta sanoisin, että ainakin kertan viikossa.

Toivottavasti saatte asiat kuntoon! Varmasti stressaava tilanne. Ja seksittömyys ainakin täällä johtaa siihen, että molemmat on tosi herkkiä suuttumaan toiselle.

10.8.2014
carata
carata

Minusta teidän olisi syytä puhua. Ihan aikuisten oikeasti puhua asioista. Selvittää syyttelemättä missä menette ja onko teillä halua ryhtyä parantamaan ja pelastamaan tuota teidän parisuhdetta.

Minusta parisuhde on kuitenkin tosi pitkälti tahdosta kiinni.

Mutta molempien täytyy tehdä töitä.

Mieheltäsi on melko alhaista vihjailla ylipainosta kun se on kuitenkin tullut siksi, että teidän lapsilla olisi parhaat mahdolliset lähtökohdat.

Tupakan polton lopettaminen ei ole useimmille pikku juttu vaan se vaatii paljon tahtoa ja mielenlujuutta.

Nyt vaan molemmilta samaa  tahtoa jotta löydätte taas toisenne miehenä ja naisena. Ei vain kämppiksinä joilla sattuu olemaan lapsia.

Tsemppiä kovasti! Toivottavasti mies on vastaanottavainen aloitteelle mikäli saat aikaiseksi tämän keskustelun aloittaa.

Minusta keskustelu on teillä nyt ainoa vaihtoehto lähteä purkamaan tuota solmua.

10.8.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...