G: Oonko ainoa, joka...

... ei ole koskaan ollut treffeillä??? :D Varmaan arvaatte mistä ketjusta tämä tuli mieleen :D

30.6.2014
riu
riu

Mäkään en oo ollu treffeillä mun miehen kans ikinä. Koska me nukuttiin joka kerta yökin yhdes aina kun nähtiin...gröhöm.. mut juu näin ne asiat vaan meni... Sittenhän se on jo yökyläilyä eikä tapailua=) Oltiin tunnettu jo pitkään enneku meidän tarina sai romanttisia piirteitä!!!

Muutama mies ehdokas oli toki ennen miestä ja niitten kans oon käyny treffeillä. Mutta yhtä tapausta lukuunottamatta ne treffit on osoittautunu ihan kauheiksi. hyrr...=D

Mutta kateellisena minäkin noita treffijuttuja lueskellu... Haluaisin että se alkuhuuma ja jännityksen kuplinta rinnas olis jatkunu vähän kauemmin... Vaikka onhan se tuttu ja turvallinenkin aika ihanaa...Mutta joskus on vaan niin tylsää kun tietää mitä toinen ajattelee vaikkei se oo sanonu yhtään mitään...=)

1.7.2014
myrmeli
myrmeli

no jos myö grillin pihaan kurvataan niin onhan ne sitten romattisimmat treffit ikinä :DDDD

30.6.2014
riu
riu

Mä olen ollut ihan muutamilla vain. Nykyisen miehen kanssa nähtiin useaan otteeseen, mutta niitä en laske enää treffeiksi. Virallisia treffejä nykyisen miehen kanssa taisi olla kahdet.

30.6.2014
carata
carata

Mä en oo koskaan tainnu olla treffeillä. kakarana poikien kanssa nähtiin aina jossain missä jommatkummat hengas ja aikuisena en oo treffaillu. tän nykyisen mieheni tapasin meidän yhteisen ystävän kautta joten paljon samoissa paikoissa oltiin ihan sattumalta aina ;)

30.6.2014
teeko
teeko

Riu on jättäny treffailut väliin ja menny
suoraan asiaan;)Mutta älä huoli mä taas oon treffaillu
sinunkin puolesta aikoinaan:D
Kyllä me vielä nykyäänkin puhutaan,vaikka kohta
10-vuotta oltu yhdessä,että käydään treffeillä:)

30.6.2014
huiskutin
huiskutin

no et oo... en mäkää oo ollu jos ei sitä lasketa että ton oman ukon kans käytiin ennen muksun syntymää muka reffeillä..

30.6.2014
Tatja84
Tatja84
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...