Riippuvuus

Onko kellään? Enkä välttämättä meinaa nyt mitään alkoholia tai tupakkaa...

8.8.2014
carata
carata

on, montakin:)

Huulirasva on number one. oon ollut siiä riippuvainen jo viimeiset 16 vuotta. pikasesti laskettuna oon hieronut näiden vuosien aikana huuliini noin 260 huulirasvaa. en pysty menemään edes nukkumaan ilman sitä.  huomasin sen hukatessani kerran intian rannikolle huulirasvani yökävelyllä. silloin en vielä tiennyt onko lähimaillakaan puljua joka olisi auki siihen aikaan aamuyöstä, joten tuli sitten valvottua suurin osa yöstä kun tajusin että saan kiskasta uuden tilalle vasta aamulla:D

toinen riippuvuuteni on sokeri.  siis eri muodossa. oli se sitten karkkia tai suklaabanaania tai jäätelöä. how ever. kroppa huutaa makiaa ja sitä on saatava! päivittäin. kiitos.  kahvikin häviää tälle addiktille. ja tupakki.

kolmas riippuvuuteni on käsirasva. mulla on tuubitolkulla sitä kotona.  ja yksi aina duuniautossa. raksahommissa onnistuin kuivattamaan kädet totaalisesti. kesti pari vuotta saada ne kuosiinsa, mutta sitten jäinkin siihen koukkuun. kiva.

neljäs riippuvuuteni on tapa-riippuvuus. tämä liittyy kahviin ja tupakkaan. ja sosiaalisiin tilanteisiin. voin olla kotona kolmekin viikkoa koskematta kumpaankaan, mutta en yhtäkään työpäivä ilman. tai yhtäkään kaveritreffiä ilman. mitä se miusta kertoo?

18.8.2014
Blanco
Blanco

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

18.8.2014
RJ89
RJ89

Teeko ja Maarua,kyl miullakin on tuo mies♥ en osaa nukkuu ilman sitä ja en kyl varmaan enää elää =) Vaikka minnuu ärsyttää ja ottaa päähän välillä sen sanomiset ja tekemiset niin kyl tuo on se mies jonka kaa haluun olla ja elää loppuelämän ♥

9.8.2014
niffe86
niffe86

sralla sä oot siis riippuvainen elämästä ja sen iloista :)

9.8.2014
teeko
teeko

Mulla vois kyl kans tuo mies olla listalla. Vaikka vaikeaa on välillä oikein toden teolla niin en pysty nukkumaan ilman häntä, enkä edes kuvitella elämääni ilman häntä. Joka päivä ikävä hiipii edelleen kuin teinillä joka olis just rakastunut

8.8.2014
teeko
teeko

Meillä pumppu pitää 24 asteisena, mut huutaa kyllä koko päivän. Yöllä on vain puhalluksella. Mut eikös pumputtomien kannata pitää ikkunat ja ovet kiinni päivällä ja yöllä auki?

8.8.2014
carata
carata

Somelainen mäkään en ole. Ihme kyllä, olen edelleenkin välttynyt tuolta facebookilta. Instassa olen, mutta en mä siellä kamalasti kavereiden kanssa juttele. Enkä sitä kyllä vertaisi faceen.

Puhelimen lisään kyllä listaan!
Se on aikalailla juurtunut kyllä käteen. Kun ostin uuden niin on alkanut olemaan vähän enemmän kartalla siitä, että mitä säätä kuluvalle viikolle luvataan ja mitä maailmalla tapahtuu. Sähköpostikin tulee luettua pari kertaa päivässä, kun aiemmin läppäri tuli avattua kerran tai pari viikossa.

8.8.2014
carata
carata

Lapseni
Luonnolisesti äidinvaisto tekee sen, että pari päivää voi olla ilman, mutta sitten pitää jo vähintään kuulla, että miten on syöny, onko kakannut, miten nukkui päiväunet jne. Ei niitä ilman vain osaa olla :)

Mies
Ilman miestä on vaikeaa nukkua, joten kai senkin olemassa olo alkaa olemaan jo riippuvuuden puolella. En tiedä onko se "juttu" henkilö itse vai kuorsaus, vai mikä. Mutta en mä kuvittelis elämää ilman sitä.

Tee
Ilman aamuteetä ei lähde aamu käyntiin. Jos en sitä ehdi juomaan, en koe vierotusoireita, mutta kyllä se aika pakollinen on.

Cocacola
Lasillinen on pakko saada kerran päivässä. Pepsi, light tai mikään muu merkki ei käy, pitää olla tavallista colaa. Jos päätä särkee, niin usein cokis auttaa siihen. Onko riippuvuus sit sokeri, ehkä....

Keitetyt munat
Näitä syön leivän päällä aivan älyttömän määrän. Parhautta on, jos keitetty muna on ehtinyt ennen syömistä käymään jääkaapissa ja on kylmä. Keltuaista en vieläkään ihan täysin ymmärrä, mutta pikku hiljaa, koska olen uskotellut sen olevan sen rasvan takia hyväksi aivoille....

Puhtaus
Olen siivousnatsi. Pahimmasta päästä. Kaiken pitää olla tiptop vähintään sitten, kun menen nukkumaan. Lapsi saa kyllä leikkiä ja sotkea päivällä, mutta illalla ennen unia siivotaan. Kerätään lelut, laitetaan tavarat paikoilleen. JOS en ole ehtinyt parina päivänä imuroimaan, saataan suorittaa yön pimeinä tunteina "hiljaisen imuroinnin", eli vedän suihkun lastalla kaikki paikat ja kerään sen pölyn sellaiseksi kasaksi. Näppärää mun mielestä. Kukaan ei ole koskaan tuohon herännyt, mutta kaivappa imuria puolilta öin, niin kaikki herää.

8.8.2014
carata
carata

Mulla on kyllä tuo tekeminen... Mä en voi olla paikallaan oikeesti hetkeäkään jos ei oo hyvää syytä, eikä ole mitään keskittymis yms häiriöitä. Mut en vaan osaa olla. .. Tai voin mä istua jos on vaikka hyvää lukemista yms aktiviteetteja. Sitten on nuo eläimet. . Mä oon yrittänyt elää Aikanaan hetken ilman niitä, mutta puolen vuoden jälkeen tuli sellainen olo, että tuun hulluks ilman niitä ja tajusin niiden olevan mun ainoa oikea stressin purku keino. . Tuo poika on kyllä sellainen et liian tyhjä olo on jos ilman sitä olen. . Ja sit on tupakka..

8.8.2014
teeko
teeko

Tottahan toki.

Liberon nettisivut näin alkajaisiksi. Somessa ku en oo, ni en oo someriippuvainen. Ja se riski olla someriippuvainen on itse asiassa yksi suurimpia syitä siihen ettei mulla mitään naamakirjaprofiilia ole. Koska sit sitä pitäis päivittää kokoajan näyttääkseen et on aktiivinen. Erityisesti työnhakijana pitäis olla kokoajan kärppänä enkä mie jaksa sellasta.

Sit mie oon riipuuvainen karkista. Ei joka päivä mut sillon tällön tulee fiilis, et nyt on pakko saada eikä siihen sit auta mikään.

Ja kyl miust tuntuu, jotta oon tietyllä tapaa riippuvainen noista tenavistakin. Mie oon ihan pallo hukassa ilman noita.

8.8.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...