Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mistä hyvä välikausihaalari?

Nyt hyviä vinkkejä minkä merkkinen haalari, millainen, mistä löytää ja tietty kokemuksia kestävyydestä! Etsinnässä siis 10kk pojalle noin 80cm vk-haalari edullisesti. Toki jos jollain on tarpeettomana ehjä niin mulle saa tarjota :) tuo kun kuitenkin on niin lyhytaikainen ja tuon ikäisellä jo koon puolestakin.

16.7.2014
Outska80
Outska80

No meilläkin ollu käytössä mitä ollaan tutuilta saatu tai alesta löydetty! :D Ihan kiskurihintoja, jopa noi "halpismerkit" on nykysellään about 70e! :O Viimesin haalari ostettiin viime syksynä -70% ja merkki on Ciraf. Pitää sadetta ja tuulta ja kivan värikäs ja heijastimet yms. löytyy. Hyvä haalari kaikin puolin. :)

Määkään en rupee yli 50e maksamaan, kun käyttöikä niin lyhyt. Tyttö hirmunen hujoppi ja kasvutahti on ollu semmosta sentti per kk luokkaa, eli syksyllä kun ostaa, niin tuurillaan mahtuu vielä keväällä, kun ottaa vähän reilumman, mutta ei tietookaan, että enää seuraavana syksynä. :D Nyt onneks saatiin kummitytöltä takki+housut, eli seuraavaks saa ressata, että mistä talvivaatteet! XD

25.9.2014
Monster
Monster

Olen ostanut vain kaksi haalaria uutena, Reiman ja nyt Pomp de Luxin, muuten saatu serkkujen vanhoja tai kirppikseltä.
Tämä Pomp de Luxin Soft Sell haalari on minusta ihan huippumukava varsinkin jos matkustaa autossa. Kapea ja joustava malli, ei tarvitse turvaistuimeen tunkea leveää haalaria turvavöihin. Kestävyydestä en osaa vielä sanoa sikäli kun ollut vasta muutaman päivän käytössä. Mutta hinta kun on 40€ niin minusta on halpa verrattuna Reiman jopa 100-200€ haalareihin. Kai niissä on parempi kulutuksen kesto...

24.9.2014
Minnie
Minnie

Ai niin ja reimasta sen verran että he ovat vaihtaneet sitä koko juttua.. Tai siis kun reima on ennen ollut aika reilua kokoa,niin ei ole enää.. Ainakin toppahaalareissa meillä kävi niin että meillä oli 74 kokoa vanhan mallin haalari ja tilattiin uusi kun alkoi jäädä pieneksi,tilasin 80 koon ja ihmettelin miksi näyttää kuin ei olisi sen isompi,no vertasin tähän 74 kokoon,niin olivat saman kokoiset ja vaihdoin sitten 86 kokoon eikä sekään mitenkään paljoa isompi ole kuin tuo 74,mutta oli sentään sen verran isompi,että menee pojalle vielä ainakin alku talven..

Laitoin s-postia reimalle ja kysyin asiaa,niin sieltä tuli vastaus että ovat muuttaneet niitä koko juttuja,koska ihmiset kuulemma valittanut kun on niin isoja..

Ajattelin että tämä on ehkä hyvä jakaa tässä keskustelussa,jos joku on kuullu saman mitä minullekin on aina sanottu,että reimalla on tosi reiluja kokoja,niin ei ole enää.. :)

24.9.2014
Vipe
Vipe

Meillä on välikausihaalareita siunaantunut aika moinen kasa,kun ollaan saatu jotain vanhoja ja sit ostettu itse,koska ne vanhat ei ole ollut vedenpitäviä.. Meillä kyllä kuriksiakin käytetään,mutta ei varmuudeksi,joten välillä jos on sade yllättänyt,nii olen huomannut että ainakin lassie pitää hyvin vettä.. Reimankin haalari meillä on jossa vedenpitävyys,mutta se on kirpparilta,joten en enää luota siihen,niin sitä ei ole testattu että pitääkö vai ei,mutta reiman toppahaalareissa ainakin toi vedenpitävyys on hyvä..

Itse haluaisin sanoa tohon koko juttuun että meillä ainakin on nyt samoilla haalareilla menty yli vuosi elikkäs 2 kevättä ja kohta 2 syksyä.. Ostin pojalle keväällä kun oli jonku 9-10kk 80 koon välikausi haalarit,jotta menis syksylläkin.. Ekana keväänä ne oli vähän reilut,muttei liian reilut että ois häirinnyt toimimista ja nyt poika 2v 3kk menee edelleen samoissa 80 koon haalareissa.. Ja itse asiassa kun tein alelöydön ja ostin sellaisen lassien haalarin jossa on kurahousua se alaosa,niin ostin kokoa 74,ajatellen että on sitten seuraavalle,niin sekin mahtuu pojalle vielä.. Eli lassie on ilmeisesti aika reilu koko.. Eli toi 80 koko voi hyvin mennä keväälläkin ellei pidempäänkin,riippuen tietysti että kuinka sopiva se on nyt.. Mutta itse suosittelen ostamaan pikkaisen reilun koon,niin menee pidempään.. Mutta ei toki liian reilua,koska sitten lapsen on hankala kävellä ja kiivetä jos haarat roikkuu liian alhaalla..

24.9.2014
Vipe
Vipe

Pojalla menee vielä viime syksynä hankittu vk-haalari ja on edelleen oikeen hyvä! :-)

24.9.2014
pelargoni1
pelargoni1

Reiman haalareista on kokemusta ja olen tilannut niitä suoraan Reiman verkkokaupasta (alesta), hintaa noin 50€. Hyviä ovat. :-) Meijän 10kk tytöllä on 80cm kokonen, olis ollu viksu ja vaihtanu vielä koon isompaan, niin ois mahtunu keväälläki, mut siis nyt tommonen. Ei vielä ole ulkoillut muuta kuin vaunuillen kylläkään..

24.9.2014
pelargoni1
pelargoni1

ei meilläkään kurahaalaria pidetä :D kerran vai kaks oon kokeillu ja molemmilla kerroilla oli pojan kintut märät sieltä haalarin alta.. kauheesti oli hyötyä siitä :D
toisaalta meillon ollu täysin vedenpitäviä normipukuja toppapukuina ni on hiostanu aika paljon, ni oon pitäny vaan oikeesti märällä, pakkasellahan tuo rutis ja paukkukin sen verran että luulin repeevän liitoksistaan..

vesikeleillä on sitte vuorellinen sadepuku (lidlin sadepuvut on ihan loistavia ja maksaa tyyliin 15e/setti), housut ja takki tai sitten suprafill, meillä on kaikki halvimmatkin puvut kestäny kyllä kurassa konttailua kastumatta läpi mutta ei uima-altaassa vyötäröä myöten istuessa (sekin kun on kokeiltu muutaman kerran edellisessä kodissa :D)

mutta vaikka ois kuin vedenpitävä ni puku ei välttämättä kestä sadetta..
totesin kun etsin netistä tietoja joskus yhdestä meidän remupuvun vedenpitävyydestä niin hirveen moni oli valittanu että kestää kyllä vaikka lätäkköön istua mutta sateella vuotaa puku olkasaumoista. sitten tuli ahaa elämys että sieltäkö se vuotaa kun on meilläkin jonku kerran ollu pusero märkä..
moni puku on vyötäröstä alaspäin vettäpitävä mutta ei sieltä ylhäältä, se kannattaa puvuissa tarkistaa. sadekeli voi syksyllä yllättää vaikka kauppareissulla, me kun liikutaan pääosin jalan tai vaunulla ni ollaan vähän sään orjia..

se hyvä puoli on ollu noissa takki-housu-yhdistelmissä, ne yleensä kestää molemmat vettä jos niin sanotaan ja ihan sama tuleeko alhaalta vai ylhäältä ja yleensä istuuvatkin paremmin..
raiskin 2-osainen oli mun tytöllä viime syksynä (eli 11kk alkaen) ja tän kevään ja oli ihan huippu, jos ois ollu haalarihousut ni ois ollu täydellinen..

17.7.2014
ninnup
ninnup

Mulla Linnun kanssa sama tyyli eli ostan aina vedenpitävät välikausihaalarit kun en tykkää kurahousuja pukea. On meillä pojilla kurahousut mutta varmaan pari kertaa vuodessa vaan käytetään. Nyt tänä syksynä joudun varmaan muuttamaan mieltäni ja ostamaan kun on kuravarusteet kun pojat menee päiväkotiin.

16.7.2014
piglet82
piglet82

Mulle on ollu se ja sama mitä merkkiä kunhan vaan on vedenpitävä, koska mä en koskaan pue lapsilleni kurahaalaria päälle. Ja sit ei tarvii arpoo ulos lähtiessä et sataakohan se vettä vai ei ja onkohan se maa nyt märkä vai ei. Ja aina oon ostanu alennusmyynneistä juurikin näihin aikoihin.

16.7.2014
Lintu4
Lintu4

meillä on ollu vaikka sun mitä merkkiä on edukkaasti (jopa ilmaiseksi käytettynä) saanu näillä lapsilla.. nyt on hyvä aika mennä katselemaan ihan marketeihin kun on alet menossa.. pääosin meillä on peruslassieta ja sekin yleensä alesta jos olen ite ostanu, ei nää oo koskaan saanu pukuja rikki vaikka kuinka rylläisivät missään :D on käyty läpi remut, reimat, nameitit, cirafit, lotat ja lassit, naperot, lassien suprafill.. kestäneet on kaikki, sateenpitävyys ja istuvuus on mulla enemmänkin se juttu mitä katon hinnan lisäks..

ehkä jos yks ainoo puku pitäs valita ni suprafilliä liputtasin kun on monikäyttösempi kun muut vk-puvut, tosin jos ennemmin käyttää kurahaalaria ni sitten ois ihan sama kuhan istuu ja kestää sadetta, vesi- ja kuraleikkeihin sitten kurahaalaria päälle. meillä on ollu onni että on saatu suprafilliä käyttöön jopa ilmatteeks, muuten ois jääny kokeilematta sekin ilo :D maksaa kuitenkin 80e sekin puku. puku tai setti, on meidän taloudessa alle 50e saatava kyllä, mieluummin reilusti alle..

nyt on esim. 3,5v:llä elämänsä eka lassietec-puku kun löyty alesta -50% ja mummo sai vielä henkilökunta-alen päälle, muutoin ois jääny kauppaan, en varmaan maksa minä (tai anna muidenkaan maksaa) semmosia summia minkäänsortin puvusta vaikka se ois englannin kuningattarelta.
käyttöikä on ihan olematon ja nää ei oikeesti oo saanu yhtäkään pukua rikki vaikka remuaisivat kuinka, viimekin talven lassie-puvut on uudenverosia vaikka tyttökin konttaili lumettomilla hiekkakivikentillä ja metiköissä, laski persmäkkee millon mistäkin harvase päivä :D

16.7.2014
ninnup
ninnup

Meillä kans kirpputoreilta ostettu paljon. reima, ticket, lego, lassi ja lotta (vai mikä se nyt on ;)) kalliita uutena, tosi hyviä löytää käytettynä kun tarkkaan kattoo. Meillä kans nuo mll.n kirpputorit todettu hyviksi

16.7.2014
teeko
teeko
2-year-old toddler

Ja osan olen ostanut kaupasta, osan kirpparilta. Meidän paikkakunnalla ainakin järjestetään mm.MLL:n lastenvaatekirppareita muutaman kerran vuodessa, joten kannattaa katsoa oisko omalla paikkakunnalla vaikka niitä. Siellä ei tosiaan ole muuta kuin lastenvaatteita ja leluja ym tarvikkeita, niin sieltä melkein aina löytää tarvitsemansa :)

16.7.2014
carata
carata

Meillä ollut välikausihaalareissa Reimaa. Sit meillä on housut ja takkeja. Housut Reiman, mutta takit mm.Lindex.

16.7.2014
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...