Huomenta!

Se ois jo torstai eli vähiin käy tääkin viikko :)

3.7.2014
Vipe
Vipe

päiviä. täällä paistaa aurinko hienosti mut kova tuuli ottaa lämpöä vähän alaspäin.

mulla tasan viikko sokerilakkoa takana :D ja viime yönä näin unta et menin sortumaan :D kyl on muutamana päivänä tehny niiiin tiukkaa.. mut himoja hillitäkseni aloitin neulomisprojektin, teen kaverin lapselle villapuvun. ja mitä muuta siihen sit keksii, kun tarkoitus olis kastelahjaksi antaa.

tein jo aikaisemmin tuttinauhoja omalle tytsylle ja muutaman kaverin lapselle (tänä keväänä neljä saanu lapsen) ja on kyl ehkä maailman paras keksintö. ekat 2kk oltiin ilman ja kirottiin sitä ku tutti tipahtelee lattialle, mut nyt ku tytsy on 3,5kk ni hokasim toisen edun: hän osaa laittaa itse tutin suuhun! :) ottaa nauhasta kiinni ni saa tutin käteen ja pikkusen hamuamalla se tutti menee sinne, jos on oikein päin.

voi että jonna, toivotaan ettei olis vaikka toisaalta hyvä se syykin olis löytää. mut ettei koko loma mene toipuessa tai sairastaessa :(

3.7.2014
Mummy83
Mummy83

Täällä saatiin sittenkin aurinkoinen ja suht lämmin päivä,ainakin toistaseksi.. Tuuli käy välillä viilesti,niin ei oikein tiedä pitääkö takkia vai ei..

3.7.2014
Vipe
Vipe

väsyttää. ....... tallilla käydään ja pyykkiä pitää pystyä niin paljon ku niitä mahtuu kuivumaan. . Kohta lähtee pyykinpesukone remontin tieltä ja joutuu käydä anoppilassa pesemässä pyykit. On jokseenkin ahdistavaa ku oon nyt tottunut itse hoitamaan kaiken (aina) ja nyt pitäisi viedä mun likaiset alkkarit jonkun muun luo, kuin kymmenen vuotta sitten. .

3.7.2014
teeko
teeko

Tänään taas ois kellon soidessa tehnyt mieli kääntää vain kylkeä :)

Tänään taas muuten ihan normaali päivä,paitsi ulkoilun ohella käydään neuvolassa,kun pojalla on tänään pistos päivä..

sitten töiden jälkeen ois kauppa reissu,kun huomenna lähdetään mökille heti töiden jälkeen :)

Ei tässä kai muuta,sateista ja tuulista on ulkona..

Hauskaa päivää kaikille!

3.7.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...