Iltalörppää??!!

Oisko mitä?

8.8.2014
riu
riu

Täällä onkii kunnon pulinat :) Ja mittään en muista :D Kuka kurja teki mulle lobotomian ku tuntuu et aivot uupuu?

Puhelinkii kirjottelee ihan mitä sattuu. Kyllä mie kauheesti yritän osua oikeiden näppäinten kohille.

Juu. Isännällä ol vika työpäivä tuolla. Masnantaina sit uuteen paikkaan. Kyllähän tuo melko paljon on jutellu et ketä kaikkiituli morjestas ja niin päin pois. Onhan se ny 10 vuotta ja kesäduunit päälle ollu tuola töissä et paljon tuttuja jäi nyt päivittäisestä elämästä pois.

Mut toisaalta uudestaki paikasta se tuntee palttiarallaa puolet tpimiston porukasta, että eiköhän tuo selviä hengisdä työpaikan vaihdosta. Ja ainaki esimies on pal parempi ko edellinen.

8.8.2014
misukka
misukka

ainiin ja unohin aiemmin että tuvitukselle paljon jaksamisia ja tsemppejä.. kuulostaa olevan harvinaisen sitkee tapaus.. ja viel nää helteet.. ite tein kans sen 4 päivää tämmösillä helteillä neitiä..

8.8.2014
Tatja84
Tatja84

vitsi tuvitus mä säälin jo aika kovin sua. .. Olin jo varma et sun tilanne olis lauennu mut taitaa tulla sit yhtä reippaasti kun myrmelin pienen kakkajumi ;) ei kyllä yhtään helpota varmasti jos toinen on ihan riiviö :'( tatja: nauti kaikin ruumiin ja sielun voimin omasta vapaasta! Se on kyllä mahtavaa että pääset vähän ulos ilman Pientä! riulla alkaa arki. . Mä mietin vaan mitä siitä munkin arjesta sit joskus tulee kun sinne kouluun vielä pääsen ;) mä oon ihan sippi ja sekasin. . Kävin pojan käyttövaatteet läpi ja rupesin vanhoja käymään mut sit loppu pussit ja voimat.. täytyy jatkaa huomenna tai ylihuomenna. . Kunhan huomenna saan aamulla anopilla lakanat pestyä ja vaipat ommeltua :) aah ompelua :) mitään en siitä tiedä, enkä osaa mut TYKKÄÄN!

8.8.2014
teeko
teeko

Mahtavaa monster! Kyllä voi olla hyvä fiilis kun yks stressi selätetty ja noin hyvin suhtautui :) Herranen aika et pigletillä on jo puoli väli! :O tsemppiä reissuun j! Kyllä se motivaatio sieltä palaa pikku hiljaa. . Tai sitten tulee muutoksen tuulet ja sitä kautta uutta ja ihanaa:)

8.8.2014
teeko
teeko

riu tää aika on menny niiiiin hitaasti! just sanoin miehelle eilen, että ainut hyvä puoli tässä on se et kesä ei oo menny ainakaan huomaamatta ohi. :D Johan tässä on oltu koko tää vuos paksuna, joten joutais olemaan välillä jo ilman kyytiläistäkii. :D

8.8.2014
Santtuvaan
Santtuvaan

Joo Piglet, kouluhommat jatkuu maanantaina, vien tuon pienimmänkii sillon hoitoon. Voi olla mielenkiintosta pysyä hereillä kouluhommien ääressä, muistan ku keskimmäistä uottaessa nukahin aina istualleen läppäri sylissä :D No ei tätä väsymystä ikuisesti kestä, ja kuhan päästään kunnolla rytmistä kiinni niin varmaan helpottuu. Toivottavasti :D Ja siis hurja, sie oot jo puolivälissä?

Ja jos hurjasta raskauden edistymisestä puhutaan niin kysynpä vaan santtu, että missä välissä sie oot noin pitkälle kerenny??? :D

Jii mie uskon ja luotan vahvasti etttä se siun työpaikka on jossakii uottamassa, ei oo ku ajan kysymys kun sie sen saat. Niin monta kertaa on vierestä viety että vääjämättä se on kohta siun vuoro :) Tuo rose-viini voi hyvinkii auttaa myös tuohon angstiin :D Ja onhan siellä Tampereella sitten kuitenkii kivaa kun vaan saatte lähettyy :)

Hahhaha myrmeli, joo ja jos lähtee kotoa etemmäs niin kannattaa ainakii ottaa kunnon varusteet mukaan :D Voi olla jommonen räjähdys kun tuo tuosta purkaantuu :D

Tatjan oma loma kuulostaa kivalle, voisin itekkii ottaa just samanmoisen :)

Ai misukan miehellä loppu vanha työ? Onko mies kovinkii haikeena? Ja hyvinhän sie oot kerenny vaikka mitä tännää, mie vaan kateellisena luen :)

Monster, kiva että tulitte exän kaa toimeen, sen kaa jouvut kuitenkii vääjäämättä olemaan tekemisissä. Ja tuo teijän työnjako oli erittäin kohtuullinen :D

PuhOuu joo tuo loppusiivous on just semmonen ettei nappaa ennää yhtään. Osaan samaistua :D

Mie jo aattelin että tuvitus on synnyttämässä, mutta ei vissiin... Voi hitsi.

8.8.2014
riu
riu

täällön kuuma.. ihan liian kuuma.. päivä meni aamuvuorossa töissä. sit pikapikaa kotia syömään ja kauppaan ja sit isukki lähtiki kaverinsa luo iltaa istumaan ja mä jäin pirpanan kans kotio.. mutta huomenna mää suuntaan omalle lomalle ihan yksin :) meen yönseuvuks tuohon lähimpään isoon cityyn kavereita moikkaa.. ekaa kertaa sitte tyttären syntymän ihan oikiasti omaa aikaa :o mitenhän sitä osaa olla..

8.8.2014
Tatja84
Tatja84

iltaa. täällä kiduttajamutsi! Meillä ukkostaa (jyrisee siis jossain kauempana) ja kuopusta pelottaa, mut silti parvekkeen ovi on auki. Pakko saada kämpän lämpötilaa laskemaan edes vähän! Tänään kävin neuvolassa ja seuraavan kerran sitten parin viikon päästä rv 39+0! hui! kävin sit neuvolan jälkeen shoppaa patit imetystopit (liivit käyn sit kun maidontulo tasaantuu edes vähän) ja vauvalle kaukalopussin joka saa toimittaa makuupussin virkaakin ekan talven. :) vaippojakin hamstrattiin vähän lisää vielä joten bäby vois hoksia kohta jo ulostautua!

8.8.2014
Santtuvaan
Santtuvaan

Saamaton päivä täälläkin. Ruokaa tehny poikkeuksellisesti kaksi kertaa tälle päivälle ja sitten oonki vaan aikonu koko päivän=) Tuos olis yhdet markkinat mitkä kiinnostais, kirjaston kirjat pitäis palauttaa, kaupassa käydä ja tekis mieli lähteäkaupunkiin vaate ostoksille ja ja ja mutta täällä kotona oon kyhnöttäny ja ruokia lukuun ottamatta en oo tehny mitään.... jospa tänään palauttais kirjat ja kävis kaupas ja huomenna olis reipas ja kävis siellä kaupungis ja sunnuntaina kävis aamusta kirkos kuuntelemas ku tytön nimi siellä sanotaan ja sitten markkinoittis päivällä ja illalla menis taas kirkkoon ku esikoinen siunataan koulutielle. Viettäis syntisen kesän päätteeksi tuollaisen hartaan sunnuntain=)

Ongelma vaan on se että meidän vauva on kovasti pantannu kakkaa, nyt on viikon ollu kakkaamatta ja tiistaina sai rota"rokotteen" niin ei kovin tohtisi kodin ulkopuolelle lähteä...sen nyt tietää ennakkoon että se päättyisi kakkaisesti=) ei ainakaan nätisti ja siististi ja hillitysti=) 

Niin no oonhan mä rattaita koonnu koko helskutin iltapäivän....melkoinen palikka testi.... saatiin ristiäislahjaksi rattaat ja ne toimitettiin mulle tänään....aika ihkuu saada jotain uutta=)

8.8.2014
myrmeli
myrmeli

Ehtoota.

Mie en ehtiny Kelaan vielä tänään. Mutta tuli käytyä terkkarissa kahesti ku unohin sen hemmetin lupalapun neuvolakortin väliin ja kotia. Joutu käyvä kotona hakkee lappunen jotta verinäytteet voitiin laittaa menee.

Sit mie kävin tilitoimistossa ja Nordeassa. On nyt sitten sekä MLLn että vanhempaintoimikunnan rahastonhoitajan velvoitteet hetkellisesti toimitettu.

Sit myö käytiin kaupassa ja siinä sivussa taas kebabilla ku kello oli jo vaikka mitä siinä vaiheessa.

Kotia ko pääs, ni punkkaan pötkölleen ku vätysti niin kauhiasti. Sit mie heräsi,kii siihen kauhiaan jytistelyyn ko esikko tuli koulusta kotio. Kuopus ei ihme kyllä kauheesti häiriintyny. Hyppäs kyl pystyyn mut sain sen samoin tein kellistettyä takasi ja unet jatku.

Nyt ilta menny esikon paria kirjaa päällystäessä ja kahtellessa mitä ihmettä isäntä töistä toi. Oli saanu tuommosen ison Aalto-maljakon ja siinä isohko kukkapuska. Ihan kiva.

Ja taas isännän omatekemä kakku uppos työkavereihin paremmin kuin tilattu kermakakku :D

Eihän se voinu tavoistaan poiketa vaikka tiesi, että läksiäisiin tilataan kakku. Aina vieny omatekosen kun ollut jotain juhlan aihetta.

8.8.2014
misukka
misukka

No ei se ota jos ei annakkaan, joten yritetään ainakii :D

Mie oon tännää käytännössä nukkunut kaiken päivää, iiiihanasti voikin väsyttää. Kait tää tästä joskus... Tietty nuo äkkinäiset aikaset aamut tekee tehtävänsä myös :D Meillä siis alko koulut torstaina, tyttö meni neloselle ja poika alotti ekaluokan. Äiti stressas ihan kohtalaisesti, mutta hyvin tää alku on ainakii menny, myös lasten koulukyytien osalta :) Pojalta kysyin että oliko koulussa niin kivaa että mennee uuvestaankii, niin oli kuulemma :D

Mikäs meininki mammoilla on? Kait muut on sentään pirteempiä? :D

8.8.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...