PERJANTAITA!!

se ois viikonloppu taas edessä,minkäslaisia suunnitelmia?

4.7.2014
Vipe
Vipe

Tuvitus,tsemppiä viimeisiin lepopäiviin ja toivotaan ettei hammas ala oireilla.. Ja joo,mulla piti äitiysloman alkaa syyskuussa,mutta näistä lapsukaisista yksi aloittaa koulun ja kaksi muuta saikin paikan jo elokuun alkuun,kun silloin on ns. Iso kierto hoitopaikkojen suhteen ja ryhmäytymisen kannalta on kuulemma parempi aloittaa elokuussa kuin syyskuussa,joten ottivat sitten jo elokuulta paikan vastaan,niin itse hain sitten kanssa sitä aikasempaa äitoyslomaa eli 16.8. Alkais virallisesti eli sen elokuun alun olen sitten pelkällä kotihoidon tuella.. Toisaalta ihan kiva ettei tarvi kuukaudeksi palata töihin,saa olla loppu kesän ihan vain pojan kanssa :) viikko vielä :)

No nyt kerkesin jo unohtaa sitten muiden jutut, Srallalle onnittelut autosta ja Memmulle hauskaa lomaa :)

Täällä ihana ilma ja ihan jo t-paidalla tarkeni,oltiin lasten kanssa vähän kauempana puistossa,kun yhdessä puistossa,jossa on 4h toimintaa ja lapsiparkki,oli inkkari päivä,niin tuli ulkoiltua ja lapset askartelu inkkari päähineet ja korut :) Vähän myöhään oltiin kotona,mutta hyvin jaksoivat ja tulipahan tosiaan ulkoiltua pitkään..

Ja nyt tosiaan pitää vähän vielä pakkailla,niin on valmiina lähtemään.. Pojankin sai reippaasti nukkumaan,kun sanoi että äkkiä nukutaan,että päästään sitten papan veneeseen,niin johan tuli kiire sänkyyn ;D

4.7.2014
Vipe
Vipe

ihanaa, aurinkoista viikonloppua kaikille! :) mulla alkaa tunnin päästä LOMAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!XD

4.7.2014
memmu
memmu

Ai niin,yksi lapsista pitää kyllä hyvästellä jo tänään kun jää lomille jo.. Itse kyllä odotan lomaani kovasti,mutta kyllä näitä lapsia tulee ikävä,kun tietää etteivät palaa..

4.7.2014
Vipe
Vipe

itsellä ensin ihan normi työpäivä ja sitten lähdetään mökille,missä viikonloppu taas vierähtää mukavasti :)

Hauskaa päivää kaikille..

4.7.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...