Uusia ystäviä vailla Vaasasta

Heips! Olen 33-vuotias vaasalaisnainen ja odotan ensimmäistä lastani (laskettu aika 21.9.). Olen hieman erakkoluontoinen, mutta nyt kaipaisin kovasti uusia ystäviä elämääni. Olisikos siis Vaasan seudulla muita yksinäisiä odottajia minulle kaveriksi? Olisi kivaa, jos olisit myös ensisynnyttäjä. Ota rohkeasti yhteyttä!

26.7.2014
ElectricSuzy80
ElectricSuzy80
3 years, 3-month-old toddler

Heo naks! Kiitos vastauksestasi. :-) Ehdittiin tyttösen kaa kerran käydä MLL:n Maitoliigassa, mutta suureksi harmiksemme ryhmä jäi tauolle, kun molemmat pitäjät lähti muihin töihin. Toivottavasti se jatkuisi pian! Täytyypä testata noita avoimia päiväkoteja, ja ehkäpä Setlementin kauttakin löytyis sopivia ryhmiä näin pienen kanssa. Mukavaa syksyä sinulle!

28.10.2014
ElectricSuzy80
ElectricSuzy80
3 years, 3-month-old toddler

en enää asu vaasassa, mutta siellä asuessa hyppäsin itse avoimessa päiväkodissa ja mll:n perhekahvilassa. tykkäsin niissä käydä, vaikka välillä siellä oltiinki vähän niinku omissa oloissa.. :) toivottavasti löydät vaunuttelukaverin!

26.10.2014
naks
naks

Kyselenpä uudestaan äippäkavereita eli mahtaako täällä olla vaasalaisia äitejä/vauvoja vaikka seuraa? Meillä tuhisee nyt 3 viikon ikäinen tyttö kotosalla ja olisi tosi kivaa saada vaunutteluseuraa arkipäivien iloksi. Asumme Hietalahdessa, mutta pääsemme autolla liikkumaan muuallekin. Kahvittelu ja leikkipuistoissa käynti kiinnostaa myös! Jään mielenkiinnolla odottamaan vastauksia. :-)

26.10.2014
ElectricSuzy80
ElectricSuzy80
3 years, 3-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...