Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

neljä vuotiaat, kuis hurisee?

Saa muutkin vastata mut ajattelin tänne laittaa ku omani tällöin suntynyt. Terve ja hyvin kasvanut tyttö. Mua vain ihmetyttää et tämän ikäsellä on pukamat.. siis täh?!? Miten sitten ku on vanhempi..onko teillä jo kuivat öisin? Tääl ei vielä eikä päivä kuivakaan, mut kyl tää tästä. Päivä rytmikin saada että ei napostele ja juo silloin tällöin.. Muuten on vilkas ja huolehtivainen isosisko ja mielellään leikkii.. nukkumaan meno on vähän niin ja näin.. joskus pitää kantaa jos sittenkään ja venyy joskus 1.. :(

24.7.2014
nki91
nki91

Meillä neiti vasta oppinu pyöräileen kun vasta toinen kesä kun pyörän kans ollu. Hiihtoa kokeillaan ens talvena ja luisteluaki ois tarkoitus myös. Meiltä kyl pääsee sammakoita mut ei ole neidillä jääny suuhun.

Uhma on meilläki ihan järkky. Isiä uskoo paremmin ja mun hermoja koittelee.

Kyllähän tänne saa kaikki tulla jutteleen jos -10 on taloudessa. :)

31.7.2014
nki91
nki91

meillä poika tulee vasta lokakuussa 4, mutta ängin tänne silti kirjotteleen. meillä poika on ollu päiväkuiva viime kesästä. annettiin olla kesä ilman vaippaa niin oppi siinä samassa. yökuiva ei ole vielä, mutta en siitä stressaa. mulla ja miehellä pahana tapana kiroilla sillon ku oottaa pannuun. poikakin sitten kiroilee välillä, yhdessä välissä pahastiki, mutta kun ei välitetty lopetti. mutta se vaati oikeasti ainaki kuukauden päivät sitä välittämättömyyttä.. nykyään korjaa meitä vanhempia jos v***u pääsee suusta, tulee heti topakka vastine että pitää sanoa vitsi :) meillä opittiin kans ajaan ilman apupyöriä ja vauhtia riittää. voisin sanoa että erittäin energinen tapaus :) uhmauskin on sitä luokkaa, että välillä järki meinaa lähteä!! meillä lapset ollu kesän kotona ja nyt huomenna menevät uuteen hoitopaikkaan. kovasti tuntuu tätä vanhempaa herraa jännittävän. onneks meillä mahdollisuus siihen että ei tarvi olla ku pari tuntia ekana päivänä!

31.7.2014
naks
naks

No luulis isi nyt tajuavan ettei oo fiksua, ja et ei haluis et oma lapsi kiroilee. Kyllä mä ainakin olisin niiiiin vihanen miehelleni jos ei älyis lopettaa!

31.7.2014
Lintu4
Lintu4

Tosiaan jos isi tai äiti kiroilee niin se poistaa ensin omasta sanastosta
Näin varmaan se katoaisi pojunkin sanastosta.

31.7.2014
nki91
nki91

No jospa se kiroilu pitäis kitkee eka pois siltä isiltä...

30.7.2014
Lintu4
Lintu4

Mä muistan mun serkku oli sellanen et isä kiroili niin muutti sen sanan peijooniksi. Niin huuteli sitten 2.5 vanhana sitä.:) enpä tiedä miten sen sais pois. Oletko puhunu sen kanssa tai lukenu jotain satua missä olis rumista sanoista. Ainakin itte toppaan heti jos käyttää.. sanon vain et hyi ja jostain mistä tykkää niin lähtis pois vähäksi aikaa. Esim lempi lelu..

26.7.2014
nki91
nki91

Oispa tyttökin kuiva mut päivä kerrallaan..

25.7.2014
nki91
nki91

Meidän kohta 4v poitsu oppi alkukesästä ajaan ilman apupyöriä, nyt tykkää uida käsikellukkeitten kanssa. Muutenkin liikunnallisesti aktiivinen. Oppi kuivaks vähän ennen 3v ja yökuivaks joku puol vuotta myöhemmin. nukkuu 12-13 tuntia yössä.

25.7.2014
Lintu4
Lintu4

Kukkuu??

25.7.2014
nki91
nki91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...