Perjantaita!

Viikko ois lusittu taas. Miksi nämä vapaat menee aina näin kauhian nopsaan? Mitäs teitin muitten loppuviikkoon?

8.8.2014
misukka
misukka

voihan jösses misukan poikaa :( mut kyllähän lihasmuisti on tarkempi ja varmempi ;) mä kävin oikeen isossa kaupassa tänään hakemassa kokeeksi pari vakuumipussia ja alan kohta käymään pojan vaatteita läpi. Ensin käytössä olevat ja sit pitää raahautua ylös katsomaan nuo jotka vanhat läpi ja tulevat. . tietää sitten mitä tarvii ostaa ja mitä vois antaa pois jollekkin tarvitsevalle. Muistin jopa hakee kuminauhaa kun purin eilen reisikumpparit pojan ihan ykkösyövaipoista ja uudet pitäis anopin koneella siihen ommella. Mä oon ihan hurahtanut noihin mun siskon tekemiin kestoihin kun poika nukkuu niillä ku tukki yms... :D tekis mieli tehdä niitä jollekkin tarvitsevalle kun ne on niin ihania. . Ja kun tykkään niitä hypistellä ja opetella ompelemaan. niitähän vois sit kun siististi oppii ompelemaan tehdä jollekkin järjestölle jos ne ottais.. hmm

8.8.2014
teeko
teeko

Hiukka minnuu pelottaa toi tuvituksen tilanne. Vitsit, että pien ny oikeesti honais jo syntyy. Eikä mielellään kotio kuitenkaan.

Olihan teillä lyhkänen matka sairaalaan?

Meillä esikko tuli koulusta karmit kaulassa. Voi hitto ko oon sille sanonu monesti ettei ovea tarvihe paiskoo ni eikös se tömistäny sisään ku norsu ja ovet paukkuen niin että jokainen ikkuna talossa helähti. Mie jo luulin, että meillä ei o kohta ikkunoita talossa.

 

Ja tuo tasan tarkkaan tietää, että kahden aikoihin ei mekasteta kun kuopus nukkuu...

Ensin sai saarnan ja sitten pistin kulkee 20 kertaa ovesta ulos ja sisään, niin et kulkee pienen matkan päähän kumpaanki suuntaan siitä ovelta pois. Jos menis vaikka lihasmuistiin, miten ovista kuljetaan. Kun aivoihin on ihan selkeesti turhaa yrittää saada uppoomaan yhtään mitään.

8.8.2014
misukka
misukka

Kyllä se kohta tulee tuvitus! Mulla meni kans alle tunti aukeamisessa salissa... Mulla pitkitty vaan ponnistusvaihe kun poika oli 45min jumissa ja lääkäriä ettivät ni ei saaneet imukuppia. meinas pojalt henki lähtee. . Mut loppu hyvin kaikki hyvin ku sain se sit väkisin ponnistettua kerrallla koko miehen kun mummo hieman psyykkas kuiskaamalla et nyt on pakko senkin jäärä...

8.8.2014
teeko
teeko

Ai! Mä luulin, et teltoissa on korkeintaan jotain arpoja. Täytyy käydä siis sielläkin pyörähtämässä! :)
Mittaukset on onneks jo alkuviikosta, joten kauaa ei tarvii jännittää! Hieman kyllä pelko persiissä saa olla, kun ollaan omamme myytyä oltu kodittomia. Jos mittauksessa siis viisarit heilahtaa ja talo onkin märkä, niin joudutaan vuokralle ja nekin tuntuu nyt olevan kiven alla. Tai no, onhan niitä, mut ei lapsien kanssa voi oikein mihinkään yksiöön keittokomerolla mennä.

8.8.2014
carata
carata

Ai niin ja caratalle tosiaan onnittelut talosta,jos ei nyt siihen mittausten jälkeen mitään mutkia tule matkaan :) Eilisestä ketjusta siitä luin,mutten jaksanut eilen kirjoitella,meillä yhdistyksen teltalla kanssa narunvetoa ja teltta sijaitsee siinä ranta tiellä ;)

8.8.2014
Vipe
Vipe

Tuvitukselle voimia! Mä synnytin poikaa pitkään ja hartaasti, vaikka papereihin merkattiin se 5h. Supisteli ties miltä viikoilta asti, kanavaa oli kunnolla vain ekassa lääkärin tarkastuksessa ja olin pehmennyt jo rv 30. Kahdesti menin synnyttämään. Ekalla kerralla kipulääkkeen jälkeen kaikki supistukset vain katosi! O_o Toisella kerralla menenssä pää tuntuikin jo ja olin 4cm auki! Ja salissa kävi samanlailla, kuin teekolla! Kätilö oli just katsonut, että oon 5cm auki ja aiitä varmaan 10-15min, niin olin täysin auki!

Mulla oli tänään joka viikkoinen yh aamu, kun mies oli yön töissä. Näitä aamuja on aina yksi viikossa, kun mies tekee neljää päivää (tekee yhden päivän sisään).
Tyttö nukkui onneksi 7 asti ja poika melkein 8. Leikittiin aamupalan jälkeen kaikessa rauhassa, kun ruoka oli valmiina eiliseltä, kunhan vaan lämmitti. Onneksi.

Poika meni päiväunille 12 aikoihin, mutta tyttö ei sitten millään meinaa enää mennä. Nyt yrittänyt jo tunnin nukkua, mutta koko ajan höpötys kuuluu. Äänien perusteella tainnut ottaa myös kirjoja sänkyyn. En tiedä pitäiskö vaan lopettaa sen päiväunet, kun kokemuksesta tiedän, et illalla tyttö on aivan kamala, kun menee jo yli väsyneeksi. Kai ne tän kuun jälkeen saa jäädä, jollei saa 2v täyttäessä jotain ihme valaistusta, että "äitiä kannattaakin totella/kuunnella, päiväunet onkin hyvä asia, ruoka ei ole pahaa".

Pinterestin takia väsyttää! Etsiskelin yöllä kaikkia kivoja kuvia, joista vois saada inspiraatiota omaan kotiin. Onneks tajusin ennen puolta yötä mennä nukkumaan, jotta sai ees sen 7h unta, mutta kuitenkin.

Vipen tavoin täälläkin on tiedossa viikonloppuna elomessuilua. Muutama metrilaku on saatava, sekä tietty muikut. Lisäks tytölle ilmapalloja ja tivolista muutama narunveto.

8.8.2014
carata
carata

Kurjaa että tuvitus joutuu edelleen kärvisteleen olojen kanssa,etenkin kun aluksi piti lepäillä ettei tule liian aikasin! Toisaalta itsekin ymmärrän ton käynnistämis linjauksen,että jos vauvalla kaikki hyvin niin ei hoputeta,koska onhan se aina isompi tressi vauvalle jos häädetään ulos ennenkuin itse on valmis.. Kurjaa tietysti äidin puolesta.. Itseäni ainakin inhottais juuri senkin takia että pelkäisin vauvan sitten syntyvän kotio,kun ei tiedä mitkä supistukset sitten ajaa asiaa eteenpäin.. Meillä ainakin poika syntyi niin nopeasti ja mulle on nyt molemmissa ultrissakin sanottu että pitää lähteä heti kun tulee supistuksia,niin miten tossa tilanteessa sitten osaa lähteä.. Ja oishan se kiva levättyäkin saada..

En enää muita edes muista.. Monsterilla onkin aika kiusallinen paikka,toivotaan että menee kuitenkin hyvin :)

Onko Sralla kokeillut että päättää ettei nyt ketään miestä huoli.. En tiedä pitääkö paikkansa mutta monet väittää että kun lopettaa etsimisen,niin löytää ;)

Misukalle jaksamista asioiden hoitoon ja muille jotka oli asioita hoitamassa tänään..

Täällä viikonloppu menee elomessujen parissa,itsellä on pari työvuoroa yhdistyksen teltalla.. Ja muuten pitää vaan nauttia miehen viimeisistä loma päivistä,ens viikolla se palaa töihin ja jäädään pojan kanssa kaksin..

8.8.2014
Vipe
Vipe

j.llä on tulossa rankka viikonloppu. Jos se nyt lähtis syntymään tuvitus! peukuton täällä pystyssä! ! Mulla tais olla tuo sama tilanne ku menin poikaa synnyttämään mut kyllä se kanava sit yhtäkkiä hävisi ja muistan ku sain salissa vielä huutaa kätilölle ku se ei uskonut et ponnistus vaihe alkoi. Oli just sitä ennen kattonu et on 4cm auki ja kyllä sit olikin jo 10 kun se suostu kattomaan.. Et ehkä se nyt tästä lähtee! ! misukalle jaksamista sinne Kelaan. .. että mua inhottaa jos siellä joutuu käymään kun tuntuu että saa aina rautalangasta vääntää ku ei mee perille mikään. . Mun pitäis käydä pojan vaatteet läpi. Ehkä sitä tänään tiedossa talleilun jälkeen monsterille mukavia pullantuoksuisia hetkiä! saavat luvan ottaa sut hyvin vastaan. . ;)

8.8.2014
teeko
teeko

Meillä termiitit iski mun sänkyyn ennen seiskaa ja kauhee mylläys päällä. Käskytin ne pois kun eivät osanneet olla.

Kuopuksella muutenki nyt aamusta kauhee härkkiminen päällä. Ihan kokoajan isoveljen kimpussa. Vessastakin sai äänien perusteella karjua ohjeita... Huoh mikä aamun aloitus.

Mä aattelin, et tänään käyn sielä labrassa piikityttämässä itteni. Pissinäytteen otin klo 5.40. Sain mä 40 minsaa sitä vetkutettua mut se makso mulle sit aamun unet eli ei tullu uni silmään uudestaan ku just ennen ku noi riehupellet tuli hyppii punkkaan.

Oli mulla jotain muutaki suunnitelmaa tälle päivälle. Jaa, niin. Kelaan pitäs mennä kyselee et saanko mie rahhaa näiltä pakkolomapäiviltä. Kun työkkäri lupasi lausuntoa laittaa. Mun tarttis jonkinmoista hakemusta laittaa enkä tiiä miten noi lomapätkät pitäs merkata.

Ehkä ne kertoo, tai sitten ei. Näkkeepähän.

Mut kohta pitää mennä noille aamupalaa laittaa et isompi ehtii taksiinsa ja kouluun.

8.8.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...