Synnytys!

Kuinka paljon mietitte ensimmäistä synnytystä raskausaikana? Oliko se yhtään sellainen kuin kuvittelitte? Kun synnytys käynnistyi iskikö pelko silloin vai pelkäsittekö jo ennen tai ette ollenkaan? Millaista oli synnyttää? Hävettikö mikään silloin vai olivatko ajatukset ihan muualla? Oliko se helppoa vai vaikeaa? Mulla taisi eilen ensimmäisen kerran supistaa, vaikka olen nyt kokeillut vaikka mitä konsteja, että synnytys käynnistymisen ja halunnut synnyttää niin alkoi pelottaa. Siis pelkäsin ihan, että apua mitä teen nyt tästä tulee hirveetä ja tuntu ettei se ole turvallista synnyttää meille kummallekkaan. Aloin ajatella vaikka mitä hirveyksiä. Ymmärrän, että se johtuu myös näistä raskaushormooneista, mutta silti pelkään traumatisoituvani pahasti. Onko muitakin pelottanut, onko kaikki silti mennyt hyvin? Mikä on fiilis sen kaiken jälkeen? Onko kellään kokemusta kättärillä synnyttämisestä? Tai toki missä vaan sairaalassa synnyttämisestä.

5.7.2014
Chinchilila
Chinchilila

mua on joka synnytys pelottanut näiden kolme kanssa . ajatus jo alussa ja lopussa ehkä enemmän se kuinka sen kivun kestää tms mutta siten unohtunut nämä ajatukset kun ollaan itse toimisissa ja vauva on tulossa siinä vaiheessa kun saa sen nyytin rinnalle niin unohtuu kaikki.

5.7.2014
Maininki
Maininki

Niin ja pelottaa tosi paljon ettei kunto riitä. En ole ikinä ollut urheilullinen. Varsinkin alakroppaa en ole ikinä treenannut. Ja nyt raskauden ainakana olen vaan kävellyt hitaasti jos on täytynyt käydä jossain. Kunto on siis entistäkin huonompi. Entäjos voimat ei riitä synnyttämään ja lapsi jää jumiin ja saa cp vamman? Onko se yleisempää huonokuntoisilla? Yritin alkaa vetää kyykkyjä, mutta näillä viikoilla se on aika vaikeeta. Ja olen jo puhunut tästä kättärillä, eivät edes antaneet mulle aikaa pelkopolille ja ymmärrän kyllä hyvin, että se on parempikin niin.

5.7.2014
Chinchilila
Chinchilila

Että synnytys käynnistyisi*

5.7.2014
Chinchilila
Chinchilila
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...