pienet ne on ilot miullakin:D

halusin vain tulla hihkumaan, miten mahtava fiilis tuli minuutti sitten kun ihmettelin tässä tietokoneen ääressä että mitenkäs mie sainkaan näin ihanan selkävenyttävän ja rentouttavan asennon aikaan.. no kas! mullahan taipuu jo polvi leuan alle kun istun penkillä siten, että toinen jalka on penkillä kyykkänänä! aivan mahtava fiilis kun piiiiitkästä aikaan ei ookkaan sen kokoista mahareppua eessä joka sen oisi estäny xD voi tätä riemun määrää! mie varmaan tulen tänne hihkumaan sitten sinä kauniina aamuna kun huomaan kyenneeni nukkumaan yöni mahallaan ensikertaa sitten tiineyden jälkeen, vielä en sitä uskalla ees kokeilla ;)

1.8.2014
Blanco
Blanco

Mulla tytön kanssa menkat oli pois 8,5kk, jonka jälkeen tuli pari tippaa ja sitten poika olikin jo tulossa. Poika on nyt pian 6kk ja menkkoja ei mulla ole vieläkään. Papan jälkeen vuodin hetken, mutta se oli odotettavissa, kun ottaja oli aika kamala täti, joka kaivoi jostain todella syvältä sen näytteen. Sattui aivan sairaasti.

Mä olen joskus nuorempana kokenut tampponit taivaan lahjaksi, mutta aika pian tilalle tuli kuukuppi. Kuulin meinaan mun luotto gyneltä, että tamponeista lähtee jonkin verran sellaista nukkaa, joka voi kertyä tukkeeksi sinne munasarjojen munanjohtimiin ja näin ollen munasolu ei välttämättä pääse tulemaan sieltä ja näin ollen voi haitata hedelmöittymistä.
En tiedä perustuiko tieto tutkimuksiin vai mihin, mutta jäi mulle ainakin mieleen.

Maidontulo voi vaihdella. Vaikka olisi yhtä pitänyt täysi imetyksellä, niin toisen kanssa ei välttämättä tule riittävästi. Usein esikkoa imetetään ja tosikolla ei maito riitä. Syy on useinse, kun toisen kanssa kroppa ei ehdi lepäämään tarpeeksi ja näin ollen maidontulo vähenee, kun muuten se kuormittaa niin paljon kroppaa. Mutta ei mitään ole varmaan kiviin kirjoitettu. Maidontulo on aina mysteeri. Musta se on muutenkin aika ihme, että nainen voi ruokkia lapsen! :)

2.8.2014
carata
carata

:D

2.8.2014
teeko
teeko

Papa-kokeen ottivat viime kuussa kierukkaa ajatellen, niin siellä täti heti kysyi, että koskas on edelliset menkat olleet?!? :D Ei ollut tyytyväinen tuohon 2010 vastaukseen, joten kysyikin, että koska olen synnyttänyt :D

..Menkat on aivan sieltä ja syvältä, etenkin jos on yhtään kuuma kesä. Kuukuppi onneks helpottaa. Harkinnassa ois myös kestoside, jos kuppi pettää, kun ne rapisevat muovilärpäkkeet ei näillä ilmoilla kiinnostais. Eikä kyllä rapiseminen muulloinkaan :') Kestositeihin en oo kuitenkaan vielä päätynyt, kun en oikein jaksais pelata niidenkään kanssa ja tamponi on ehdoton ei.

1.8.2014
carata
carata

carata, hui olkoon, sulla on pitkä tauko ollut menkoistakin:D  ei sen puoleen, että niitä kukaan hirveästi kaipaisi, mutta totta. kyllä sie oot ollut jo pitkään sitten "toisten armoilla", eli voin vain kuvitella sitä hetkeä kun saat kropan vain ja ainoastaan itsesi käyttöön:)

1.8.2014
Blanco
Blanco

Ilman mahaa oli alkuun outoa ja valitettavan usein heräsin yöllä silittelemässä sitä raskauden jättämää löllykkää! Jotenkin sitä vain oli tottunut silittelemään. Pikku hiljaa se onneks pieneni. Nyt on 6kk synnytyksestä ja imetys on tehnyt tehtävänsä ja täällä alkaa vatsa olemaan täysin entisensä. Ainakin kokonsa puolesta, arvista nyt on turha sanoa mitään..
Kengät saa jalkaan ilman miehen apua, puhumattakaan kynsien lakkauksesta ja jalkojen rasvauksesta!! :))

Nyt odotan vielä innolla sitä, että saan koko kropan omaan käyttöön. Eli imetys kun loppuu, niin marssin kyllä liivikaupoille ja oston hyvät ja tukevat liivit!

Edelliset menkat ovat olleet 2011 joulukuussa. Sen jälkeen olen ollut joko raskaana tai imettänyt. Nyt on siis mun vuoro!!

1.8.2014
carata
carata

:)

1.8.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...