ensimmäiset heinä huomenet :)

Täällä heinäkuu alkaa väsyneissä tunnelmissa..

1.7.2014
Vipe
Vipe

No ihan hyvin meni ekaks päiväks, ei vaan sit ehitty potalle ku tuli jo lattialle mut koko ulkoilureissun pysy kuivana. :) Iltapalan jälkeen käydään vielä potalla ja sitten laitetaan yöksi vaippa ja huomenna sit paremmalla menestyksellä ja nyt esikoinen on ollu jo paljon innokkaampi menemään vessaan eikä huuda kurkku suorana ettei halua. Ja kiitos teeko! :)

1.7.2014
Keisarinna
Keisarinna
27 weeks pregnant

paljon onnea keisarinna!! Meillä on kans sama homma tuon ukon kanssa et vaipattomuutta silloin ku se ei ole paikalla. . Tsemppiä teille kuivuusyrityksiin!!

1.7.2014
teeko
teeko

Sralla, kiitos :)

Täällä epävakaa keli ja kuhan tuo kuopus herää päiväunilta voitaisiin lähteä hetkeksi ulos poikien kanssa, kerrankin kun pääsee. Kohta nimittäin varmaan tulee taas vettä. Ja esikoinen on ollu ilman vaippaa koko aamun eikä vieläkään oo pissannu lattialle. Toivottavast toi lähtis nyt tosta luonnistumaan, mies vaa on sellanen et heti ku lattialle pissataan ni lykätään vaippa jalkaan ja sillä selvä mut onneks se on iltavuorossa :D

1.7.2014
Keisarinna
Keisarinna
27 weeks pregnant

Kyllä nyt käy vähän j.tä kateeksi ku ei täällä pääse uimaan. . Viikonloppuna vesi oli järvessä +15, joten voi olla et hetki menee veden lämmetessä jahka ne ens viikon helteet saapuu. . Kai meidän täytyy tallin l lisäksi ottaa nuo ninnupin pienten ihanat ideat käyttöön :) vipelle jaksamista päivään! tuvitukselle tsemppiä et jaksaa pitää ne jalat ristissä vielä ja lepäillä :) sralla luo taas mielenkiintoa tähän tylsään arkeen :) tuli ihan mahdottoman hyvä olo kun löysit sen poitsun facesta. On se jännä kuinka tää virtuaalimaaila tuo ihmiset lähelle :) noista remppajutuista tulee kyllä ihan armottoman hyvä fiilis. Mä oon ite kans nyt ihan intopinkeenä ku kellarin purkutyöt on menossa, koska ei mee kauaa et pääsen sitä laatottaa :) sit on uudet pesutilat ja lattialämmitys! xD

1.7.2014
teeko
teeko

Eilen alkoi työpäivä sen verta myöhään,että sai nukkua pidempään,joten tänään on ihan maanantai olo ja vielä kun eilen ei osannut mennä ajoissa nukkumaan,niin nyt väsyttää.. Poika nukkuu vielä ja itsekin löhöän sohvalla,mutta valmiina aloittaan työt sitten kun eka lapsi tulee..

Tällekään päivälle ei mitään kummempaa,ne perus rutiinit ja illalla ajoissa nukkuun,tai siltä ainakin tällä hetkellä tuntuu,vaikka eiköhän sitä vähän piristy päivän aikana.. :)

Hauskaa päivää kaikille ja Riulle mukavaa ekaa työpäivää!

1.7.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...