Tirjantai!

Siis onhan nyt tiistai. Mie oon sekasi ku seinäkello.

29.7.2014
misukka
misukka

Täällä on kyllä ukkostanut mut ei oo helpottanut. . Mä oon jääny ihan koukkuun tähän klikkaa mua-ohjelmaan. Aika ukkosen välissä on poika juossu altaaseen uimaan kiireellä :D poika ilmoitti tänään kaupassa et tulee pissa. :D eipä täällä kummempaa. käsin pessyt kaikkea kun ukko ei osannut kysyä pojalta jos tarvis pissalle mennä kun olivat pelannee. Oli sit keskittynyt niin paljon omiin juttuihin tuo poika et ei ollu muistanut mennä potalle. pojan tuoli lähti pesuun

29.7.2014
teeko
teeko

Juu, meillä on aina varjon puolelta ikkunat levällään ja auringon puolelta kiinni + verhotkin edessä. Tuota tuuletinta en kyl tiiä miten se olis parempi. Toisaalta se on kauhian iso ja meillä heikosti vaihtoehtoja sen sijottelulle.

Mut kyl se kai taas tästä ku toi aurinko menee mettän taa ni lämmötki laskee jopa siihen 25:een. Sit on yön kaikki luukut levällään ja aamusta heti herättyä makkareitten ikkunat kii.

Kyl se ukkonen tuossa taas kevyesti jytisteli mut ei meille helpotusta tuo.

29.7.2014
misukka
misukka

Pööh. Mä tulin töistä kotio vajaa tunti sitten ja sit syötiin isännän kanssa. Tuntuu ihan hassulta olla kaksin kotona ku tenavat on mun vanhemmilla. Äitee halus ne sinne kyläilee viikoksi ennemmin ku olla täällä meillä niitä hoitamassa.

Eikä me hoopot osata käyttää tätä aikaa ees hyväksi mitenkään. Tosin ei näillä helteillä jaksa mitään tehdä. Täällä vieläki tosi kuumaa. Hiukka kade oon ninnupille ku teillä vähän lämmöt helpotti.

Isäntä oli vähän mutruna ku se ei töistä tultua päässy touhuu mitään ku tuli vettä. Noi lyhyet sateet ei vaan vaikuta tähän kuumuuteen mitenkään. 2 päivää odotettu niitä ukkosia mut ne mokomat kiertää molemmin puolin.

Tuuletin pörrää mut ei sekään auta ku tota 30 asteista ilmaa pyörittää.

29.7.2014
misukka
misukka

päivää! Onnea janeccon pienelle! Varmaan ihan kiva nähdä tuollaisia vauvaunia painajaisten sijaan! Nyt rupee olee lämmin touhuta. . väsymys painaa päälle ku on vaikea nukahtaa.. Meillä on alkuillasta kaikkein kuumimmillaan ja viilenee puoleen yöhön mennessä ni ei meinaa uni tulla hikoillessa.. tallilla oltiin aamu ja papa olis 14.30 plaah... No ei auta muu ku pistää ukko vahtimaan poikaa väkisin ja mennä. . uimaan tekis mieli mennä mut saa nähä. Yksin ei jaksais tuon kans ku se sekoaa ku pääsee rantaan ;) olis kiva ku olis ylimääräinen käsipari auttamassa. Sit pääsis iteki lenkin uimaan :)

29.7.2014
teeko
teeko

Kävin viiden aikaan pissalla ja vartin vaille 7 havahduin paniikissa, et paljo kello oikein on. Totesin, et vielä puoli tuntia saa pötköttää ja nyt on kaikki ihan sekasin ku menin nukahtaa tuossa välissä.

Näin ekan vauvaunen, heh. Mä olin jollain gynellä ja se tunki sellasen nyrkin kokosen härvelin tuonne mun sisuksiin. Ja sit se kuva telkkarissa oli piirros, sarjakuvaa. Voi jestas :D

Kivempi tällänen uni, kuin mitä on kertaakaan aikasemmista nähny. Ne kun on ollu lähinnä painajaisia.

Kauheen kuuma edelleen. Sais hetkeksi hellittää nää helteet. Mut perjantaina alkaa loma, palkaton sellainen tosin. Sit tulee varmaan vettä taivaan täydeltä kun meikkis lomailee.

29.7.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...