Huomentaaaaaaa!!!!!

Se ois jo keskiviikko :)

2.7.2014
riu
riu

aamupäivää! just ollaan tallille lähdössä ja taivas ei tiedä sataako vai paistaako. Tähän mennessä ei onneks oo satanut :) apteekissa pitäs tossa matkalla käydä ja ehkä iltapäivällä Salon torille katsoo vanhoja autoja :) ihanaa keskiviikkoa kaikille!

2.7.2014
teeko
teeko

Sateista huomenta täältäkin! Ahistaa tuleva vapaa vkl, kun on nyt sit ihan turhaan tuo maanantai vapaa, koska ei sinne näyttelyreissuun päästykään. Täytyy koittaa keksii jotain tekemistä, taidan lähteä vaunuostoksille. Netistä olin tilannut pinnasängyn sellaisesta paikasta mistä ei oikeesti olis pystyny tilaan (veivät mun rahat, reilu 200€ ja sain kuitin ym. mut tavaraa en saanut), niin mun rahat oli löytynyt ja lupasivat palauttaa. Paytrail selvitti asian. Että jotain hyvääkin sentään... :) Ja vakuutuuksesta saan ihan hyvin koiran hammaskuluista, tosin eihän se menetystä korvaa eikä kallista näyttelymaksua, mutta onpahan tuon koiran osalta vakuutusmaksut tienattu tältä vuodelta :)

2.7.2014
RJP76
RJP76

Huomenta!

se ois työviikko puolessa välissä :) Eikä tällekään päivälle mitään erikoisempaa tiedossa.. Perus rutiinit ja jos vaikka sitten jaksais työpäivän jälkeen käydä vähän kävelyllä :)

Hyvä että Riun työpäivä sujui,toivottavasti tänäänkin,vaikka yö unet jäi vähäiseksi :) Ja onnea vapautuneesta sormesta ;)

Pigletille hauskaa päivää ja toivotaan että sade hellittäis eikä pilais päivää..

2.7.2014
Vipe
Vipe

Miekii selvisin ekasta työpäivästä eilen hengissä :D Ja eilen illalla torkahin ruuan jälkeen ehkä 10-15 minuutiksi ja sehän piisas siihen ettei uni taas tullu, joten tässä lähti toinen päivä neljän tunnin unilla liikenteeseen. Se saattaa näkyä jostakii aikaa tietynlaisena levottomuutena :D No mutta töissä oli ihan kivaa, ja onneksi oli aika rauhallinen päivä niin kerkes palautella asioita muistiin. Elämän pieniä iloja :D Kohta pittää lähtee viemään poikia mummille täksi päivää ja pyyhästä ite työmaalle. Oh joy :D

Miulla on ollut sormessa miun äitin ja isän kihlasormus ja oma entinen kihlasormus vähän niin ku stopparina siinä, ja ne mokomat oli jumissa 7 vuotta. Eilen sain ne sitten pois! Naamakirjassa oli vinkki siihen hommaan, ja silläö irtosi! Huraa! Vaan sormi oli ihan sininen ja koski niin maan peijoonisti, ja nythän on ihan alaston olo ilman niitä sormuksia. Sormi on tavoitellut niitä jo monta kertaa :D Mutta ovat irti, ja takas eivät mee! :D

Jesh, mutta mitäs muut tietää tännään? :)

2.7.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...