PERJANTAI ON TÄÄLLÄ TAAS!

Ja viimeistä työpäivää viedään!

11.7.2014
Vipe
Vipe

Ihana jälleennäkeminen! Toivottavasti ei poika liian palavasti ihastu ;)

11.7.2014
teeko
teeko

Toivottavasti auto löytyy ettei tuu suru puseroon! :(

11.7.2014
teeko
teeko

Jippii! vipen lomat on nyt alkanut! ! Mä annoin ukolle tuossa tallille lähtiessä aika raudanlujat ohjeet siitä, milloin poika potalle viedään ja varmasti kans viedään.. Se kun on niin pirun laiska tuon pottailun suhteen... totesin vaan et haluatko siitä samanlaisen kuin serkkutyttö joka oli päivä kuiva ehkä neljän vanhana. .. ( ukkoa se aina kauhistutti ja sitä ei vaan koskaan viety potalle ) sen vaipat loppu ihan siks kun päiväkodissa vietiin vessaan ja siellä ruvettiin siitä kiusaamaan.. Kotona ne aloitti yrittämisen ekan kerran joskus 3-v.nä musta on jotenkin niin ihanaa kun poika herää kuivalla vaipalla. Kunhan muistaa ajoissa heräämisen jälkeen nostaa potalle :) päiväunilta sama homma :) Ja Nyt on kyllä jo niin hyvin asiat et jos ei vaihtaisi vaippaa muista syistä niin yhdellä vaipalla pääsis yön ja päivän jos kakkavahinkoa ei satu ;) ei muuta ku tsemppiä itselleni XD

11.7.2014
teeko
teeko

Eipä löytyny autoa, pitää vielä kattoa toi kassi missä on hiekkalelut josko oisin kuitenki laittanu sen sinne tai sit rattaiden kuomun päälle. Pojat oli ihan väsyneitä illalla, nukahtivat jo puol ysiltä vaik yleensä menevät nukkumaan vasta ysiltä tai sen jälkeen. Ja miehellä alko nyt kahen viikon loma et on kotona ja voin patistaa sen meiän kanssa joku päivä puistoon. :D

11.7.2014
Keisarinna
Keisarinna
25 weeks pregnant

Kiitos kaikille :)

Ninnupille jaksamista kiukkuihin ja Teekolle onnea pottailuun,sekä nki:lle toivotaan että toi olisi joku nopeasti ohi menevä vaihe ja tyttö lopettaisi ympäriinsä pissailun..

Huiskutin,onnea loppu odotukseen ja sitä samaa tuvitus sulle,koita vielä jaksaa sen hulivilin kanssa ;)

Srallalle nautinnollista vapaa viikonloppua,mitä täällä on lukenut sun työn teosta,niin sen olet kyllä moninkertaisesti ansainnut.. Harmi vaan että viikonloput on niin nopeasti ohi,itsestä ainakin tuntuu siltä,vaikka sentään joka viikonloppu on vapaa,saati sitten jos niitä on harvoin :)

Niin ja hyvä että keisarinna sai päätöksen,veikkaampa että tuolla lokakuisissa on myös maininta asiasta,sitten vaan kuumeisesti pakkausta odottamaan ;)

11.7.2014
Vipe
Vipe

etpä oo ainoo joka täällä on ;) mä kans nautiskelen. vapaasta ilman poikaa ;) kattelen heppoja laitumella ja hoidin just myös kissat. Poika on menossa isänsä kanssa nukkuu ja vähän mua huvitti kun se mulle soitti et monelta toi piti laittaa nukkumaan :D joskus tää täys rauha ympärillä on kullan arvoista mielelle. kattelee vaan tyytyväisiä ja rauhallisia eläimiä.

11.7.2014
teeko
teeko

Ihanaa perjantai eikä vain siksi että kela on tehny päätöksen äippärahoista ja avustuksesta vaan muutenkin! :) Meille ei tullukaan tänään leikkiseuraa puistoon mut oltiin silti joku puoltoista tuntia siellä ja annoin poikien leikkiä hiekkalaatikolla ja ku tultiin kotiin tein ruoan ja yritän maanitella nää syömään. Kohta ku mies tulee kotiin, lähen koiran kanssa lenkille ja samalla haen puistosta poikien auton, jonka ne jätti sinne. Toivottavast kukaa ei vaa oo vienny sitä ku voi esikoisella tulla parku ku autoa ei löydy.

11.7.2014
Keisarinna
Keisarinna
25 weeks pregnant

Voihan Hiisi! Mukavaa viimeistä työpäivää vipelle!! Tsemppiä ninnupille! Toivottavasti uhmaiset rauhoittuu päiväksi! ! tuvitukselle jaksamista masun ja lapsen kanssa! Meillä on kyllä nyt tapahtumaa kun pitäis olla rauhallista. ..... pottailu on alkanut sujumaan nyt muuten tosi hyvin, mut hirveästi ei poika vieläkään itse sinne ole menossa; et aina tarvii sinne nostaa. . Mut suostuu menemään ja nyt ilmoittaa kun kakka tulee niin et sinne saatetaan ehtiä. . aamusin vaippa on kuiva ja kerkeen saada pojan potalle isolle pissalle. Ja sit aika hyvin muutenkin pitkin päivää sinne pissalle. . No, mummo lähti veljensä häihin joten me hoidetaan noita hevosia ihan hulluna 3 päivää. . Vähän mietin jos sinne jäis joku päivä yöksikin. Eilen ihmettelin taas villikissapopulaatiota meidän tontilla ja voi ei, yhdellä on pennut meidän etupihalla! Siis o oikeasti! Meillä on sakemanni joka yrittää jokaisen katin tappaa. . miksi ne noin vaaralliseen paikkaan tekee pennut! !?! Siis maailman kaunein emo ja pentu. . Ukko kattoo jos se löytää ne vielä niin soitan sit niitä hakemaan löytöeläinkodin porukat. . sääliks käy. .

11.7.2014
teeko
teeko

Me ollaan koko vko oltu menossa ja tänään pidetään kotipäivä:)Pakko ois välillä jo siivotakkin,vaikka ei se kuumalla hirveesti houkuta:)
Huomenna tehdään päiväreissu johonkin,katotaan mihin suunnataan.Tässä on monta kivaa kohdetta 150km sisällä,joten johonkin niistä:)
Tämmöstä päivä kerrallaan odottamista tämä loppuraskaus on,no jospa mulla ois viimistään kuukauden päästä nyytti kainalossa:)

11.7.2014
huiskutin
huiskutin

Tänään se sitten alkaa kesäloma,jonka jälkeen alkaa suoraan äippäloma :) 13 tuntia vielä ja sitten...

Tänään näyttäis olevan tulossa nätti päivä,eilen olikin varjossa melkeinpä kylmä lyhythihaisella :D

Tänään siis ei kummempia suunnitelmia,aamupäivä ihan perus työpäivää ja sitten kun mies pääsee töistä,niin tehdään ton hoitolapsen kanssa jotain erityistä,käydään varmaan syömässä ja jossain automatkan päässä olevassa puistossa,jossa ei olla käyty ennen :) Siis oma lapsi tietysti mukana,mutta ei se sille ole erityistä,muuten kun että on yksi "ylimääräinen" menossa mukana ;)

Mitäs vielä,ei kai muuta,kuin oikein mukavaa päivää kaikille!

11.7.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...