kolmas synnytys ja 70km

Okei eli joulukuussa ois laskettu aika ja kaks synnytystä takana. Esikoinen oli n. 6,30h ja kuopus vähemmän. Täältä ukista on tyksiin n.70km eli n.1h ja 10min ajomatka. Mul on ollu aika nopeita molemmat. Kuopuksesta 3 aikaa kirjaudun sairaalaan ja 5cm auki ja 17,48 poika oli ulkona. Hiukan ny jännittää ehinkö sairaalaan ja ehinkö saada puudutusta. Onko kellään ollut saman tyylisiä kokemuksia

8.7.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

ekasta en pelännyt matkaa kun asuin Helsingissä ja matka oli 15min. toisen kanssa vähän jänskätti kun matkaa oli 120km Tampereelle . kolmasta en osannut enään pelätä vaikka matkaa oli Jyväskylään 60km :)

29.9.2014
Maininki
Maininki

täällä sairaalaan reilu 80km. kaksi nuorimmaista syntynyt terveyskeskuksessa,joka 2km:n päässä. kaikki tulleet aikalailla ajallaan, esikoisen synnytys reilu 15h ja 2 muuta 2,5h+matkat lopulta sairaalaan.

29.9.2014
elviira3
elviira3

Meillä on hiukan pidempi matka ja kaikki oon kerinnyt mennä sairaalaan synnyttämään, pitää vain osata ajoissa lähteä. Vaikka syöksyistä paljon puhutaan, niin aika pieni prosentti ne kuitenkin on. Synnytys saattaa myös kestää pidempään kuin ensimmäinen ja kaikki synnytykset on omanlaisiaan kuitenkin. Yksi mulla on syntynyt niin että kotiin olis tullut, jos en olis ennakoivasti lähtenyt sairaalaa kohden. Siinä vaiheessa olisin ollut yksin kolmen muun lapsen kanssa, eikä siinä olisi ehtinyt mihinkään soitella.

8.7.2014
aadasisko
aadasisko

Ittelläkin molemmat tullut pari viikkoa etukäteen. On sulla vähän pitempi matka :D voipi olla että syntyy matkalla. Niistäjä, peitto,pyyhe ja vaaville pipo vaan aina matkassa varuiks jos ei ehi sairaalaan.

8.7.2014
pikkuerppax
pikkuerppax
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...