Päiviä!

mitens teillä kuluu päivä? täällä sataa vettä ni ollaan koitettu keksiä tekemistä :) ensin laitettiin kolmelle kaverille viestiä mut kaikki oli jossain kesälomareissussa, joskin yks lupas tulla huomenna tytön seuraksi. sit ku kaverisuunnitelmat kariutu, ni tehtiin vähän lego friendsejä ja järjesteltiin niitä niin että pikkupurkkeihin tuli ne ihan mahdottomimmat osat kuten hiuskoristeet, joita saa suurennuslasilla melkein etsiä ;) nyt alettiin leipomaan. sämpylät om uunissa, meinattiin hampparrita syödä päivälliseksi. sit ku uuni oli päällä, ni innostuttiin korvapuusteista, se taikina odottaa kohoamista. :) millasta keliä muualla on ja miten te kulutatte aikaa? :)

15.7.2014
Mummy83
Mummy83

eikä riu vain pullantuoksuinen äiti, vaan pullantuoksuinen KOTIäiti. Pikkuisen hajottaa, vaikka en kyllä näillä lämpimillä keleilä töissä haluaiskaan olla :D Mut semmoinen pikkukotirouva olo..

Tiina, tuo onkin kiva idea, pehmustaa ne purkit huovalla! Tarttis tytölle tehdä kans semmoinen, mut ei ole tullut vielä sopivaa purkkia eteen, musta spray maali mulla on jo. Mä oon lasipurkkeja jo päällystellyt itselleni, mutsilta sain pieniä bonapurkkeja, niin yhteen meni pinnit ja yhteen hiuslenkit.

tännekkin tuli nätti ilta, ni käytiin tyttöjen kans keskustassa, piti anttilasta käydä kattoos kangasta mut kun siellä on ne loppuunmyynnit ni kaikki kivat oli mennyt jo :/ Yhdet tosi hyvät ja kivat syyskengät olisin löytänyt esikoiselle, mut hän ei tykänny niistä.

Teeko, kurjaa että mennyt noin päivä. :( tsemppiä

Ja jonnalle kipeän tyttösen kanssa myös, toivottavasti paranee pian ennen lomaa.

15.7.2014
Mummy83
Mummy83

päivää! Me käytiin anoppilassa pesee pyykit ja suihkussa. No, poika sai siellä tulvan aikaan joten pari tuntia meni paikkoja kuivatessa ja kuivausrummun ohjeita ettiessä koska meidän kaikki vaatteet myös kastui... Se onneks loppui siihen et pyyhe päällä ajoin kotiin hakee vaatteet ja sit vaan takas. Ukko valittaa et mä valitan koko ajan eikä halua milloinkaan tehdä mun kanssa mitään mistä tulis hyvä olo kummallekkasan... Ei kuulemma kaipaa hyvää oloa. . Siis todella ihana ilta ja hyvä mieli

15.7.2014
teeko
teeko

Haudihau :)

Täällä on hiivatin kuuma päivä, kyllä lomalaisten kelpaa!!! Paha vaan ku en ite oo lomalla... X) Töissä oli tännään kiirusta ja oon nyt hiukkasen hyytynyt. Ruokaa en jaksa alottaa tekemään, ettei miullakaan nyt liian hyvin mene. Tuossa uottas kaks laatikkoo mansikkaa säilömistä... jaksaa jaksaa. Oijoijoi ku oikeesti kehtuuttaa. Ajatus ei leikkaa eikä mittää jaksas tai mikään ei ainakaan huvita. Ehkä tää vielä tästä tännään :)

Mummy oi että, sie se oot tännään pullantuoksuinen äiti :D Tuoreet korvapuustit kyllä maistuis!

Tuvitukselle tsemppiä tuhmaikäisen kanssa. Kyllä se siitä joskus (parinkymmenen vuuen päästä) helpottaa :D

Jonna se siun tyttö vieläkii sairastelee noin taajaan? Onni onnettomuudessa että tuli nyt ennen kylpyläreissua :)

Piglet voi hurja, niin se aika rientää! No mutta pitkään sie et kerkee töissä olemaan ku alkaa uuvet lomat :D

15.7.2014
riu
riu

Täällä on ollut suhteellisen lämmintä ja tossa yhden nopean sadekuuron heitti iltapäivästä,vähän sen jälkeen kun sisään oli tultu.. Aamupäivällä oltiin koko perhe puistossa ja sitten päikkärit poika nukkui vaunuissa,niin että päästiin lenkille ja nyt poika meni mummolle yökylään ja me käydään miehen kanssa leffassa.. :)

Toivottavasti antibiootit puree sekä nki:llä että Jonnan tytöllä..

Ihana leipomis innostus tullut mummyn perheessä ja Tiinalla vastaavasti askartelu intoa :D

Hauskaa illan jatkoa kaikille..

15.7.2014
Vipe
Vipe

upsista keikkaa

15.7.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...