Aurinkorasvan käyttö

Jokapaikasta tulee niin ristiriitaista tietoa siitä, että saako reilu vuoden ikäiselle laittaa aurinkorasvaa. Oletteko te laittanut minkäikäisille muksuille aurinkorasvaa?

9.7.2014
Jenzka
Jenzka

Ja apteekista on meidänkin rasva. Eli ei ehkä niin paljoa myrkkyjä, kuin noissa kaupan hieman halvemmissa.

9.7.2014
carata
carata

Meillä tyttö hieman alle 2v ei ole käyttänyt rasvaa muuten, kuin nenän päässä. Ollaan olkapäät suojattu t-paidalla, jalkoja shortseilla tai hameella, joskus leggareilla tai muille ohuilla housuilla. Pelkkä mekkokin antaa kyllä hyvin varjoa jaloille. Lisäks aina ulkona on hattu, jossa lippaa eteenpäin ja taakse niin, että suojaa niskan. Aurinkolaseilla suojatan silmät pyöräillessä ja vaunuillessa, puistossa ym pihaleikeissä ei jaksa juurikaan laseja pitää.

9.7.2014
carata
carata

Meillä poika on 1v 9kk ja ostin apteekista rasvan jossa vain fysikaalinen suoja, koska en millään pysty pitämään poikaa koko ajan varjossa ja pitkissä vaatteissa näillä helteillä. Ensisijaisesti suojaus tapahtuu pienillä vaatteilla ja varjossa pitämisellä, mutta jos ei mitenkään onnistu niin sitten rasvaa. Koska palaminen on ehdottomasti pahin vaihtoehto! kemikaalisen suojan ikärajaa en osaa sanoa mutta sitä ei pienille sais laittaa missään nimessä koska ne kemikaalit imeytyy ihon läpi

9.7.2014
teeko
teeko

Ootteko ostanut apteekista vai kaupasta rasvan?

9.7.2014
Jenzka
Jenzka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...