epämiellyttävä paineen tunne emättimessä rv21

Onkos kellään muulla ollut epäimirllyttävää paineen tunetta emättimessä vai täytyykö mennä turkuun tarkistamaan

23.7.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

Tarkoitan myös, ettei tarvitse välttämättä laskeumia olla, jos nuita tuntemuksia tulee. Vaan väsyneistä lantionpohjalihaksista, jotka vain nyt kaipaa kipeästi harjoitusta.

24.7.2014
päivänlilja89
päivänlilja89

Mulla tuli ensimmäisenä mieleen lantionpohjalihakset. Kun minulla on ensimmäisestä synnytyksestä jäänyt lievää virtsarakon laskeumaa ja se vaivaa nyt raskauden aikana. Tunne on kuin painetta, välillä kuin kiristystä. Tuntuuko sulla virtsatessa tuota painetta kovemmin? Mulla nuo tuntemukset on siis merkki harjoitella lantionpohjalihaksia, jotka joutuu koville kun vauvamaha kasvaa. On helpottanut paineet, kun on jaksanut jumpata nuita lihaksia. Tämmönen tuli mieleen..

24.7.2014
päivänlilja89
päivänlilja89

Mulla on ollut jo pari viikkoa, kaikki tulehdusarvot otettii ja fluori ja tehtii tarkastus myös alapäähän kaikki onneksi ok. Oon nyt rv22+1. Mulla on myös semmoista vetävää kipua alapäässä, ei mahassa lainkaan ja todettiin että se on vauva mikä siellä juilii ja painaa hermoja :) jos nousee kuume ota yhteyttä lääkäriin. Muuten voit tottakai soittaa neuvolaan jos vielä huolettaa :)

24.7.2014
diipadaapa
diipadaapa

En tiedä millainen paine, mutta jollain vauva asettuu pää alaspäin jo varhain ja alkaa hakemaan päälle oikeaa asentoa. Kyseessä voi siis olla vauvan pää, joka siellä painaa. Jos itseä häiritsee ja kipu on sietämätön, etkä saa esim.levättyä, mene lääkäriin tai ota yhteyttä neuvolaan.

23.7.2014
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...